Jump to content

LPG de Ne Kadar Yakıyorsunuz?

_PrenS_
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2011 MAZDA 3 SEDAN OTOMATİK  ARAC 04 MAYIS TARİHİNDE ANK OPAN SIFIR ALINDI TESLIM ALINIRKEN LANDIRENZO LPG SİSTEMİ TAKILTI. 40 LITRE LPG İLE 360 - 400 KM YOL YAPILIYOR. BU YOLUN HEPSI ANK NIN SEHİR İCİ TRAFIĞINDE YAPIYOR...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
Hakan ŞİMŞEK1416949256

slm Arkadaşlar 2004 model mazda 3 triptonik sedanım var romano marka LPG yi bir yıl önce taktırdım. şehirler arası 250 kuruş yakıyo şehir içide 350 civarı yakıyo bana göre çok ne yapmam gerekli, yardımlarınızı bekliyorum.

aynı markadan arcı olan varsa ne yaktığını söylerse memnun olurum yoksa satıcam bu arabayı bütün değerlerde normal gözüküyor. araç 95.000 km de bakımlıdır. acil yardım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...
Guest mustafa_g

Bayramın 2. günü aldığım 20 liralık gazın 50km de bitmesinden dolayı arabayı denemek zorunda kaldım.

Depoyu fulledim. 45km kullanıp tekrar depoyu fulledim. Tabanca "yüksek basınç" ikazı verene kadar doldurttuğumda sadece ve sadece 2,6 litre gaz aldı.

O aldığım gazı da 128km kullandım. Sonra 50km de biten gazı aldığım petrole gidip durumu anlattım ve şikayet ettiğimde depoyu yeniden ikaz verene kadar doldurttum. 8,6 litre gaz aldı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son Ölçümlerim Lpg litre 2.400 toplamda 126.00 tl lik ( 52.5 Litre) gaz aldım ve 520 km yol yaptım bu km nin 160 km si uzun yol zonguldak- ereğli arası 2 defa gidip geldim onun harici hepsi şehir içi ve lpg lambası söneli 20 km kadar oldu 5-6 km daha gider km de 0.242 krş yakmışım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni taktırdıgım landi renzo marka lpg sistemimle şehir içi ort. 250-270 kuruş yakıyor peder bey kullanınca 50 liralık gazla 210 km falan gidiyor ben kullanınca 196larda bitiyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bayram tatilinde Antalya seyahatimiz oldu , 2070 km yol yaptık , 2.30 tl ortalama fiyattan 330 tl tutarında lpg yaktık , hız genellikle yasal sınır ne ise o idi  :)

, galiba bizim mazda çok yakmıyor .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

91 Mazda 626 1.6 motor...

Gaz Litresi: 2,15 Marka : aygaz

50 TL'lik gaz (Litre olarak 23,26 Litre)

Yapılan Km:  180

Km'de : 0,28 kuruş

Km'de litre olarak : 12,92 litre

Aracın üzerinde sözde çekiş artıp az yaksın diye bir ton para verip

aldığım NGK LPG2 Bujilerini söküp orjinal NGK bujilerini taktıktan sonraki verilerdir.

Gaz Litresi: 1,89 Marka : Milangaz

80,67 TL'lik gaz (Litre olarak 42,68 Litre)

Yapılan Km:  357

Km'de : 0,22 kuruş

Km'de litre olarak : 11,96 litre

Ramazan tatilinde farklı markalardan ve farklı fiyatlardan alığım 281,14 TL'lik gaz (123,62 litre) ile uzun yolda ortalama 120-140 arası sürat sonucunda 1355 km yol yaptım. Araç 0,20 kuruş yaktı. Litre olarak 9,1 litre tüketti.

iyi forumlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

40'lık depo ile (max. 35 litre alıyor) gidilen menzil.............

.

.

.

.

"425 kilometre"  :tey::hi::egy:

:nazar: :nazar: :nazar:

arabada bagaj full yüklü + 3 yetişkin + 2 çocuk

gidilen güzergah: 100km kadar ş.içi kullanımdan sonra izmit - adapazarı - eskişehir - kütahya - afyon. Daha başka söze gerek var mı? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

40'lık depo ile (max. 35 litre alıyor) gidilen menzil.............

.

.

.

.

"425 kilometre"  :tey::hi::egy:

:nazar: :nazar: :nazar:

arabada bagaj full yüklü + 3 yetişkin + 2 çocuk

gidilen güzergah: 100km kadar ş.içi kullanımdan sonra izmit - adapazarı - eskişehir - kütahya - afyon. Daha başka söze gerek var mı? :D

18-19 krş gibi 2.25'den litresini aldıysan. Epey ekonomikmiş. benzinide katarsan sanırım 20 krş civarı yapar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

18-19 krş gibi 2.25'den litresini aldıysan. Epey ekonomikmiş. benzinide katarsan sanırım 20 krş civarı yapar.

Benzini katma. Çünkü motorun en soğuk halinde bile en fazla 1 dakika benzinle çalışıp hemen lpg ye atıyor. Yani bu 425km de sadece 1-2 dakika benzinle çalıştı ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

40 lt depo 37-38 lt alıyor. En son 2.25 tl den milangaz alıyorum. 428 Km gidiyorum izmir söke git gel yaptım gerisi şehiriçi. Otobanda 120-140 ortalama. Gayet memnunum ilk aldığımda 360-380 km arasında bitiyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

94 tlye 310 km civari... sehir ici ve gazlamalar dahil. litresini 2.23ten fullden aldim.... bence iyi. sehir disi pek yakacaga benzemiyor...

OOOOOOO - HA!!!

O araba adamın ocağına incir ağacı diker.

Nerdeyse orta boy bir şilep kadar yakıyormuş.

Allah'a yakın, bana uzak olsun o kadar yakan arabalar :D

Mazdaların gözünü seveyim :nazar::D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2009 mazda 3 A/T aracıma Landirenzo kit taktırdım.çeşitli ölçümler yaptım.ancak son yaptığım ölçüm en sağlıklısı idi.

50 TL LPG ile (2.4 shell) 167 km gittim.sehirici hepsi.(arada trafigin rahatlıdıgı da oluyor ist.da)

km de 30 kurus yaklasık.12.5 LT.yol bilgisayarı 11.7 gosteriyordu.

bana yuksek geldi.sizce nasıl?haftasonu tekrar ustaya goturmeye dusunuyorum.lpg taktıralı yaklasık 3500 km oldu.(2500ini ben kullanmadım :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En son depoda, yine gazlamalar dahil  75 Tl /260 KM yaptım, LPG litresi 2,15ten Fullden alındı. Benim kit Landi renzo...

Kullanma tarzını bilmiyorum ama bacanakta bu civarda yakıyor, genellikle kısa mesafe ve atak bir kullanım tarzı var...

genelde kısa mesafe tabi.167 km nin 80 i full sehir ici(yuklu trafik)  kalanı e-5 tem 90-100 km hızda.

cok atak kullanmıyorum.1.6 motor icin biraz cok geldi ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...