Jump to content

Hız Limiti 90' dan 110' a çıkarıldı...

M.E.G
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ne zaman uygulanacak?

Tasarı, Plan ve Bütçe Komisyonunun ardından TBMM Genel Kurulu’nda görüşülecek. Genel Kurul’un da tasarıyı aynen kabul etmesinin ardından onay için Cumhurbaşkanlığı’na gönderilecek. Cumhurbaşkanı’nın onaylamasından sonra ise Resmi Gazete’de yayımlanacak. Kanunun yayımlanmasından sonra ise Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yeni Karayolları Trafik Yönetmeliği’ni yayınlamasının ardından yürürlüğe girecek.

Bu prosedür tamamlanana kadar ise mevcut uygulama, yani şehir dışındaki yollarda 90 ve otoyollarda 120 olan hız limiti uygulaması devam edecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yediğim ceza Sivas çıkışında idi. Belki şehir içi olarak sayılmıştır. Şehir yeni bitmişti. Dinlenme Tesisi arıyorduk.

Yaz tatiline kadar çıksa bari. YAzın Mazda 3 ümle 90 la gitmek biraz usandırır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öğlen arası, lokantanın önünde bir baktım polis arkadaş Tombakın resmini çekiyor.

Bak gidiyorum, gerenk yok çekmene dedim.

Arabayı beğendim de ondan çekiyorum. Dedi.

Aman ağam yapma etme, yazacan mı ceza? Dedim.

Bilemezsin 10 gün sonra anlarsın dedi.  :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben daha önceki işimde devamlı bir randevuya yetişme durumunda olduğumdan dolayı çok hızlı kullanmak zorunda kalıyordum. Hele bir Ankara dönüşüm vardı 1,4tdci fiestanın depo 480kmde bitti :) Normalde 80-90 ı uzun yol dahil geçmeyen birisiyim, yakıt olayı bir yana, ben yavaş gitmekten keyif alıyorum. 110 olayı uygulanabilir bir kural, ama ben yinede 90ı çok geçeceğimi sanmam...

bende zenciyim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ver gazıııı... Nasıl bir depo ile 800-850km yapıyorum zannediyorsun şehir içinde bile. Apaçi mi sandın bizi hep gazlayan :) 80-90 iyidir, fazlası zarar :)

herkes ek depo yaptırdığını biliyor.. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

navigasyon alın ceza yemeyin arkadaşlar.radar da gösteriyor malum.Tek yapmanız gereken yavaşlamak.polis durdursa bile cihazı kaldırın arama yapacak halleri yok ya.Yanlış sinyal almışınız der geçersiniz  hahahha

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence sorun hanzolarda. bu hanzocanlar olur olmadık yerde, olur olmadık araçlarıyla olur olmadık işler yapıyorlar;sonuç olarak kazalar oluyor. bu hanzoların hanzoluklarının faturasını da biz ödüyoruz. köşe başı radar, yok sisin açık, yok 50 hız limiti.

neyse polis amca anlayışlıydı, sisten ceza yemedik :) açık olduğunu da ondan öğrendim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...