Jump to content

Volvo S40 Hakkında Düşünceleriniz

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 87
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

20

• apojitsu

8

• cihan55

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Haaaa... Valla ister köpürsün ister taşsın, çok kötü E200 Avantgarde'ın içi. Belki Avantgarde olduğu için spor yapmaya çalışmışlardır, Elegance filan farklıdır ama amcamın E200'de hiç öyle Mercedes'teymişsin gibi hissettirmiyo, şahsen Mz3'ün kabinini 5 kere tercih ederim ona...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

S40 tamam çok güzel araç.. Ama helinin dediği gibi içi hamam duvarı gibi.. içi pek hoş değil.. Bu arada C30 var bide S40 ın kısa olanı..

Bu arada S40 Mazda3 le aynı platformda üretiliyor çinde..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emin değilim ama 2000 civarı olsa gerek, sormadan söyliim, A6 98 model, Volvo da o civarlarda...

yokya ötekileri sormuycam zaten işim olmaz :D

bende mercedes in son serilerini baz alarak konuşuyorum çoğu zaman geçmiştede güzel arabalar yapmıştı halada günümüzün en iyi arabalarını yapıyolar bence...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya ben o 3 arabayı karşılaştırdım, sonuçta yaklaşık aynı zamanlarda alınmış araçlar, içlerinde her açıdan en kötüleri E200 bence... (Bi tek problemsizlik konusunda tabi ki A6'yı geçiyo, zaten geçmemesi de imkansız :D)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni c serisi çok güzel;inceledinizmi?

ben gördüm canlı olarak..

resimlerde güzel görünen bu araç walla hiç kusura bakmasınlar Hyundai gibi duruyor.. kalitesi oldukça düşmüş sanki.. Yani dıştan oldukça kötü duruyor..  ama teknolojik olarak çok iyi bir yerde olduğu kesindir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 yıl sonra ...

Merhaba Mazda severler. Bir önceki iletimi haziran ayı gibi yapmıştım Kpss sınavından once Mazda 6 almayı düşüyorum demiştim. Derken KPSS geçti ve ben Sinop'a atandım :) :)

Araba almayı düşünüyorum her ne kadar ailem karşı çıksada :) Borca harca girip araba alacağım. Neden dersenız KPSS çalışırken hep hayalını kurdugum ıcın..

2006 model s 40 lar 35-36 arası değişiyor dizeller. NAsıl arabadır sizin değerli yorumlarınıza ihtiyacım var abilerim.. Mazda 6 almayı dusunuyordum hep neden vazgeçtiniz nersenız o hala iç.imde yatıyor ama 2010 modelleri çok pahalı 45-50 bın lıra borca gırmekten cekınıyourm :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba Mazda severler. Bir önceki iletimi haziran ayı gibi yapmıştım Kpss sınavından once Mazda 6 almayı düşüyorum demiştim. Derken KPSS geçti ve ben Sinop'a atandım :) :)

Araba almayı düşünüyorum her ne kadar ailem karşı çıksada :) Borca harca girip araba alacağım. Neden dersenız KPSS çalışırken hep hayalını kurdugum ıcın..

2006 model s 40 lar 35-36 arası değişiyor dizeller. NAsıl arabadır sizin değerli yorumlarınıza ihtiyacım var abilerim.. Mazda 6 almayı dusunuyordum hep neden vazgeçtiniz nersenız o hala iç.imde yatıyor ama 2010 modelleri çok pahalı 45-50 bın lıra borca gırmekten cekınıyourm :(

Atanmışsınız öncelikle hayırlı olsun bence hiç birikim yapmadan bu kadar borca girmeye gerke yok sonuçta arabayı aldığınız zaman yakıtıydı gezmesiydi onu da hesaba katmanız lazım arabada bir evlat gibi oluyor bence ilk etapda biraz birikim yapıp öyle almanız veya daha düşük miktarlı araçlara bakmanızı öneririm volvolar sağlam arabadır. tank gibidirler kötü diyeni görmedim duymadım :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Atanmışsınız öncelikle hayırlı olsun bence hiç birikim yapmadan bu kadar borca girmeye gerke yok sonuçta arabayı aldığınız zaman yakıtıydı gezmesiydi onu da hesaba katmanız lazım arabada bir evlat gibi oluyor bence ilk etapda biraz birikim yapıp öyle almanız veya daha düşük miktarlı araçlara bakmanızı öneririm volvolar sağlam arabadır. tank gibidirler kötü diyeni görmedim duymadım :)

Öncelikle değerli ve içten yorumlarınız için çok teşekkür ederim..  Aslında dediklerinizin aynısını annemde dedi hak veriyorum mantıklı bunları duyunca gerçek anlamda arabadan vazgectım gıbı ama Kpss çalışırken araba alma hayalı kurdum :) :) Biraz daha beklemek mantıklı gibi aslında S 40 lar bıraz pahalı gibi bılıyorum ama hem durumum hemde şartlar hemde bendekı araba isteği arada kaldım :) En güzeli biraz daha birikim yapmak galıba...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...