Jump to content

Mazda 323 Hb Açılır Farlar ve Yedek Parça..

freepixel
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bende tam o ilanı inceleyip adama bak dağılmış arabaya 6 yazmış ben 7 ye satarım diyordum :D askere gidersem benim arabayı satıyım sana ;D önümüzde ki ocağa kadar sabredecen :)

bu siteden birinin arabasını almak gerçkten hayır denebilcek bişey değil :) bide ocağı 8 mart yapsak süper olurdu :D:D

bu nasıl :D artık düşüyorum devamlı :)

http://www.sahibinden.com/cok_cok_acil_3150-71WQQaXQQ18657280WQQpXQQdisplayitem

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sanki bmw 330ci coupe yi kazalı satıyor arkadaş :D fiyata baksana :D

:D  ben araba alamıcam galiba :P  bu arada sedanın farkı ne acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sadece kasa ve yürüyendeki bi kaç amortisör farkı onun dışında koltuklarından motor şanzumana kadar tamamı aynı parça

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çorumda ki arabayı bn 2500 e alsamda hurdaya kullansam diyordum :) bu arabaya 1000 tl ye motor. 1000 tl kaporta boya yaparsan temiz olur. 500 de ıvırı zıvırı yer ama uğraşmaya değmez renkten kaybediyor... komple boyalı bi kere :) takip edeceksin iyi bitane buldu mu alacaksın. otomatik üzebilir. şanzıman çok sağlamdır kendi arabamda gördüm ama dağılınca ayrı bir mesele. iki sene önce arkadaşımda sedan vardı çokta güzel arabaydı 7500 fiyat verdiler 3 günde satıldı. sedanlar daha çok aile arabası HB ise çakal :D bu ilandaki arabanın halini görüyorsun işte. motor blok patlatmış...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2500e alsan parça parça gitme ihtimali çok düşük çünkü aşırı derecede bitik ve yatmış bi araba ben sahibinin yerinde olsam 3milyar gibi kırık bi paraya satmaktansa trafik kaydını sildirir parça parça satılıktır der geçerim sonuçta binicek arabası varmış

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hidrolikle şanzıman bana yeter :D dediğin gibi adam kaydını sildirirse bence 2500 eder. 500 ü zaten iç kapı döşemesi. cam motorları far motorları her halukarda satılır. senle kafa kafaya verip bi hurda alacaz gibime geliyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Banada biraz öyle geldi, 1000er lira koyup 1 hurda denk getirelim her satılan parçadan yarı yarıya kırışırız kendimize aldıgımız parçalar için ayrı bi iç hesap açarız falan iyi olur :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen yaza geliyordun sanırım :) hurdacıların köpekleri olmasa bigün boşaltacam birinin tükkanını :D ostime hava kararınca arabayla girmeye bile korkuyor insan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen yaza geliyordun sanırım :) hurdacıların köpekleri olmasa bigün boşaltacam birinin tükkanını :D ostime hava kararınca arabayla girmeye bile korkuyor insan.

ben angara ya geldiğimde uzaktan gösterdiler burası ostim burası çinçin diye :D uzaktan parmakla gördüm tamam abicim dedim kızılaya devam :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o kadarcık gösterme yeter :D çin çin ananas, çin çin hindistan cevizi :D mümkün olduğu kadar uzak duracaksın adamın paçasını alırlar aşaya

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zaten daha ankaraya gelmeden namını duyduk parmakla da gösterdiler tamam abicim kızılaya nerden gidiyoruz diye sordum taksiciye :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...