Jump to content

Tavan Döşemesi Onarımı (323 89-94)

Guest _Akhan_
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

seferihisarlı mazdacı

İzmirli arkadaşlar aranızda tavan döşemesini değiştirten varmı yada bu işi yapan yer neresi var  yardımcı olacak varsa sevinirim ..Düzgün yapan bir yer bulursam yaptırmayı düşünüyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25.03.2016 at 18:05, seferihisarlı mazdacı :

İzmirli arkadaşlar aranızda tavan döşemesini değiştirten varmı yada bu işi yapan yer neresi var  yardımcı olacak varsa sevinirim ..Düzgün yapan bir yer bulursam yaptırmayı düşünüyorum..

Bu konuda forumda aktif ve aracıyla uğraşmayı seven İzmir'den @spade35 arkadaşımız var. Bir ihtimal bu konuda belki bir bilgisi olabilir. Etiketlendiğini gördüğünde eminim, olumlu olumsuz bir yorumu olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben önceki aracım Vectra'yı 3.Sanayi de bi döşemeciye 200 TL'ye orjinali gibi yaptırmıştım. Yerin adını hatırlamıyorum ama gidince görürsem tanırım yeri...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bornova Ankara Asfaltı'ndaki Vatan Bilgisayarı'ın arkasında özel mazda servisi var, ADN Teknik. Servisin sahibi Adnan Bey'in kardeşi sanayide oto döşemeci. Her maraka aracın döşemelerini orjinali gibi yapıyor. Babam önceki 2 Mazda arabasının da tavan döşemesini yeniletmişti kendisine. Hatta bir çalışma arkadaşım 626'sının hem koltuk hem de tavan döşemesini yeniletti. Hem babam hem de arkadaşım çok memnun kaldılar. ADN Teknik'in telefonunu internetten bulup Adnan Bey'e kardeşinin atölyesinin yerini sorabilirsin. Hatta Adnan Bey'e benim ismimi verirsen fiyat konusunda da yardımcı olacağını düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...