Jump to content

Mazda 323 İçin Sis Farı

burak71
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sis farlarını taktırdım bugün arkadaşlar. Hiç fena durmadı şahsen. İşte bunlar da sizin için:

4mpE9J.jpg

glP7YQ.jpg

27ODqO.jpg

oQdbpo.jpg

JLV0Bq.jpg

P37yAv.jpg

YPdYaa.jpg

Bağlantıları yapılırken ustanın dediğine göre; sis farları araca elektrik bakımından yük olmaması için röle mi ne takmış. Sis farlarının kontrolü içeriden ufak bir adet düğme ile açıp, kapatabiliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı.olsun. Güle güle kullan. Gündüz yanmamış haliyle de resmeder.misin duruşu nasıl olmuş bakalım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı.olsun. Güle güle kullan. Gündüz yanmamış haliyle de resmeder.misin duruşu nasıl olmuş bakalım

Tam da bunu yazacaktım, Bülent bana zahmet vermemiş... Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşte yanmamış hali ile bir foto:

kr838J.jpg

Bu arada beğenmenize sevindim. Çok teşekkür ederim...

Bu fotoğrafı çektikten sonra hava da güzel olduğundan piknik yapalım dedik. Çıktık dağ-tepe gezdik güzel bir yer bulup hemen çöktük. :D Mangal, çay vesaire... Güzel bir gün geçirdik.

Dönerken hava da karardığı için tam zamanı deyip sis farlarını açtım. İnanılmaz güzel bir şekilde aydınlatması mevcut. Dağ tepe gezerken bile yolu daha net görme şansı veriyor. Uzun farlara gerek bile kalmıyor. Karşıdan gelen hiç rahatsız olmuyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biraz daha köşeye yakın olsalarmış daha da güzel olabilirmiş belki yine de iyi güle güle kullan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla kardeşim yanlış anlama ama emanet durmuş onlar orda.

Hakikaket emanet gibi duruyorlar abi. Doğru...

Fakat bizim bu kullandığımız araçlarda malesef bilindiği gibi orijinal ne sis farı ne de sis farlarının takılacak yeri yok.

Akşamları hem görüntü bakımından hem de görüş mesafesinin düşük olduğu yerlerde çok işe yarıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla kardeşim yanlış anlama ama emanet durmuş onlar orda.

+1907

İlk guzumu aldığımda aynı yerde ve aynı tarzda sis farları vardı ve bağlı değildi, hemen söküp attım (atmışım ki, bir daha bulamadım) aracın kendi orijinal sis farı yuvalarına tam oturan gündüz farı monte ettirdim daha hoş görüntü olmuştu...

Daha önce de tavsiye etmemiştim, şimdi de "olmamış" diyorum... Araba ve zevk senin orası ayrı... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha orijinal bir şeyler düşünülebilir aslında.

Eğer biraz bilgi biraz da yardım edebilirseniz her şeyi yapabilirim Oğuzhan abi.

Daha orijinal derken misal kafanda ki düşünceyi alabilir miyim? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun,  Taktığınız farlar 93-93 Toyota tampon sisleri sanırım ama biraz daha sizin aracınızın tamponunun boşluklarına uygun  bir far daha tok dururdu , bu farların hafifi ince olanlarını önerebilirim ama gene fazlasıyla idare eder , bu arada bu farların üstündeki ampüller çok dandiktir hemen dökülecektirler, döküldüğü anda iki tane kaliteli ampul alıp değiş ikisinide, bu arada bu tip sis farları çok fazla enerji çeker, demem oki umarım farlar için ayrı bir tesisat çekmişsinizdir, çektiğiniz tesisatın kontağa bağlı vede röleli olmasına dikkat edin, eğer açık unutursanız akünün bitmesi 15 dakka çekmez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun,  Taktığınız farlar 93-93 Toyota tampon sisleri sanırım ama biraz daha sizin aracınızın tamponunun boşluklarına uygun  bir far daha tok dururdu , bu farların hafifi ince olanlarını önerebilirim ama gene fazlasıyla idare eder , bu arada bu farların üstündeki ampüller çok dandiktir hemen dökülecektirler, döküldüğü anda iki tane kaliteli ampul alıp değiş ikisinide, bu arada bu tip sis farları çok fazla enerji çeker, demem oki umarım farlar için ayrı bir tesisat çekmişsinizdir, çektiğiniz tesisatın kontağa bağlı vede röleli olmasına dikkat edin, eğer açık unutursanız akünün bitmesi 15 dakka çekmez.

Sağ olasın Gürhan abi.

Evet Toyota'lara takılan sis farları bunlar. İnanırmısın Gürhan abi; ben de patlamasını bekliyorum. :D Eğer patlarlarsa zenon denilen beyaz ampüller takmak istiyorum. :)

Tesisat sağlam çekildi abi. Kontağa bağlı ve araca elektriksel bakımdan yük olmaması içinde röle takıldı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Vallahi ben çok uzun aramalar ve uğraşlar sonucu kensim şöyle bişi yapmıştım çok hoş oldu çokta güzel oldu :) tavsiye ederim bulursanız

Sent from my iPhone using Tapatalk

post-10614-141695299947_thumb.jpg

post-10614-14169529995_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...