Jump to content

6 ay veya 10.000 Km Bakımı Ortak Konu

toronaga77
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaslar ben dün götürdüm benimkini 10000 bakımına kdv dahil 195 lira tuttu

motor yagı

yag filtresi

hava filtresi

tapa pulu

aksam temizleyici saf su

cam suyu degisiklikleri ve mekanik iscilik yapılmış

fiyat normal aralıkta yani ayrıca

boya koruma yaptırdım ic ve dis 3m yapıyormus serviste 300 lira+kdv ama acıkcası

gercekten cok cok iyi oldu araba ilk aldıgımda bu kadar parlamıyordu ve aynı yeni gibi kokuyor su anda

gercekten izmir volcar a tesekkurler  cok nazik ve kibar davranıyorlar

ayrıca fırat bey de gayet ilgiliydi

ilk servis deneyimim olmasına ragmen mazda ile gayet memnunum tesekkurler tekrar

benimki de yaklaşıyor, nerede yaptırsam diye düşünüyordum, fiyat fena değil bunu gördüğüm iyi oldu ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilk bakımda 10bin km gelmediyseniz yağ ve yağ filtresi değişimi yapılabilirsiniz, hava filtresi ise durumuna bağlı değiştirilir veya temizlenebilir. ben 3000 km'de götürmüştüm ve sadece yağ, yağ filtresi değişimi yapıldı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Bir aksilik çıkmazsa 15 gün sonra 10000 bakımı için Muğla'ya Okan beye gideceğim inşallah... Biraz uzak ama hem bakım hem gezi olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

fatura evde ama yapılan işlem ler aşağı yukarı aynıydı yanlış hatırlamıyorsam toplam 150 TL Karşıyaka Volcar... Ayrıntıları eve gidince yazarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim araç 6 ay dolduğunda anca 2500 km olur, oda formula 1 için istanbul'a gidip geleceğim için :) yoksa normalde 1500 km falan anca yapıyorum 6 ayda. Bana kalsa ilk bakım için 6 ayı beklemiycem ama geçen gün telefon ettim 6 aydan dolmadan bakıma alamayız dedi servis :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maalesef uyuz olmak içten degil , araç 8500 km de ikinci 6 ay bakımına gidicek Kayınçom ile aynı anda araç aldık daha servise ugramadı Ford focus 15.000 de bir çagırıyorlar ve 15.000 bakım ücreti 184 TL başta yazdıgım gibi uyuz olmamak içten degil :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maalesef uyuz olmak içten degil , araç 8500 km de ikinci 6 ay bakımına gidicek Kayınçom ile aynı anda araç aldık daha servise ugramadı Ford focus 15.000 de bir çagırıyorlar ve 15.000 bakım ücreti 184 TL başta yazdıgım gibi uyuz olmamak içten degil :(

ben ilk bakımda henüz uyuz olmadım ama ikinciye allah kerim. ben aracı alırken daha önce alan bi arkadaşım vardı onun da ilk söylediği şey altı ay bakımıydı bunu bilerek aldım kabullendim yapacak bişey yok diye...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben ilk bakımda henüz uyuz olmadım ama ikinciye allah kerim. ben aracı alırken daha önce alan bi arkadaşım vardı onun da ilk söylediği şey altı ay bakımıydı bunu bilerek aldım kabullendim yapacak bişey yok diye...

aracın kitabında km'ye göre değicek parçalar yazıyor. eğer km gelmediyse henüz sadece yağ yağ filtresi değiştirin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracın kitabında km'ye göre değicek parçalar yazıyor. eğer km gelmediyse henüz sadece yağ yağ filtresi değiştirin.

direk km'yi baz alarak değişen parçalar oldğunu bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim 12ay bakımında dikakt ederim artık...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

direk km'yi baz alarak değişen parçalar oldğunu bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim 12ay bakımında dikakt ederim artık...

2. bakım (20bin km) da bujilerin değişmesi gerekiyor mesela. ama daha arac 10 binde ise değiştirmenin alemi yok. servisim zaten ben söylemeden bana bu şekilde yapacağını söylemişti. benim 3. bakım zamanı geldi mesela. 16 bin civarındayım. servis zamanına kadar yaklaşmazsan değişim km'sine yine değiştirmeyeceğim.

Servis, araç garantiden çıkar vs diyebilir sende fiyat aldım diğer servislerden ve sordum garanti devam ediyor isterseniz oraya gideyim dersin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2. bakım (20bin km) da bujilerin değişmesi gerekiyor mesela. ama daha arac 10 binde ise değiştirmenin alemi yok. servisim zaten ben söylemeden bana bu şekilde yapacağını söylemişti. benim 3. bakım zamanı geldi mesela. 16 bin civarındayım. servis zamanına kadar yaklaşmazsan değişim km'sine yine değiştirmeyeceğim.

Servis, araç garantiden çıkar vs diyebilir sende fiyat aldım diğer servislerden ve sordum garanti devam ediyor isterseniz oraya gideyim dersin :)

direk kılıcı çek diyosun yani abi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de bugün bıraktım ilk bakım için.(7500 km.) Yağ, yağ filtresi, hava filtresi 250 TL, temiz. Yahu en iyi yağı koyuyor olsa 80TL, hava filtresi dediğin 10TL, yağ filtresi de 20 TL olsa toplam 110-120 TL hadi bilemedin 150 TL olacak bakıma 250 TL veriyoruz. Herhalde bakım müdürü bizzat bakımı yapıyor ki işçilik bu kadar pahalı... Bazen diyorum yak garantiyi! İnsan bu kadar da koyun yerine koyulmaz ki. :kafa:

Zaten sorunsuz olduğu için almadık mı Mazda'yı????

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de bugün bıraktım ilk bakım için.(7500 km.) Yağ, yağ filtresi, hava filtresi 250 TL, temiz. Yahu en iyi yağı koyuyor olsa 80TL, hava filtresi dediğin 10TL, yağ filtresi de 20 TL olsa toplam 110-120 TL hadi bilemedin 150 TL olacak bakıma 250 TL veriyoruz. Herhalde bakım müdürü bizzat bakımı yapıyor ki işçilik bu kadar pahalı... Bazen diyorum yak garantiyi! İnsan bu kadar da koyun yerine koyulmaz ki. :kafa:

Zaten sorunsuz olduğu için almadık mı Mazda'yı????

Katılıyorum , aynı araç Almanyada  1yıl/20.000 de bir bakıma giriyormuş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...