Jump to content

Volvo S40 Hakkında Düşünceleriniz

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bunu bende duşundum ama sadece duşuncede kaldi hayirlisi olur insallah.

Yorumunuz i.çin teşekkür ederim Neyi düşünmüştünüz acaba :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 87
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

20

• apojitsu

8

• cihan55

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Atanmışsınız öncelikle hayırlı olsun bence hiç birikim yapmadan bu kadar borca girmeye gerke yok sonuçta arabayı aldığınız zaman yakıtıydı gezmesiydi onu da hesaba katmanız lazım arabada bir evlat gibi oluyor bence ilk etapda biraz birikim yapıp öyle almanız veya daha düşük miktarlı araçlara bakmanızı öneririm volvolar sağlam arabadır. tank gibidirler kötü diyeni görmedim duymadım :)

Volvolar tank gibi diyorlar ama motor PSA grubunun galıba tam bilgim yok. Birde Focus, Mazda 3 ve S40 aynı platformun arasıymıs galıba o ne demek bılgı verecek arkadaşlar yokmu acaba ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Orbitus

Gorunus farkli marka farkli gerisi ayni;motor, sanzuman vs... Tek onemli fark var; Volvo, Ford, Peugeot ve Citroen dizel araclarini fabrikasyon yapiyorlar, Mazda dizel`ler satildiktan sonra serviste toplaniyor...

Bir de Volvo servisleri iyi opuyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dizelin sürüş keyfi benzinlide olmaz.bakmayın siz, PSA motor bugün dünyada en çok kullanılan dizel motor.sıkıntı yoksa alınabilir.her yerde mercedes servisi mi var sanki.ama bir sürü mercedes var Anadoluda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nasıl bir şartlanmadır anlayamadım ama sıfırdan bu kadar miktarlar altına borca girmek uzun vadede sana büyük zarar ettirir...

Şoförlük deneyimin nedir onu bilmiyorum ama şöyle daha az bütçeyle bir giriş yapsan ve bir kaç yıl sonrasında şartlandığın hedeflere yürüsen bence daha mantıklı...

Yeni görevin hayırlı uğurlu olsun demeyi unutuyordum...

Allah utandırmasın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volvolar tank gibi diyorlar ama motor PSA grubunun galıba tam bilgim yok. Birde Focus, Mazda 3 ve S40 aynı platformun arasıymıs galıba o ne demek bılgı verecek arkadaşlar yokmu acaba ?

Hayırlı olsun yeni göreviniz..

Platform şasi demek yani saydığınız araçların ve daha başkalarının da şasileri ve alt takımları birbirinin aynıdır, üstyapı farklıdır, motor farklı olabilir, kabin ve dış görünüş farklıdır.. Çünkü bu araçlar aynı fabrikalarda aynı banttan çıkarlar, platform budur.

Dizel araçlar masraflıdır benzinlilere göre, yılda 40 bin km.den fazla yapıyorsanız alın, yoksa zarar edersiniz, mesela aynı modellerde benzinli Mazda3 leri 10 bin lira kadar daha ucuza alabilirsiniz, ama tüplüden sakının..

Diğer yandan araç masrafını sadece kredi taksiti olarak düşünmeyin, yıllık vergisi ve sigortaları çok ciddi rakamlar tutmaya başladı, bunları da hesaplayın bütçenizi ayarlarken...

Son olarak Volvo yetkili servisleri gerçekten de iyi öper, bulunduğunuz civarda var mı bilmiyorum ama Mazda servisi yok oralarda bunu biliyorum, hayırlısı olsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

volvo mu? volvo'yu gelde bana sor 8)

3 tane s60'a bindim. volvo'nun yetkili servisini de özel servisini de çok iyi bilirim diyebilirim 8)

sene 2010'muydu neydi. ford volvo'dan zarar edince, volvo'yu çinli geely satın aldı. bu tarihten sonraki neredeyse bütün modeller çin ve isveç ilişkisiyle ortaya çıktı :2funny: safkan volvo'lar 2004 yılında bitmişti volvo ford'a satılınca...

her ne kadar alt yapı aynı olsa da asla ve asla ford kadar masrafsız değil. bir kere adından dolayı işçilik olsun parça olsun fiyat farkı ortaya çıkıyor. gerçi ford'da başınıza iş açtı mı açıyor o ayrı. yetkili servis bildiğiniz soyguncudur. bazı arkadaşlar mazda servisinden şikayet eder ama beterin beteri var. araba ön kapıdan sağlam girer, arka kapıdan bozuk çıkar. şu an piyasadaki 1999 dan beri üretilen s80, s60, v70 vs modellerde sıkıntı yaşanıyorsa, özellikle otomatik şanzumanlarında, bu yetkili servislerin iş bilmemesinden dolayıdır. adamlar volvo s70, 850, 960 gibi arabalardan teknoloji harikası, her yeri alengirli, elektronik arabalara geçiş yaptı. şahinden inip 2014 model mazda 6'ya binmiş gibi oldular ;D ve böylece her ne kadar eğitilseler de iş bilmez ustalar tarafında heba edildi arabalar. ha şu an dışarıda ki özel ustalar zamanla tecrübe edindi, bilgi sahibi oldu ama iş işten geçti...

