Jump to content

LPG de Ne Kadar Yakıyorsunuz?

_PrenS_
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yeni uzunyol yaptım

110 - 130km hız  arasında ortalama 180 kuruş yaktım. Bence iyi.  Basmasaydım bu 140 150 kuruşa kesin düşerdi.

mazda 323 familia 1.8

LPG: 1,99

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

burhankahya_8@hotmail.com

merhaba arkadaşlar bende mazda 626 hb 94 model var lpgli zavolli yalnız aracımda sorun var  araba gaz yemiyor ve aşırı derecede tekleme yapıyor ilk çalışması falan değişti kamyon gibi çalışmaya çalışıyor ilk marşa bastığımda sanki akü bitik gibi zorlanıyo ondan sonra çalışıyo dengesiz vaziyette  ve birde gaz kelebeğinin üzerinde duran rolenti ayarlayıcı bozuk dediler ve fişini söktüm bu vaziyette acil yardım gerekli

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

konuyla alakası yok ama patlak amörtüsörü nerde yabtırabilirim bursada.siz yaptırdınız galiba yanlış okumadıysam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

konuyla alakası yok ama patlak amörtüsörü nerde yabtırabilirim bursada.siz yaptırdınız galiba yanlış okumadıysam.

AMORTİSÖR / DEFRANSİYEL / KRİKO/ TRANSPALET TAMİRLERİ

OTO CEYLAN (ERCAN / ADNAN ) tamiri yapan adnan usta , söken ercan usta

TEL: 253 81 17

GSM: 535 369 26 38

ADRES: KEMERÇEŞME MAH. SELVİLİ CAD. NO: 13

1 YIL GARANTİ VERİYORLAR.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ersyncar

son zamlardan sonra ilk deneme fırsatını mart 2010 da buldum. nergis 100km de şehir içinde 34TL yaktı. gerçi bende sıkıntıdan gaza fazla yüklendim kabul ediyorum ama bitik olan baskı balatalarında bunda payı olmalı.  1.8 manuel  bu arada

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bitik baskı mı?

Ne diyorsun sen kardeş. Halibom baskı balatayı daha yeni değişmişti o arabada. Nasıl becerdin bitirmeyi :D

Kullanmayı bilmiyor abi :D Yarım debriyaj geziyor ortalıkta :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

bu sıra çok sık depo fullüyorum ve her seferinde kilometreyi sıfırlıyorum. Kuruş hesabı yapmadan net litre üzerinden konuşayım; karma kullanımda 10 ila 11 litre arası LPG tüketiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben martın 3 ünde lpg taktırdım aracıma.şehir içi km de 175 kuruş gibi bir rakam yaktı...20 liralık gaz ile 115 km şehir içi yol...bence çok iyi...uzun yoldada 150-160 arası yakıyor.

aracım 99 model mazda 626 2.0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

herkes hemen hemen aynı yakıyor. 92 626 , antep gidiş 23 kuruş, dönüş 28 kuruş yaktı.

antepte lpg 1.9 civarıydı, elazığda 2.02 mi öyle bişeyler. tabi dönüşte üç saate geldim, 140 -150km ortalamayla. o motor ve bozuk parçlarla az bile yaktı yani :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

280 km si şehir dışı

120 kmsi şehir için

LPG litre fiyatı : 1,98

Karma olarak 189 yaktı

Araç: 97 1,8 mazda familia

Depo 40 litre ful depo ile 420 km yol yaptım. Alarm çaldıktan 15 km sonra gaz aldım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

İstikamet:ANKARA-ANTALYA

Tarih      :21.05.2010

Araç      :1996 Lantis 1.8

LPG Kiti  :AG

Araç Yükü : 3 yetişkin, 3 küçük çocuk, bagaj eşya dolu.

Ankara'dan depo dolduruldu : Litresi 1,78 TL den 42,69 Litre Gaz alındı, 76 TL Ödendi.

Ne olur ne olmaz diye(Seydişehir-Manavgat arasında dağlık bölgede yolda kalınmasın diye)

Litresi 1,99 TL den 5 Litre Gaz alındı, 10 TL ödendi.

Toplamda 47,69 Litre Gaz Alındı ve 86 TL ödendi.

Alınan bu Gazla toplam 550 KM yol yapıldı.(Gaz Antalya Aksu İlçesi Girişinde Bitti)

Yol Boyunca saatte 90-95 km hız yapılmış olup, vites değişimlerinde devir saatinin 3000 d/d

yi geçmemesine özen gösterildi.

Bu verilere göre 550 km de 47,69 Litre, ortalama 100 km de 8,67 Litre Gaz tüketilmiştir.

Saygılarımla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin araban şu anda 0,172 krş. yakmış. LPG: 1,99 olduğunu varsayarsak. Bu da normal. BEn 2 kişi bagaj ortalama dolu olarak 100 kmhz sabit hızla 0,154 kuruş yakmıştım. Bendede 1,8 familia var.

En son yaptığım ölçümde şehir içi 0,201 kuruş yaktı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda az yakan bir araç değil.Üstüne lpg pahalı.

sürekli 40 liralık gaz alırım. litresi 1.90 lira.gaz bitip araç benzine geçene kadar kullanırım.

sıralı sistem var.ilk çalıştırmada benzin kullanıyorum. Bu durumda şimdilik ş.içi max. 160 km yapabiliyorum.

Geçen yaz uzunyolda fazla basmadan 35 litre ile 440 km gitmiştim.

Bu durumda

13 lt/100 km. ş.içi.

8 lt/100 km ş.dışı.

motor karakterinden midir bilmem araba 2500 devirin altındayken sanki gitmiyor. ister istemez basıyoruz.

Eski aracımda 2000 devirde hissettiğim sürüşü mazda da 2800 den sonra hissediyorum.

Ekleme:

Bizim araçta sorun varmış meğer. Araba eskisi gibi devirlenmiyor diye ustaya gittim. Debriyaj balatasını değiştirmiş. Araba çook değişti. Daha kolay gidiyor, pedallar çok yumuşadı.2000 devirde de gidiyor. Umarım yakıt da düşecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...