Jump to content

Jant Tavsiye

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

TSW den çakma gibi duruyor, fiyat farkı yoksa TSW derim en azından marka bi jant..

Fiyat farkı TSW lehine zaten,Tsw 800 markasız jant 850 :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkana bile bakma tsw ye git abi :D

Tsw diyoruz da belki oda çakma çünkü bu jantın modeli rail 5 google da aratınca resimlerde ikinci sayfada alakasız şeyler çıkıyor ama tsw nin diğer jantlarının bir dolu resmi vs var.Tsw'nin resmi sitesinde de yok böyle bir jant

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Noluyo lan bizim jantçılar çakma marka falan mı getiriyor, 2 tane marka janttan bahsediyoruz ve resmi sitesinde modeli gözükmüyor, ama kadir abinin dediği gibi belki üretimi bitmiş olabilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@Wukill

Ohoo sen nediyon bizim jantcılar komple çakma,kendileride çakma jantlarıda çakma,hepsi full sıkıyor,çin malını japon yapıpta üzerindeki çince kelimelere japonca diyen mi dersin tayvan malını alman malı yapan mı dersin,10kg lik jantı ben tartmadan önce

-aaabi 5 kg den 1 gram fazla asla gelmez diyen mi dersin.neler neler

19" Bbs'ler  900 lira :D

bu dediğim yerlerde öyle küçük arada derede bir yerler değil.

Kazım karabekir ve iskitler..Ankaradakiler bilirler koca koca avm tarzında bayiler bunlar.

@Semavi

bilgi için teşekkürler ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah seninde yüzünü güldürsün abi akşam akşam oturdugum yerde kahkahayı bastırdın bana :D kot reklamında diyor ya ohoo burası istanbul anne-baba,,

kadir abi gene araklıyorum :D Mixer Mode On: Burası Türkiye :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence siyah olanda yakışmamış.Yay taktırmayı düşünmüyorsan bence hiç bu işe girme.İllaki bu işe gireceksen 205-50-17 Lastil al.Lastikçilerin dediğine bakma.Onlar muhtemelen sana 205-45-17 önercekler .Çünkü 205-50-17 daha az bulunuyor ve büyük ihtimalle o an ellerinde olmayacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@Semavi

205 iyidir diyorsun yani :D

@Murat Bulut

Valla ben o konuda da çelişkideyim.Çünkü şu denklem oluşuyor.Siyah jant almak yay takmayı gerektiriyor yay takmak 50 yanak kullanamayacağım anlamına geliyor(sürteceği için),50 yanak kullanamamak jantın yamulması yada lastiğin balon yapması anlamına geliyor fakat yay takarsam 45 yanakla araba iyice mahvolacak kullanım şekli itibariyle.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracınızın en hayati parçalarından birini tercih sebebiniz ucuzluk olmasın.

kaliteli markalardan orjinalliğini de kontrol ederek şaşmayın derim, sonuçta zaruri bir ihtiyaç değil zevk için değiştiriyorsunuz, tehlikeye değmez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@Semavi

205 iyidir diyorsun yani :D

@Murat Bulut

Valla ben o konuda da çelişkideyim.Çünkü şu denklem oluşuyor.Siyah jant almak yay takmayı gerektiriyor yay takmak 50 yanak kullanamayacağım anlamına geliyor(sürteceği için),50 yanak kullanamamak jantın yamulması yada lastiğin balon yapması anlamına geliyor fakat yay takarsam 45 yanakla araba iyice mahvolacak kullanım şekli itibariyle.

50 yanak takınca sürtüyormuymuş ?Kaç santimlik yay taktıracaksın?

Sihah Jant senin arabayı kapatmış(Nasıl tarif edeğimi bilemedim)Beğenmemem

Yaylan alakası yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

50 yanak takınca sürtüyormuymuş ?Kaç santimlik yay taktıracaksın?

Sihah Jant senin arabayı kapatmış(Nasıl tarif edeğimi bilemedim)Beğenmemem

Yaylan alakası yok.

50 yanak yaysız bile sürtüyor diyen var ki yaylı olunca lastik dönmez heralde :o3.5cm taktırırım taktırırsam.Boğmuş demek istiyorsun heralde.Ama çok fazla seçenek yok (koca Ankarada jant yok) ben Ankaradakiler jantlarını nereden alıyorlar anlamıyorum.Bütün kazım karabekir+ iskitleri+ şaşmazın br kısmını dolaştım bu 3 model + işe yaramayan toplasan 10 model bulmuşumdur ..114*3 hiç bir yerde yok...sanırım alacağım yarın bunu ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracınızın en hayati parçalarından birini tercih sebebiniz ucuzluk olmasın.

kaliteli markalardan orjinalliğini de kontrol ederek şaşmayın derim, sonuçta zaruri bir ihtiyaç değil zevk için değiştiriyorsunuz, tehlikeye değmez.

Ankarada orjinal Enkei,König,Kosei satan bir yer yok(ben bulamadım).1500 liraya kadar bütçem var.Ama orjinal sağlam jant alacak yer yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şaka mı yapıyorsun.Fabrika orjinal olarak 205-50-17 çıkarıyor.Hiç sürter mi?Kim diyorsa gitsin internetten biraz araştırsın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şaka mı yapıyorsun.Fabrika orjinal olarak 205-50-17 çıkarıyor.Hiç sürter mi?Kim diyorsa gitsin internetten biraz araştırsın.

Yaw onu biliyorum opsiyon listesinde var hatta Mazda 3 Sport donanım paketinde direk 205/50/17 geliyor.Ama 3-4 kişi (diğer sitede ve biride bu sitedeydi galiba) öyle demiş ben onların yalancısıyım.Hatta bunlardan biri de servis çalışanı mı neydi sürtme yüzünden gelenler oldu diyordu.Bazı kullanıcılarda hiç alakası yok diyorlar benim kafamda iyice çorba oldu.Yoksa benim işime 205/50/17 daha çok geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence tsw ler cok yakısmıs, yay da taktırırsan ve yan çıtaları söktürürsen cok yakısır.. yaydan fazla korkmana gerek yok, arkadaşlarla 5 kişi de gezdiğimiz oluyor izmir in dandik ötesi yollarında.. dikkatli gidiyorum araba doluyken, boşken gayet rahatım.. lastiğin iyi olursa yanağı yarmazsın kolay kolay, tabi konfordan ödün verirsin ama arabanın o görüntüsüne değeceğine emin ol.. son karar senin..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaw onu biliyorum opsiyon listesinde var hatta Mazda 3 Sport donanım paketinde direk 205/50/17 geliyor.Ama 3-4 kişi (diğer sitede ve biride bu sitedeydi galiba) öyle demiş ben onların yalancısıyım.Hatta bunlardan biri de servis çalışanı mı neydi sürtme yüzünden gelenler oldu diyordu.Bazı kullanıcılarda hiç alakası yok diyorlar benim kafamda iyice çorba oldu.Yoksa benim işime 205/50/17 daha çok geliyor.

Araba senin istediğini al.50 yanak sürter diyeni merak ettim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@MuRDoC_111

Unuttum sende 215/45/17 + yay vardı dimi abi

@Murat Bulut

Diğer sitede bahsediliyor..

linkverilmiyor diğer siteden her türlü forum genel sayfasına çıkıyor ama konu adı vereyim

aramada sürtme diye arattıktan sonra

ilk sayfada "  17" jant  "

ikinci sayfada "jant sorunsalı"

adlı konularda bahsediliyor sürtmeden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...