Jump to content

6 ay veya 10.000 Km Bakımı Ortak Konu

toronaga77
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

birşey yapamıyorsun ki işte elin kolun bağlı mecbur garantiyi devam ettirmek zorundasın..götürüyorsun servise.. onlarda 10 binde bir elliyorlar işte geleni. bir dahaki bakımda diğer servise de sorucam bakalım onlar nasıl fiyat verecekler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende yeni bakıma soktum. 7000km de 256 tl tuttu.

Daha önce peugeot kullanıyordum, garantide kalsın muhabbetine toplam bakıma  2500 tl ödemişim. Bir tek arka farı değiştirmişlerdi (ısrar ederek oda).

Araya bol bol 150-400 tl ler sokup kullanıcı hatası olayından iyi yolunmuştum.

Çok hatalı bir kullanıcı olduğuma inanmaya başlamıştım ki sonunda sattımda kurtuldum.  :)

Napalım kaderimiz bu. umarım mazda insaflı davranır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni arabaya Carbon Clean ?  Hem de toplamda KDV dahil 84 TL ye.

Arabanda ne görmüşler de bunu uygulama gereği hissetmişler sordun mu ?

Buji ? Yeni arabada buji niye değişiyor ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni arabaya Carbon Clean ?  Hem de toplamda KDV dahil 84 TL ye.

Arabanda ne görmüşler de bunu uygulama gereği hissetmişler sordun mu ?

Buji ? Yeni arabada buji niye değişiyor ?

Birde Polen filitresini değiştirirsen, fiyat normal olarak böyle olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

ben müşteriye 20.000de carbon clean yapmanın ayıp olduğunu düşünüyorum.

20.000de buji değişimi de yok. max 250 tutması lazım. ben ifyatlarımızı bir daha düzenleyeyim bari.. biz ucuz kalmışız..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arkadaşlar 2004 mazda 3'üm şahsuvaroğlu Cem Bey'de

Çıkan Fiyat da aşağıda :

periyodik bakım + ön fren balataları + Ön Amortisör bilyeleri + Ön fren diskleri değişiyor : 750 TL

Acil yorumlarınızı bekliyorum (%20 indirimli)

Güvendim tamam dedim ama umarım bir yanlışlık yoktur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

isa 10 bin ve 20 binde girdik bakıma. 20 binde yapılanları ilk sayfaya yazmıştım 461 TL tuttu. 10 binde ne yapıldığına bakmam lazım fakat onunda tutarı aşağı yukarı aynıydı 400-500 arası.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

isa 10 bin ve 20 binde girdik bakıma. 20 binde yapılanları ilk sayfaya yazmıştım 461 TL tuttu. 10 binde ne yapıldığına bakmam lazım fakat onunda tutarı aşağı yukarı aynıydı 400-500 arası.

üstad vallla çok tutmuş bide 10binde bir mi gittin?Garanti olayı hakkında ne dediler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen kardeş biraz geç uyandık. evet 10binde bir gelin dediler garanti olayı aynı tüm mazdalardaki gibi. bir değişiklik yok.

Allah Allah burada arkadaşlar hep 6ayda bir götürmüşler..sen 6ay olmadan 10bini doldurdugundan mı öyle gittin.Normalde 6ay/10bin yoksa garanti dışı oldugu yazıyor her yerde..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok pahalı gitmişsin hocam bu kadar olmamalı, diğer servislerden fiyat aldın mı hiç, benim 2009 eski kasa mazda 3'ün 20 bin bakımı 185 tl tutmuştu. Fiyatlar gerçekten çok yüksek.

Carbon clean'i sordular mı istiyo musun diye, bizden izinsiz yapabiliyolarmı ki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok pahalı gitmişsin hocam bu kadar olmamalı, diğer servislerden fiyat aldın mı hiç, benim 2009 eski kasa mazda 3'ün 20 bin bakımı 185 tl tutmuştu. Fiyatlar gerçekten çok yüksek.

Carbon clean'i sordular mı istiyo musun diye, bizden izinsiz yapabiliyolarmı ki.

ekstra bir sürü işlem yapılmış ondan bu fiyat ama bence yinede yüksek..sitede hiç bir arkadaş o fiyata yaptırmamış,160-250 aralıgında herkesin..Mert ben olsam mekanı basardım çoktan  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben müşteriye 20.000de carbon clean yapmanın ayıp olduğunu düşünüyorum.

20.000de buji değişimi de yok. max 250 tutması lazım. ben ifyatlarımızı bir daha düzenleyeyim bari.. biz ucuz kalmışız..

Benzin parası kurtarsa inat için bakıma muğlaya kadar geleceğim. İzmir deki yetkili servis sağolsun sağlam geçiriyor. 50.000 bakımına götürdüğümde 950 tl civarı fatura getirdiler önüme tansiyonum çıkmıştı ödemem dedim 800 e kadar düştüler.

Siz siz olun aracınızı servise götürdüğünüzde ne yapılacağının tam listesini tutarını sorun ondan sonra bakımı başlatın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...