Jump to content

LPG de Ne Kadar Yakıyorsunuz?

_PrenS_
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Usta şehir içi çok normal geldi bana

bende cumartesi bozüyükten şarköye gittim. bozüyükte fulledim 304 km biga tarafında tekrar fulledim 24.95 lt yakmış. buda 8,207 lt/ 100 km ediyor

Bence de bayağı makul bir tüketim. Sizin tüketiminiz de şehir dışı olarak çok iyi. ben şehir dışı 8-9 ltr aralığında tüketiyorum
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni istatistiğim;

330 km///2,39 krş

60.59 tl

25,... litre aygaz

Hesaplarında yanlışık var tam anlayamadım tüketim değerini, ayrıca şehir içimi, dışımı oda belli değil.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence de bayağı makul bir tüketim. Sizin tüketiminiz de şehir dışı olarak çok iyi. ben şehir dışı 8-9 ltr aralığında tüketiyorum

evet gayet iyi son ayar taptırdım eskişehir sanayide. motorun sesi bile değişti şuan çok iyi maşallah

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araçlarımızın tüketimi çok ideal , bu lpg ve de diğer yakıtların fiyatını düşünecek olursak, yapacak birşey yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tebrik ederim, hiç yakıt tüketmeyen bir araçmı aldınız ne ???  :D :D :D arabayı sattınızmı ???

Evet hocam sattım  ???

Artık insan hızında (6km/h) protein tüketerek , yağ yakarak devam  :geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet hocam sattım  ???

Yağ yakıyorsan Olgun sıkıntı var demektir, sübap lastiklerinden kaynaklı olabilir... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet hocam sattım  ???

Hayırlısı olsun , umarım ki daha iyileri nasip olsun kardeşim.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet yağ yaktığını belgelemiş imzasıyla  :2funny:

Müstakbel eşine bu durumu söylemek gerek, yağ yakan bir şey alıyor sonuçta, bilmesi en doğal hakkı... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah iyiliğinizi versin emi  :2funny:

Abi yağ yakmayan olsam hep kötü bişey olacak daha mı iyi  :D

Ama son 1 haftadır aracımın performansında ciddi bir artış vardı. Yakıtı idare ediyordu.  30 km daha yol yaptı 2 lt eksik gazla öncesine göre. Yani 27 lt ile 300 km , 25 lt ile 330 km yol.

Şanslı arkadaş  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yav, geçen yaz ben 1,8 323 f gt ile benzinde 5,5 ile 7 litre arası yakıyorum yolda dediğimde nerdeyse yalan makinası bağlayacaktı millet bana. Yine söylüyorum F8 motor gerçekten özel bir motor gerek yakıt değerleri gerekse performansıyla olsun. Bundan önce 115 ps 626m bu araç kadar çekmiyordu. İkisi de nerdeyse aynı km deydi. Bu arada geçenlerde son kasa opel vectra ile takıştık Konya yolunda, düz yolda neredeyse burun buruna gittik ama hafif rampaya vurunca bi baktım vectra nal topluyor, kollleksiyon yapacakmış kendisi. :):2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...