Jump to content

LPG de Ne Kadar Yakıyorsunuz?

_PrenS_
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ortalama hızın ne Fatih o da önemli .

Benim en son değerim ; 70 TL lik gaz ile ( 29.28 Lt ) 252 km.. 11.6 ya denk geliyor. Şehir içi tamamı ama nisbeten rahat trafikler. Ortalama hız 30 km.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ortalama hızın ne Fatih o da önemli .

Benim en son değerim ; 70 TL lik gaz ile ( 29.28 Lt ) 252 km.. 11.6 ya denk geliyor. Şehir içi tamamı ama nisbeten rahat trafikler. Ortalama hız 30 km.

ortalama hız 28 km idi gostergede.onu da sıfırlamıstım son gaz aldıgımda.bi kısmını hanım kullandı ondan mı acaba :)

senin degerler iyi abi.2.75 falan geliyor.motor gucu farklı oldugu halde.

bilmiyorum kararsız kaldım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ortalama hız 28 ise baya bir yavaş gitmişsin demektir.  Daha iyi bir trafikte biraz daha iyi bir değer elde edebilirsin sanırım.

Ben her zaman 70 TL lik alıyorum ve çok sıkışık trafik olursa 220 km , biraz daha rahat olursa 250 km yi bulabiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim aracımdada landi renzo kit takılı 50liralık lpg 175-200km arası değişiyor en son 180de bitti ölçümlerime göre aracım şehir içinde 0.25 kuruş yakıyor buna beni baya bir tatmin ediyor heleki benzinde kmde 0.43 yaktıktan sonra tüp taktırmam ilaç gibi geldi :D uzun yolunu deneyemedim ama tahminimce 0.18 kuruşlarda bişey yakar diye düşünüyorum 1.8 araca göre bu degerler bence çok iyi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim aracımdada landi renzo kit takılı 50liralık lpg 175-200km arası değişiyor en son 180de bitti ölçümlerime göre aracım şehir içinde 0.25 kuruş yakıyor buna beni baya bir tatmin ediyor heleki benzinde kmde 0.43 yaktıktan sonra tüp taktırmam ilaç gibi geldi :D uzun yolunu deneyemedim ama tahminimce 0.18 kuruşlarda bişey yakar diye düşünüyorum 1.8 araca göre bu degerler bence çok iyi :)

aracınız manuel mi otomatik mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

72 TL (2.44 den yaklasık 30 litre gaz) 240 km gidebildim.yarısı TEM bunun.normal hızda.

12.3 Lt/100 km gibi tuketim.ortalama hız 35 KM.

hala yuksek degerler :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

93 model 323 sedan şehir içi 22 kuruş uzun yol 18 kuruş defalarca denedim hiç şaşmıyor ama yakıtı tek noktadan almak çok önemli aracı ilk aldığımda neresi denk gelirse oradan alıyordum hem depo dolum fiyatları birbirini tutmuyodu hemde yaptığım km her defasında farklı fiyat farklı km arkadaşın tavsiye ettiği petrole gittim gerçekten 15km ye yakın fazla yol yaptım ve yaklaşık 4 aydır hiç petrol değişmedim depo dolum fiyatımda3 aşağı 5 yukarı hemen hemen aynı oluyo yaptığım km de hep aynı 20tl lpg ile 90km ş.içi hiç değişmiyo

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

93 model 323 sedan şehir içi 22 kuruş uzun yol 18 kuruş defalarca denedim hiç şaşmıyor ama yakıtı tek noktadan almak çok önemli aracı ilk aldığımda neresi denk gelirse oradan alıyordum hem depo dolum fiyatları birbirini tutmuyodu hemde yaptığım km her defasında farklı fiyat farklı km arkadaşın tavsiye ettiği petrole gittim gerçekten 15km ye yakın fazla yol yaptım ve yaklaşık 4 aydır hiç petrol değişmedim depo dolum fiyatımda3 aşağı 5 yukarı hemen hemen aynı oluyo yaptığım km de hep aynı 20tl lpg ile 90km ş.içi hiç değişmiyo

kesinlikle katılyorum, kocaelinden arabayı alıdığımda ilk ölçtüğüm depolarda 360-370 arası oluyordu. 7-8 aydır hep aynı yerden LPG alıyorum. izmir içi kullandım dün son depo bitti, yeni rekorumda geldi.

Bitik depo litresi  2,25'ten 37,44 Lt LPG aldım fullendi, dün 431.6 km de benzine geçti.

100 km'de 8,67 lt lpg 195 kuruş yakmışım.

Bi mutlu oldum bi sevindim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

geçen hafta Adapazar'dan aldığım (Litresi 2.2TL civarıydı) 30 Liralık gaz ile 150km yi geçti, daha bitmedi :D Çok yakıyor yahu bu meret :D;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabayı aldığımda lpg 1.70 lerdeydi. dün akşam gaz almaya gittiğim de 2,29 dan aldım. Hayaldi gerçek oldu yani  ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

mustafa abi kısa mesafelerde inip iktiriyom ben arabayı sen ne yapıyon :D

Geçen ay Akşehir'e gezmeye gittiğimizde fotoğrafını çekmeye çalışıp da çekemediğim bir olay geldi aklıma. :D

Köy yolunda bagajı dolu Reno Toros'u çeken iki at, direksiyonda cigarayı ağzının kenarına takmış kasketli bir emmi!!! :D :D :D

Fotoyu çekebilseydim fenomen olurdu herhalde internette. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

trabzondan sarp sınır kapısına gittim depoyu fulledim 220 km sonra ışık yanıp sönmeye başladı gaz almak ıcın yanaştım 2,53 den fullettim 60 lira aldı ortalama hızım 52 gösteriyordu yol bilgisayarı 140 ın altına pek düşmedim araba da 4 kişiydik.

grnt1293.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

milangaz marka gaz 2.39 dan fulendi tam olarak 169 km yapıldı 15 km şehir içi diğerinde gaz kesilmedi vede 3. vites 3500 devir 90 km sabit hızla seyahat tamamlandı tekrar aynı istasyonda fullendi 41 tl gaz aldı zorlayarak tam 41 e  tamamlamak için. yani özetlersek 41/169 = 0,24 krş  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

50 tl lpg (2.29 -turnagaz-)  tamamı şehir içi 245 km.  tekrar deniyorum yine 50 tl aldık .

2 kez daha denedim , anlamadığım 244 veya 246 olmuyor ,245km net  :) , sabitledi , 40 tl alsam yine 245km gidermi acaba  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...