Jump to content

LPG de Ne Kadar Yakıyorsunuz?

_PrenS_
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest edarguner

o götergelerin huyu belli olmuyor hiç, tahminen 15-20km daha gider sanırım, :nazar: :nazar:

İlk depoda kırmızı yandıktan 60-70km sonra depoyu fulledim 1.5lt  daha gaz vardı içinde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ibrahim

İlk depoda kırmızı yandıktan 60-70km sonra depoyu fulledim 1.5lt  daha gaz vardı içinde :D

:D :D dedim ya kafasına göre çalışıyor onlar, ben hep yaptığım km'den bilirdim
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

herkse ıyı aksamlar.Aracımı aldıktan sonra triger kayısı, bujıler, bujı kabloları, sibop ayarı, yag ve yag fıltresı degişimi yapıldı. ayrıca aracta abarth egzoz vardı onuda soktum ancak orjınal egzoz yerıne ford taunus egzozu takıldı ve takan usta problem cıkarmaz dedı. benım sorunum ıse yakıtla alakalı sehır ıcı (LPG) km de 30 kurus yakıyor ve bana fazla gıbı geldı. bırde aracta nanocharger denen bı alet takılı durumda bu alet ne ıse yarar faydası varmıdır? lutfen yorumlarınızı beklıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende 323 hb otomatik aldım yeni...bir depo (büyük silindir depo 60 lt. lik) gazla izmirden çıktım afyonda gazım bitt...350 km. yol yapabildim...çok anormal geldi bana yarın sanayide göstericem...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

sırallı sistemde olmasa yakıt 250 kuruşu geçmemeli.bu arada sen daha avntajlısın biz bide benzin alıyoruz.:)

Nasıl yani anlamadım  Sıralı sistem olmazsa başka sistem oluyuyormuki. Ayrıca bende sıralı sistem var 250 krş falan yakıyor nasıl normal anlamadım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

250 kuruşu geçmemeli dedim ş.içi 200-250 arası normal bi değern bence ş arası 200 ü geçmemeli ben kendi arabamdan pay biçiyorum yani

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Benim Mazda 200krş civarı yakıyor şuan İst.Şehir içi. 28 Lt ile 310-330km dolaylarında yol gidiyorum.Çok fazla trafiğe takılmamaya özen gösterip tatlı sert kullanıyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla arkadaşlar çoğu kullanıcının lpg filtresinden haberi yokmuş mutlaka 10000km de onunda değişmesi gerekiyor buna özen gösterin bence bayağı etkiliyor yakıtı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

323 sedan 1998 model arkadaşlar ş.içi - 18 KR  ş.arası-12 KR za daha zorlasam 10 kr olacakama malum lpg fiyatları müsade etmiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçen pazar yazdan  kalma bir gün seferihisar dan  akhisar a gidip döndüm. 341 km yapmışım aldığım lpg ise 74 tl bölersek ortalama 22 kr.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

arkadaşlar benim araba 91 -323- HB bugün denedim 20 litre lpg ile 150 km yol yapmış çok yakıyo galiba öneriniz nedir ne yapayım tl ye vuracak olursan 47.50 tl yakmış yakıtı opetten aldım yani 32 krş normalmi acaba ? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gaz filtresi ne açıklarmısın, hava filtresini yeniledim lpg beynide yeni takalı 15 gün olmadı üstünde 100 kw lık vardı çıkardım onu 75 kw lık bi tane yeni taktım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gazında bi filtresi varmış bende yeni öğrendim.oda hava filtresi doluyormuş buda yakıtın bi kısmını emiyoormuş o yüzden filtrede 10000km de bir değişmeli imiş.yani 10000km de bir gaz bakımı denen şey var onuda yaptırmak gerekiyor.ben değiştirdim ve yakıtta düşme oldu tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...