şunu ilir şunu söylerim; volvo'ya bineceksen kenara bi 5.000-10.000 tl ayırmak lazım. ha uğraşacak param olsun, gider hiç düşünmem alırım bi s60 t5 veya s60 R 8) başka bir konuda da alfa romeo 166 alırım demiştim demi uğraşacak bütçem olunca :2funny:

aynı şase, aynı motor ama ne varsa volvo daha çabuk bozuluyor bu ford ortaklığı ile ürettiği arabalarda. özellikle de elektronik aksamlarda...

ALMA :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gorunus farkli marka farkli gerisi ayni;motor, sanzuman vs... Tek onemli fark var; Volvo, Ford, Peugeot ve Citroen dizel araclarini fabrikasyon yapiyorlar, Mazda dizel`ler satildiktan sonra serviste toplaniyor...

Bir de Volvo servisleri iyi opuyor...

.

Evet servisleri çok pahalı 120 de agır bakımı oluyormus 2 bın lıra dediler EVO volvo yu aradım sordum. Ucuz olan servıs var mı acaba butun servısler pahalı gıbı gelıyor bana

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

.

Evet servisleri çok pahalı 120 de agır bakımı oluyormus 2 bın lıra dediler EVO volvo yu aradım sordum. Ucuz olan servıs var mı acaba butun servısler pahalı gıbı gelıyor bana

Yetkili servisler mutlaka normal piyasadan fiyat olarak farklı olacaktır... Bütün servisler diyerek genelleme yapmak yanlış olur ama...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nasıl bir şartlanmadır anlayamadım ama sıfırdan bu kadar miktarlar altına borca girmek uzun vadede sana büyük zarar ettirir...

Şoförlük deneyimin nedir onu bilmiyorum ama şöyle daha az bütçeyle bir giriş yapsan ve bir kaç yıl sonrasında şartlandığın hedeflere yürüsen bence daha mantıklı...

Yeni görevin hayırlı uğurlu olsun demeyi unutuyordum...

Allah utandırmasın.

Çok teşekkür ederim inşallah Allah utandırmaz.. İşimin hakkını veririm..

Şoförlüğüm iyidir 12 yasından beri araba kullanıyorum 18 yaşında sürücü belgemı de aldım :) Giriş için düşük model fiyatı da uygun bır arabaya bınmek mantıklı gıbı gozuksede ben araba alınca bek satmam gıbı gelıyor kaza bela olmazsa inşallah...Alıskabnlık oluyor aılemızın bır parçası oluyor ben oyle bakıyorum o yuzden guzel bır araba alıp 7-8 sene bınmek ıstıyorum.

Mazda 6 larda gonlum vardı Samsun da servıs yok benım gorev yerımde Sinop burada da yok zaten arabadan anlayan ustada yok . Sonra volvo bakmaya başladım işte bır kaç kısıyı aradım araba almak cok zor herkes yalan soyluyor gıbı gelıyor ozellıklede galerıcıler bırde galerıden de araba almak istemıyorum.

Para konusunda kredı değilde de babam da borc para alabılırım ama onları da ıkna edemedım daha erken dıyorlar :D :D Biraz beklesem sanırım iyi olacak ama gercekten araba almak cok zor ya :/(:((:(:(:(:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tam tersine araba almak çok kolay artık... Ama doğru karar verebilmek birinci şart, siz karar verme aşamasında takılıyorsunuz anladığım kadarıyla.

Sen babanın sözünü dinle bence... İlk etapta ayağını yerden kesecek bir mazda bak, gerisi zaten ömrün varsa gelecektir.

Sağlıcakla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun yeni göreviniz..

Platform şasi demek yani saydığınız araçların ve daha başkalarının da şasileri ve alt takımları birbirinin aynıdır, üstyapı farklıdır, motor farklı olabilir, kabin ve dış görünüş farklıdır.. Çünkü bu araçlar aynı fabrikalarda aynı banttan çıkarlar, platform budur.

Dizel araçlar masraflıdır benzinlilere göre, yılda 40 bin km.den fazla yapıyorsanız alın, yoksa zarar edersiniz, mesela aynı modellerde benzinli Mazda3 leri 10 bin lira kadar daha ucuza alabilirsiniz, ama tüplüden sakının..

Diğer yandan araç masrafını sadece kredi taksiti olarak düşünmeyin, yıllık vergisi ve sigortaları çok ciddi rakamlar tutmaya başladı, bunları da hesaplayın bütçenizi ayarlarken...

