Jump to content

Ön Konsoldan Gelen Ses-Tıkırtı (2009 sonrası)

manovar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Şimdi değil ama ileride evet. Bakım zamanı geldiğinde de baktırabilirim. Sonuçta servis ciddi anlamda uzak bir lokasyonda benim için. Gitmişken birkaç işin halledilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lokasyon kelimesi de bende tıkırtı yapıyor :) Türkçe karşılığı olan kelimeler yerine, ingilizceden devşirilmiş anlamsız kelimeler kullanılmasını anlamıyorum :) naçizane fikrim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lokasyon kelimesi de bende tıkırtı yapıyor :) Türkçe karşılığı olan kelimeler yerine, ingilizceden devşirilmiş anlamsız kelimeler kullanılmasını anlamıyorum :) naçizane fikrim

:sopa: tık tık tık  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lokasyon kelimesi yerine konum kelimesi kullanılması daha doğru olur tabi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

arkadaşlar merhaba.yeni mazda3 ün sol ön konsoldan gelen ses kimlerde var merak ediyorum.zannedersem tüm araçlarda belli bir süre sonra ortaya çıkan bir durum.bir arkadaş bu konu hakkında ciddi girişimlerde bulunmuştu.ama sonucu hakkında bir geri dönüş olmadı veya ben kaçırdım.bu konuda ortak adım atarak sorunu çözsek iyi olur diye düşünüyorum.ses adamı gıcık ediyor.aynı sorun yurt dışında bile olduğunu söyleyenler var.saygılarımla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabayı servise bırakktım hem lpg takılıyor hemde ön cam sökülüp izolasyona bakılacak yarın akşam teslim alacağım hem lpg hem ses hakkındaki yorumlarımı yazarım....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

diğer konuda cevap verdim servise başvurun gerekirse benim iletilerimi gösterin mazda merkeze hem tel hemde mail ile şikayeti bildirin. Sorunun münferit olmadığının bilinmesi herkesin işini kolaylaştıracaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada yapılan işlemlerin hepsi garanti kapsamında yapılacak, sökerken cam kırılırsa yeni cam hazırda bekliyor...

Şikayeti olan herkes servise başvursun arkadaşlar herkesin ortak sorunu olması yine bizim açımızdan işleri kolaylatırır.

Mazda merkez ile iletişime geçerseniz işler biraz daha hızlanıyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabayı servise bırakktım hem lpg takılıyor hemde ön cam sökülüp izolasyona bakılacak yarın akşam teslim alacağım hem lpg hem ses hakkındaki yorumlarımı yazarım....

Hocam hayırlı olsun lpg'n..hangi marka taktırıyorsun acaba..bu sıkıntıyı mazda yurtdışı forumlarında sık sık okuyorum ama çözümünü okumadım ..belki bulmuşlardır..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

meb başayar gas italy takıyor. Orada yeni kasalardan ikisine tskmışlsrdı. Ses için Çözüm cam izolasyonunun düzgün yapılması veya ön cam değişmesi. Bakalım pazar günü uzun yol denemem olacak 200km hem lpgyi hemde sesi test etme imkanı olacak.

ses havaların ısınması ile azaldı buda cam izolasyonun geveşemesiyle rahatlaması ihtimalini artırıyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

meb başayar gas italy takıyor. Orada yeni kasalardan ikisine tskmışlsrdı. Ses için Çözüm cam izolasyonunun düzgün yapılması veya ön cam değişmesi. Bakalım pazar günü uzun yol denemem olacak 200km hem lpgyi hemde sesi test etme imkanı olacak.

ses havaların ısınması ile azaldı buda cam izolasyonun geveşemesiyle rahatlaması ihtimalini artırıyor...

sesi çekip yollamıştın ama sanki başka bir ses benziyor sanki böyle rüzgarın kagıtı sallaması gibi bir ses gibiydi.cam fitilleri falan belkide yapıyordur,gaz italy nasılmış acaba araştırmadım hiç..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ön cam söküldü tekrar izolasyonu yapılıp takıldı.  350 km yol yaptım ve ses var yinede arkadaşlar, ön cam komple söküldü takıldı. :kafa:

artık mazda bulsun bi çözüm benden bu kadar >:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...