Jump to content

Ön Konsoldan Gelen Ses-Tıkırtı (2009 sonrası)

manovar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bilmeyenlşer için söyliyim, işitme engelliyim :) ama gerçekten arabadan ses gelmiyor.

bi 3bin km yaptım , ankara-ist-izmit-esk-ank-konya-elazığ .. istanbulun çukurları malum, bizim burda yok öyleleri :) sonra kayseri-malatya arası bilmediğiniz gibi çok berbat yerler var. bi kaç tane insanın cigerinin cızzz ettiği çukura düştüm. yinede (maşallah) duyan arkadaşlarımın söylediği kadarıyla araba da tıkırtı fln yok .

ama bi minibüs park ettiğim sırada gelip sürttü, biri kırmzıı ışıkta duruyorkene gelip vurdu. nazardan kaçış yok :)

düzeltme: imla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bilmeyenlşer için söyliyim, işitme engelliyim :) ama gerçekten arabadan ses gelmiyor.

bi 3bin km yaptım , ankara-ist-izmit-esk-ank-konya-elazığ .. istanbulun çukurları malum, bizim burda yok öyleleri :) sonra kayseri-malatya arası bilmediğiniz gibi çok berbat yerler var. bi kaç tane insanın cigerinin cızzz ettiği çukura düştüm. yinede (maşallah) duyan arkadaşlarımın söylediği kadarıyla araba da tıkırtı fln yok .

ama bi minibüs park ettiğim sırada gelip sürttü, biri kırmzıı ışıkta duruyorkene gelip vurdu. nazardan kaçış yok :)

düzeltme: imla

geçmiş olsun vuruk çizik yine bi şekilde halloluyo ama ses sıkıntı oluyo... allahtan bende de yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

kaputu açmak için kullanılan çelik telin olduğu bir kablo var

o motor yanından geçerken beyaz bir plastik parça ile metale tutturulmuş durumdaydı baktım gevşek baya bir şıkırdıyor söktüm o günden beride sesi duymadım havada soğuk gerçi ama tekrar duyarmıyım bilmiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

girmiyim bu konuya diyordum ama 7sayfadır tartışılıyor. gönlüm elvermedi. sorun şudur... :D

benden duymadınız...

koltukla da ilgili bülten var. lütfen servisinize danışınız...

edit:lütfen dikkat, hassas olunması gereken bir konu var.

bunu yazdırıp da servise giden ve benim arabada bu problem var diyen olursa, üzülerek bu verdiğim son teknik bülten olabilir. çünkü bunların kullanıcılara verilmesi uygun değil... aramızda ;)

38652_955caa08f59eeeb9a86b5efff189ebe8f3901cdf.pdf

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

koltukla ilgili olanı da paylaşırsanız sevinirim.çünkü ordan da ses geliyor.en azından nerden geldiği kesinleşmiş olur.serviste bir belgemiz olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

koltukla ilgili olanı da paylaşırsanız sevinirim.çünkü ordan da ses geliyor.en azından nerden geldiği kesinleşmiş olur.serviste bir belgemiz olur.

aman serviste bi belgeniz olmasın. ben bu belgeleri normalde veremem. elinizde bu bültenlerle giderseniz nerden buldunuz derler. sakın. gözünüzü seveyim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ok.merak etmeyin.sizden ricam koltukla ilgili olanı özel olaral mesaj atarsanız çok ama çok memnun olurum.saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ok.merak etmeyin.sizden ricam koltukla ilgili olanı özel olaral mesaj atarsanız çok ama çok memnun olurum.saygılarımla.

birşey gönderdim... ona göre hareket edelim. siz bize yakınmışsınız. gelin de halledelim. hem de bi gökova yaparsınız gelmişken...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

okancım son noktayı koymuşsun :) saygı duydum valla :)

bende mi gelsem ne yapsam :) gerçi bende takırtı yok. lakırtı bile olsa duymam zaten eheh

ama çay içerim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

okancım son noktayı koymuşsun :) saygı duydum valla :)

bende mi gelsem ne yapsam :) gerçi bende takırtı yok. lakırtı bile olsa duymam zaten eheh

ama çay içerim :)

her daim taze çay var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sağol Okan verdiğin değerli bilgiler için. Arkadaşlar da söylediğin gibi yapacaklardır zaten

Koltukla ilgili olan de bir bülten olduğuna göre ve hepimizin koltuklarından ses geldiğine göre. Bir çözüm yolu bulmuşlardır. Servisinize koltuklarımdan ses geliyor dediğinizde ilgili prosedür uygulanır.

Koltuk için bende gideceğim :) diğer ses bende yok şimdilik.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

her daim taze çay var...

Okan bu arıza dünya çapında demişler. araçlar servise mi çağırılacak yoksa şikayet için gidenlerde mi uygulanacak bu konuda bir bilgi verebilir misin ?

teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan bu arıza dünya çapında demişler. araçlar servise mi çağırılacak yoksa şikayet için gidenlerde mi uygulanacak bu konuda bir bilgi verebilir misin ?

teşekkürler.

Tahmin ediyorum sadece şikayet edip gidenlere uygulanır zira parça değişimi yok sadece keçeliyorlar gördüğüm kadarı ile.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende şu an için bir sıkıntı yok ama bende dosyayı indirip kaydettim, ileride bir sıkıntı olursa servisin yolunu tutatrız artık. Ama inş olmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler.

Tahmin ediyorum sadece şikayet edip gidenlere uygulanır zira parça değişimi yok sadece keçeliyorlar gördüğüm kadarı ile.

bunun gibi hayati olmayan ve araç kullanımını tehlikeye sokmayan şeyler için geri çağırma olmaz. müşterinin talebi veya yol testi sırasında tespiti sonucunda gerçekleştirilir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...