Jump to content

Egzost Kafası Değiştireceğim Tecrübe Lütfen

orcunkil
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ben kelepçe ile bir yıldır kullanıyorum en ufak bir sallantı, kayma  ve problem yok

Genelde düşer.  İstisnalar tabiki olacak. Ama bu riski göze almaya değermi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Beğendim bir model kaynattırdım bakalım :)

Fotoğraf çekeyim de koyayım umarım beğenirsiniz. Venüs marka aldım. Paslanmazlık garantisi vardı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Slm

Ben de sedanıma egzoz ucu taktırcam. resim koyacagını soylemişsin, koyabilirsen sevinirim. Ankarada nerde taktırdın ve kaça acaba? Bir de ses olarak bir değişiklik oldu mu? Ben acıkcası birazcık ses de istiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel olmuş. Benimki sedan, acaba tampondaki kesit aynı mıdır? Ben oval olsa daha güzel olur diye dusunuyorum. Kaynaksız yapıldıgı zaman egzoz ucu cıkıntılı mı gorunuyor arkadaslar?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel olmuş. Benimki sedan, acaba tampondaki kesit aynı mıdır? Ben oval olsa daha güzel olur diye dusunuyorum. Kaynaksız yapıldıgı zaman egzoz ucu cıkıntılı mı gorunuyor arkadaslar?

Oval kullanıldığında oradaki yere daha küçük takmak gerekiyor, halbuki yuvarlak tercih ettiğiniz durumda kafayı daha da büyütebiliyorsunuz ; Kişisel kanaatim, büyük kafa daha çok yakışıyor o sebeple oval ile daireyi yanyana koyduğumda ben bunu tercih ettim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dogrudur, ben tabi henuz hiç bakmadıgım için pek fikrim yok. Ama bu haftasonu gidip bakmayı dusunuyorum. Hatta bu akşam bile biraz arastırabilirim. ya da Orcun senin yardımına basvurabilirim sana da uyarsa ;) 

Egzozu oval olan bir arkadas, ozellikle sedan M3, resim koyabilirse güzel olur. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dogrudur, ben tabi henuz hiç bakmadıgım için pek fikrim yok. Ama bu haftasonu gidip bakmayı dusunuyorum. Hatta bu akşam bile biraz arastırabilirim. ya da Orcun senin yardımına basvurabilirim sana da uyarsa ;) 

Egzozu oval olan bir arkadas, ozellikle sedan M3, resim koyabilirse güzel olur. :)

Ben biraz araştırmıştım şaşmazı da gezdim, cancan aksesuara falan da baktım en sonunda iş yerime de yakın olduğu için Ostim'de içime sinen bir ustayla tanıştım, samimiyetine güvendim onda yaptırdım. Size de hafta içi yanıma uğrarsanız seve seve yardımcı olurum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...