Son olarak Volvo yetkili servisleri gerçekten de iyi öper, bulunduğunuz civarda var mı bilmiyorum ama Mazda servisi yok oralarda bunu biliyorum, hayırlısı olsun...

Teşekkür ederim :)

Dizel araba kullanmak çok hoşuma gidiyor sürüş zevkı çok güzel benzınlı araçten bır sey anlamıyorum :)

Arabayı babamdan borc alıp alacaktım ama olmadı ıkna edemedım daha erken dıyorlar bırazda ha bekleyebılırım. Düşük model uygun bır araba  almak istemıyorum gerçekten araba değişimi çok zor bılmıyorum kaç defa araba değiştirdiniz ama gerçekten almadan zorlugunu yasadım. İnsanları arıyorum mesela yetkılı servıste tum kontrolunu yaptıralım dıyorum ben arabamı yetklı servıse gostermem dıyor plakanı verırmısın dıyorum baska bırnıe vermıyor mesela adamın arabasında hız sabıtleyıcı yok olsa s 40 dıreksıyonda olur var dıyor ıdda edıyor benle...

Gerçekten araba almak cok zor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

volvo mu? volvo'yu gelde bana sor 8)

3 tane s60'a bindim. volvo'nun yetkili servisini de özel servisini de çok iyi bilirim diyebilirim 8)

sene 2010'muydu neydi. ford volvo'dan zarar edince, volvo'yu çinli geely satın aldı. bu tarihten sonraki neredeyse bütün modeller çin ve isveç ilişkisiyle ortaya çıktı :2funny: safkan volvo'lar 2004 yılında bitmişti volvo ford'a satılınca...

her ne kadar alt yapı aynı olsa da asla ve asla ford kadar masrafsız değil. bir kere adından dolayı işçilik olsun parça olsun fiyat farkı ortaya çıkıyor. gerçi ford'da başınıza iş açtı mı açıyor o ayrı. yetkili servis bildiğiniz soyguncudur. bazı arkadaşlar mazda servisinden şikayet eder ama beterin beteri var. araba ön kapıdan sağlam girer, arka kapıdan bozuk çıkar. şu an piyasadaki 1999 dan beri üretilen s80, s60, v70 vs modellerde sıkıntı yaşanıyorsa, özellikle otomatik şanzumanlarında, bu yetkili servislerin iş bilmemesinden dolayıdır. adamlar volvo s70, 850, 960 gibi arabalardan teknoloji harikası, her yeri alengirli, elektronik arabalara geçiş yaptı. şahinden inip 2014 model mazda 6'ya binmiş gibi oldular ;D ve böylece her ne kadar eğitilseler de iş bilmez ustalar tarafında heba edildi arabalar. ha şu an dışarıda ki özel ustalar zamanla tecrübe edindi, bilgi sahibi oldu ama iş işten geçti...

şunu ilir şunu söylerim; volvo'ya bineceksen kenara bi 5.000-10.000 tl ayırmak lazım. ha uğraşacak param olsun, gider hiç düşünmem alırım bi s60 t5 veya s60 R 8) başka bir konuda da alfa romeo 166 alırım demiştim demi uğraşacak bütçem olunca :2funny:

aynı şase, aynı motor ama ne varsa volvo daha çabuk bozuluyor bu ford ortaklığı ile ürettiği arabalarda. özellikle de elektronik aksamlarda...

ALMA :D

Sorunlumu oluyor arabaları ya ::(:(: o kadar kullanıcı ıle konustum sıkıntı yok cok guzel araba dıye yorumluyorlar ama

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorunlumu oluyor arabaları ya ::(:(: o kadar kullanıcı ıle konustum sıkıntı yok cok guzel araba dıye yorumluyorlar ama

şöyle azıcık km yapmışlara, 100.000 km'yi devirmişlerine bakın birde. hor kullanmaya gelmez, 30.000-50.000 km de bile kullanıcısını üzecek narin bir yapısı var ;D hal bu ki alt yapısı aynı olan ford focusu eşşeğe biner gibi kullanın, hiç bir şey olmuyor arabaya ;D volvo yıkıldı mı toplanmıyor malesef :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

07.10.2013 at 20:28, Orbitus :

Apo`yu dinleyin; bunlar Mustafa Dilbaz falan acayip bir ekip...

Foruma geldiği gün açmış olduğu tanışma mesajından bi acayip olduğunu hissetmiştim, başkaları da tescilleyince hisler gerçeğe dönüşmüş oldu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Foruma geldiği gün açmış olduğu tanışma mesajından bi acayip olduğunu hissetmiştim, başkaları da tescilleyince hisler gerçeğe dönüşmüş oldu...

http://www.mazdaclubtr.com/29071/ankaradan-selamlar/

ahahahaaaaaaaaa :2funny: akşam akşam güldürdün ya beni veli abi  :2funny: Allah ömrüne ömür katsın  :dua: 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...