Jump to content

Mazda 2 Plaka Aydınlatma

kaHEN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selamlar.

Uzun zaman oldu girmeyeli  :) Arabada baya bir değişiklik oldu  :D Öncelikle yay taktım fakat daha fotolarını bile çekmedim  ;D Son olarak plaka ışıklandırması için led ampül aldım. Parlak beyaz, çok hoş göründü onun fotoğrafını paylasmak istedim. Bayağı parlak bir ampül, telefonla cektigim icin tam belli olmuyor ama yeri bile aydınlatıyo 2 tane ampül. Sanki arabada neon varmış gibi  ;D

fzr.jpg

Taktığım led ampüller şunlar. İsteyen pm'den nereden aldığımı söyleyebilirim.

[img width=570 height=427]http://i872.photobucket.com/albums/ab286/Xenon_Mercek/100_6198.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bunları 323hb ön parklarda kullanıyorum ama arka plaka aydınlatmalarının ampullerini söktüm plakanın üstünden de ince zımparayla boyasını çıkardım plakayı görmesinler daha iyi benim için...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gayet güzel olmuş. yaylar ne marka .konforu nasıl etkiledi. 45 yanakla benim araba bayağı sert bende yay takmayı düşü üyorum ancak arabayı 1 senede dökerim diye kıyamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazdanın orjinal yaylarını taktırdım, eibach 3 cm lik. Valla konforu hissedilir derecede etkiliyor. Girdiğin tüm çukurları hissediyorsun  ;D fakat virajlarda ve ani hareketlerdede yay'ın tadını cikartiyosun. Keskin bir viraja 90-100 le girdim bayağı bir zorladım. Yol boştu tabi,, ne yoldan çıktı ne de savruldu resmen yola yapıştı.  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...