Jump to content

Çocuk için araç koltuğu

toronaga77
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 3 yıl sonra ...

Kızım artık pusetine sığmadığı için oto koltuğu alma aşamasına gelmiş bulunmakyatım :)

Hangi oto koltuğunu önerirsiniz? Kumaşı iyi olsun, terletme yapmasın istiyorum. İsofix li olsun, yatma pozisyonu olsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kızım artık pusetine sığmadığı için oto koltuğu alma aşamasına gelmiş bulunmakyatım :)

Hangi oto koltuğunu önerirsiniz? Kumaşı iyi olsun, terletme yapmasın istiyorum. İsofix li olsun, yatma pozisyonu olsun...

Mustafa selam. Aynı sorundan ötürü 4 yıl önce bende Jane marka isofixli oto koltuğu almıştım. Kızım su an 8 yaşında halen kullanıyoruz ve cokta memnunuz. Yan destekleyici yanakları ve kafa koruma yaslanma yanakları ayarlanabiliyor. Sırt yaslanma yeri çocuğun boyuna göre ayarlanabiliyor. Oturma konserinin altında bulunan mandalla eğim ayarı yapılıyor. Uyku, seyahat vs gibi ayarı var. Kılıfı çok kolay sokulebiliyor. Benim aldığım dönemde Türkiye piyasasına yeni giriyordu marka. Muadilleri 600 liradan baslarken ben 330 lira gibi bir rakama almıştım gitti gidiyor dan. Marka yanlış hatırlamıyorsam Amerikan ürünü idi. İsofixli olmasını tavsiye ederim çok pratik kullanımı var.

İkinci tavsiyem sahibinden.com ilanlara bak derim. 2.el çok hesaplı ve temiz koltuklar var. Oto koltuğu zaten eskitilebilen bir şey değil. En kotu bilindik bir markanın alırsan kılıfını alabilirsin yeniden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben ikizlerim için romer kullandım ilk aldığım romerin ayaklı modeli hingline kumaş olanlarıdı biraz pahalı ama güvenlik olunca aklın kalmıyor kiloları artınca tekrar romer aldım çocuklar hiç sıkılmadan uzun yolda rahat oturuyorlar güvelik olarak aklında sıkıntı kalmaz bütün firmalar romer ile güvenlik testlerine giriyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilgi icin tesekkurler ilhan abi. O kadar cok marka varki bir kac gundur bakiyorum artik kafam karisti. Romer kadar digerleride saglamsa o kadar para vermeye gerek yok diye dusunuyorum. Magazaya gidiyorum baby2go nun bi urunu var bir anlatiyorlar diyorum bunu aliyim ben. Sonra baska bir magazaya gidiyorum krafti ove ove  bitiremiyorlar. Romer cok pahali 1300 tl civari gerek var mi?

Jane' e bir bakayim. bi de maxi cosi var. Iyice karisacak gibi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben emniyet kemeriyle takılan yatar 9/36 kg lik koltuğu Joker Mağazası'nda bir kampanyadan 50 liraya almıştım normal fiyatı 200 küsürdü. Çok da memnunum. Uçmaya gerek yok orta halli mutlaka ama mutlaka yatarlı 9/36 kg lik bir koltuk alın rahat edersiniz.

Özgür Kızılkaya

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar emniyet kemerli kaliteli modellerde de uygun fiyat denk gelirse bence değerlendirebilirsiniz. Bebek koltuğu (puset) olsa kesinlikle isofix olsun derim çünkü bebek içindeyken her binişte tak çıkar emniyet kemeri işkence oluyor ama çocuk koltuğu öyle değil bir kez takınca çok uzun süre çıkartmıyorsunuz, düzgün bağlanınca güvenlik sıkıntısı da olmuyor.

