Jump to content

Süper LOGAN :))))) Buz gibi.

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Valla içim sızladı yaaa.. Yazık güzelim arabalara. Hiç mi değerlendirilemezdi bunların parçaları. En kötü, sağlam olanların kaportaları yedek parça olurdu. Ya da lastikler ve jantlar da değerlendirilebilirdi. Hatta eğer içine su girmediyse geminin, çoğu parça değerlendirilebilirdi.

abi gemi devrildiğin bir çogu kaporta hasarlıydı, diskler ve balatalar fren merkezleri sökülmüş aliminyumlar alınıp kara jantlar hurdaya, aslında farlar stoplarda değerlendirilirdi milli servet bu japonlar anlamıyor milli servet falan
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet daha önceki sohbettede de de geri montaj konusu geçmişti, yinede cız ediyor insanın yüreği heleki Türk milleti olarak geri dönüşüm ve uydurma konusunda uzman ve bilinçli olsakda..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az daha ağlayacaktım.İnsanın izledikçe kör olası gelsede Japonları yürekten tebrik etmek lazım her babayiğidin harcı değil bunu yapmak.Bu araçları gözünün yaşına bakmadan nasıl presliyorlarsa bindiğimiz araçların ne kadar titizlikle ve sıfır hatasız yapıldığını daha iyi anlamışızdır herhalde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2007 senesinin mesajı , araç Allah bilir kaç makyaj geçirmiştir :D Sizi HORTçular sizi :D

Eski hortçulardan biri olarak iyi bir gelişme olduğunu düşünüyorum. Biraz bakınayım hortluk neler var?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu parçalama işlemini mazdanın yaptığını zannetmiyorum.sonuçta sigortadan parasını almış.araçlarıda sigorta almıştır onlarda parçalar.ama ynede hayranlık duymak lazım.bizde olsa hemen hurdacılar üçer beşer alıp sağını solunu ikitellide satarlardı :D  hani hep diyoruzya avrupa araçları neden bu kadar temiz diye.bence bu yüzden :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu parçalama işlemini mazdanın yaptığını zannetmiyorum.sonuçta sigortadan parasını almış.araçlarıda sigorta almıştır onlarda parçalar.ama ynede hayranlık duymak lazım.bizde olsa hemen hurdacılar üçer beşer alıp sağını solunu ikitellide satarlardı :D  hani hep diyoruzya avrupa araçları neden bu kadar temiz diye.bence bu yüzden :)

Bu söylediğini başka yerde söyleme sana gülerler.Sigorta şirketleri yenisi ile değiştirdiği eski parçaları bile geri topluyor kaldıki sıfır arabaları ezecek :) Belkide sigortaya şart koşmuştur mazda araçları ezeceksin en ufak parçasını dahi kullanmayacaksın diye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu söylediğini başka yerde söyleme sana gülerler.Sigorta şirketleri yenisi ile değiştirdiği eski parçaları bile geri topluyor kaldıki sıfır arabaları ezecek :) Belkide sigortaya şart koşmuştur mazda araçları ezeceksin en ufak parçasını dahi kullanmayacaksın diye.

yazdığım yazı türkiye için geçerli değildi dikkatini çekerim... ;)  avrupada herhangibir şekilde hurdaya ayırılan araçların üzerine en son 200 euro para veriliyodu.yani arabanı hurdaya çıkarırken birde üzerine para veriyosun.burda ise 20bin liralık aracın üzerinden 40bin tl kazanılıyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...