Jump to content

Dacia Duster Crossover 4x4

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

"Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" diyenlerdenim. Evet 0 km evet ucuz ama sonuçlarına da katlanmak lazım sanıyorum. Şirket dacia mız ilk arızasını 22bin km de verdi. Serviste takılan Lpg'ye suç buldular. Kendi kendine stop ediyordu. Subap ayarı bozulmuş dediler ve faturasını kestiler. 3yıl/100.000 Km garantili olan araç 'garanti dışı' bir arıza verdi. Şimdi yetkili serviste ' Aracın garantisini bozmaz ve lpg kiti 2 yıl garantili ' dedikleri araç için garanti kapsamından faydalanamadık.

Herşeye rağmen 5 yıl sonra duster alabilirim :D Çünkü, Bence fiyatı küt diye düşecek ve ikinci el piyasası olmayacak. 2004 model loganlar 5-6 bin lira civarında satıldığına göre... Logan çıktığında 12bin liraydı sıfır ve boş olan modeli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aradık tabi ki, verdikleri cevap şu 'abüüü bu lpg den sonra olüüür yaa' önce 150 lira dediler sonra 40 liraya kadar indiler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamam orasını anladım doğan.benim demek istediğim elde yazılı bir belge filan yokmuydu.arıza çıkınca suratına çakardınız ispat için.mebla küçük gerçi ama ortada bi hak var benim dikkatim orada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Var hem aracın garantisi, hemde BRC nin son sistemi olan kitin garantisi. Götürüyoruz garanti belgelerini. Adam diyor ki, garantisi devam ediyor ama bu iş garanti dışı diyor. Mekanik garantiniz bozulmadı ama bu kit montajından sonra her araçta olan birşey. Garantiden yapmıyoruz diyor. işin yoksa uğraş. Nasıl olur zarar vermez bilmem ne dediniz diyoruz ama nafile.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...