Ben çocuk koltuğu bakarken Boyner'de Kraft'ın 400₺ olan bir modelini beğenmiştim tam sırada başka bir personelde aynı koltuğun farklı rengini taşıyordu, onlar ne diye sordum "aynı koltuk renkleri farklı, geçen senenin renkleri iade edicez" dediler, "onu almak istesem ne olur" dedim 250₺ dediler :D renk farından aynı koltuğu 150₺ daha ucuza almıştım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı sorun bende de var  :)

8. ayı bitiriyoruz ve ana kucağında artık rahat edemiyor, bir de arkası dönük olduğu için durmak istemiyor içinde.

Çok ucuz fiyattan başlayıp 1000 lirayı geçen fiyatlara kadar var. Ben 9-36 kilo arası alacağım herhalde. Tek seferde alayım bir daha uğraşmayayım diyorum. İsofix işin içine girince 400 liradan aşağıya olmuyor zaten.

Ben de şöyle bir şey düşünüyordum. Ama İlhan'ın ikinci el alma tavsiyesini de düşünmeye başladım. Sonuçta fiyat yarıya inecektir. Kılıfları zaten çıkartılabiliyor, yıkanır.

http://www.kliksa.com/urun/heyner-capsula-multifix-isofix-aero-isofix-oto-koltugu-9-36-kg-gri/901970642

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Ben kraftin yan urunu olan baby2go nun 9-36 kg isofixli modelini aldim. Simdilik gayet iyi terletme falan yapmiyor kumasi.

Bir sıkıntı var mı Mustafa aldığın üründe. Ben de bunu düşünmeye başladım.

Bir kaç resim paylaşabilir misin ?

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi Erzurum-Ankara yolculugunda bir sikinti yasamadik. Kizim gayet guzel oturuyor, etrafa bakiyor falan rahatsiz olmadi hic. Yozgat sehir icinde onume atlayan bir sahis yuzunden ani fren testi de yaptim kemerleri falan iyi.

Yatma pozisyonu var, boyun yukseklik ayari da var. Istersen isofixsiz baglanti yeri de var. Ben kumasi iyi degildir diye dusunuyordum fakat umdugumdan iyi cikti. 9 saat yolculukta terleme sikintisi yasamadik.

Kisacasi Savas abi ben memnunum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı sorun bende de var  :)

8. ayı bitiriyoruz ve ana kucağında artık rahat edemiyor, bir de arkası dönük olduğu için durmak istemiyor içinde.

Çok ucuz fiyattan başlayıp 1000 lirayı geçen fiyatlara kadar var. Ben 9-36 kilo arası alacağım herhalde. Tek seferde alayım bir daha uğraşmayayım diyorum. İsofix işin içine girince 400 liradan aşağıya olmuyor zaten.

9-36 kg almanızı tavsiye etmem. Çocuk 14-15 kg civarına gelince koltukta rahat edemez oluyor.Alsanız bile 15-16 kg civarlarında büyük ihtimalle değiştirmek zorunda kalacaksınız.

Gerçi 9-18 de alsanız yine değiştirmek zorunda kalacaksınız ama belki buna şimdi karar vermek tercihlerinizde esneklik sağlayabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abiler

bizim çocukta inşallah yıl  sonuna doğacak acaba ilk 6 ay koltuğa gerek varmı veya ilk sefer için hangi koltuğu almamı önerirsiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abiler

bizim çocukta inşallah yıl  sonuna doğacak acaba ilk 6 ay koltuğa gerek varmı veya ilk sefer için hangi koltuğu almamı önerirsiniz?

Hocam ilk aylar puset şart. Bebek arabalarına takılanlar kullanışlı olabiliyor. Hatta ilk etapta pahalı gelsede güzel bir puset özelliği olan bebek arabası alırsanız, sonradan alacağınız kaliteli pusete göre daha ucuza gelebilir. Bu arada pahalı ama pusette isofix olmasını tavsiye ederim. Bebek içindeyken her binişte bağla çöz sıkıntı ve zaman kaybı oluyor. Yaşadım biliyorum!
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...