Jump to content

İsme Özel Kapı Eşiği

323-Black
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

krom_auto_modifiye

Melih merhaba,

mazdanın yazı karakterinde isim yazılabiliyor mu?

Merhaba,

Murat beyinde belirttiği gibi, istediğiniz karakterde istediğiniz yazıyı, logoyu yazabiliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

krom_auto_modifiye

çok iyi yaa ne kadar sürede elimize geçiyor ve nerede montajını yaptırabilirim?

Siparişinizi verdiğiniz günün ertesinde elinizde olur. Montajını herhangi bir oto elektrikçisi çok kolay bir şekilde yapar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siparişinizi verdiğiniz günün ertesinde elinizde olur. Montajını herhangi bir oto elektrikçisi çok kolay bir şekilde yapar.

melih bey bi takımda ben yaptırmak istiyorum..anlaşılan mazda clup ten iyi sipariş alıcaksınız eee artık ona görede iyi fiyat verirseniz seviniriz..  SAVAŞ abi sende düşünüyormusun ??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim eşikler plastik olduğu için kestirip gömme yaptırdım baya iyi oldu  :D bi takım daha sipariş verecem,arabayı satarken takarım üzerine  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

melih bey bi takımda ben yaptırmak istiyorum..anlaşılan mazda clup ten iyi sipariş alıcaksınız eee artık ona görede iyi fiyat verirseniz seviniriz..  SAVAŞ abi sende düşünüyormusun ??

sadece düşünüyorum ben, şu an öncelik xenon :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

krom_auto_modifiye

Hilmi bey, siparişinizi hazırlayımmı ?.

Aslında rünü incelediğinizde 80TL nin ucuz olduğunu bile düşünebilirsiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

krom_auto_modifiye

ben aldım ve taktırdım gerçekten çok şık oldu 80 tl ye arabanın havası değişti diyebilirim.

Beğendiğinize sevindim, diğer arkadaşlara fikir vermesi açısından birkaç foto eklerseniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hilmi bey, siparişinizi hazırlayımmı ?.

Aslında rünü incelediğinizde 80TL nin ucuz olduğunu bile düşünebilirsiniz

Ilk olarak ne yazdiracagima karar vermem gerek birde yazi karakteri.kisa surede donucem size tesekkurler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

FARUK yazdırsam çok megolamanca bişey olur kanısındayım mazda 3 ile arasında kaldım yahu :)

Ya zoom zoom yada plaka Mazda 2 de siradan gibi geliyor kafam karisti..

Galiba plaka  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya zoom zoom yada plaka Mazda 2 de siradan gibi geliyor kafam karisti..

Galiba plaka  8:)

Mazda 2,5 yazdır Hilmi :)

Ben marka model yazdırırdım, zoom zoom da güzel bir fikir ama

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

AFS yazdırmaya karar verdim :D abimize siparişi nasıl veriyoruz..ödeme nasıl oluyor bilen varmı?

telefon numarası0532 409 6821 Melih bey

ödemeyide havale yaparsınız,ben öyle yapmıştım ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...