Jump to content

LPG de Ne Kadar Yakıyorsunuz?

_PrenS_
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

yav hiç sorma başıma geleni gittim izolasyon malzemesi aradım bir depomda diyor bir elimde kalmamış diyor adam akıllı izolede kulanacagım malzeme bulamadım bana sorduğum kişiler izocamı önerdiler 10mm kalınlığında sarı tüy gibi bişeydir ondan kullanmam gerekiyomuş bide onu kiyin üstüne sarıp sarmalamak için ısıya dayanıklı bir malzeme bulama gerek burada kalöriferde kulanılıyor  4 -5 inşaaat dükkanına uğradım sonuç yok  yani anlayacağın malzemeyi temin edemedim yanlış malzeme kullanmak istemiyorum bakalım nereden temin edecez burada inaşaat dükkanlarında oluyor genelde onlarında çoğunda yok malum küçük yer burası olanlarda depoda falan diyolar  ama hafta içi araştırmaya devam sonuçları kesin yazacam ya hatta fotosunu bırakacam hiç şüphen olmasın.

Allah kolaylık versin...

:hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En son ölçüm yaptığımda ş.içi ve dışı karma olacak şekilde 55tl ile 210km gittim... iyi gibi geldi bana ama ? fazlamı ki acaba :)

bence çok normal .
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En son ölçüm yaptığımda ş.içi ve dışı karma olacak şekilde 55tl ile 210km gittim... iyi gibi geldi bana ama ? fazlamı ki acaba :)

Hiç sesini çıkartma, daha ne olsun...

:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kış aylarındaki yakıt farkının havaların soğuk olaması ve yaz aylarında LPG’de bulunan propan-bütan oranının 30/70, kış aylarında ise 50/50 olmasına bağlıyorum .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kış aylarındaki yakıt farkının havaların soğuk olaması ve yaz aylarında LPG’de bulunan propan-bütan oranının 30/70, kış aylarında ise 50/50 olmasına bağlıyorum .

nasıl yani kışın üretilen lpg ile yazın üretilen lpg de farklı oranda gazlarmı kullanılıyor biraz konuyu açarmısınız.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda 323 araba sahibiyim.araç otomatik vites ve LPG li.sanki çok yakıyor. 1 lt. gaz ile 9.5 km gidiyor.genel olarak mazdalar çok mu yakıyor?merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda 323 araba sahibiyim.araç otomatik vites ve LPG li.sanki çok yakıyor. 1 lt. gaz ile 9.5 km gidiyor.genel olarak mazdalar çok mu yakıyor?merak ediyorum.

Bu konu başlığına verilmiş önceki cevapları araştırarak bu soruya cevap bulabilirsin... Şehiriçi tüketimse bahsettiğiniz rakam bence otomatik bir araç için normal...

Kazasız günler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynı model otomatik HB aracım var şehirler arası yolda bile 1ltr gazla en fazla 10 km gidiyor yani tüketiminiz çok normal bu modeller açısından ki arabamın fotoları imzamda mevcuttur sıfır ayarındadır.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

temmuzda lpg taktırdım

2.15 -2.20 arasında idi

son gelen zamla 2.67 olmus!!

agır kufredecegim ama ne faydası var

%5 zam vermiyor patronlar senelik-ama benzine lpg ye butun kalemlere %25 zam geliyor

ama enflasyon %10 -ne hikmetse!!!hay allahım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cidden anlamak zor gaz litre 2.75 tl oldu . benzin 4.45  lpg nin ekonomiside kalmadı.

100 km de 10 tl kar edeceğim diye lpg ile de aracı kullanmak mantıksız gelmeye başladı hiç değilse gaza bastığım zaman araba adam gibi gider

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lpg burada 2,51 Tl ben sesimi çıkartmayayım hiç... Gerçi Adapazarı'nda 2,1 Tl idi... Yine de şükür...

sizin orası yine iyi zonguldakta fiyatlar uçtu

bu arada Aracı benzinde kullanmak için en iyi performansı lpg mikserini çıkarıp ta mı eldederim yoksa bu şekilde kalsın aracı benzinde kullanayım mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tam olarak emin değilim ama etkisinin olacağını zannetmiyorum...

Bence lpg mikseri karbüratörün üstüne yerleştrilerek karbüratöre giren havanın bir miktarını engelliyor ve aracı bu şekilde kullanınca zengin karışım olur diye düşünüyorum  yakıt veya performansı nasıl etkiler ????
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...