Jump to content

Mazda 3 2010 mps kaput uygulaması

osendur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yani bu fiyata benim anladığım şunlar dahil...

çift çamurluk ,mps kaput,mps ön tampon,mps çift egzoz cıkısı,mps arka tampon+boya+işçilik yanlışmıyım.Eger Öyleyse fiyat normal.

Toplam rakkam 7.250

Arkatampon ve egzoz 1.250

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Toplam rakkam 7.250

Arkatampon ve egzoz 1.250

Benim dediğim gibi yani ters bir durum yok sanırım  :D anlaşamadık bir türlü..

çift çamurluk ,mps kaput,mps ön tampon,mps çift egzoz cıkısı,mps arka tampon+boya+işçilik =7250tl

sadece arka tampon, egzoz ve egsoz ucları dahil işçilik+boya dahil 1250tl

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

aerodinamiği bozacak şeyler sevmiyorum. hesabı kitabı yapılıyormu bu çalışamalrın ? rüzgar tüneline sokmuşlar mı :)

bu mps arka tampon ,sedana olmuyor dğil mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aerodinamiği bozacak şeyler sevmiyorum. hesabı kitabı yapılıyormu bu çalışamalrın ? rüzgar tüneline sokmuşlar mı :)

bu mps arka tampon ,sedana olmuyor dğil mi ?

kaputa istediğin sekil verilebiiyor fiber uygulama ile ama oratalama 750tl tutuyormus,ama 1,5-2 senede çatlamalar olabiliyormus.Bunun yerine MPS'in aynı kaputunu sıfırdn yaptrmayı tavsiye ediyorla maaliyeti 1300tl dediler bu iişin ehli bir firma.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fiber ne yaparsan yap çatlıyor arkadaşlar, eski arabadan tecrübe kazandım, hiç o işe girmeyin derim eğer birşeyler yaptıracaksanız. Ön için çok masraflı sadece arka tarafı yaptırın derim.

sedana uymaz :) ama sedanlarında çift egzost çıkışlı tamponları mevcut :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 yıl sonra ...

herkese merhaba öncelikle. bu konuşmalar eski yıla ait şuan günümüz fiyatını merak ediyorum kaput çamurluklar ön ve arka tampon değişimi 2021 maliyeti nedir acaba ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Sezer Topal :

herkese merhaba öncelikle. bu konuşmalar eski yıla ait şuan günümüz fiyatını merak ediyorum kaput çamurluklar ön ve arka tampon değişimi 2021 maliyeti nedir acaba ?

Bu konu 2. Nesil Mazda3 için konuşulmuş ki o yıllarda Türkiye'ye numunelik 4-5 tane gelmiş dolayısıyla parçası v.s de gelebilmişti. Senin araç 1. Nesil Mazda6. Mazda6 için soruyorsan muhtemelen olası değildir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir araç var zamanında japonyadan getirtmiş ama aracın şuanki sahibi değil ilk sahibi yaptırmış yani bilgi edinemedim. Bakalım çıkar belki. Nette var ama önce yetkili biriyle (servis, bayii) netleştirmek gerek uyumluluğu 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Sezer Topal :

Bir araç var zamanında japonyadan getirtmiş ama aracın şuanki sahibi değil ilk sahibi yaptırmış yani bilgi edinemedim. Bakalım çıkar belki. Nette var ama önce yetkili biriyle (servis, bayii) netleştirmek gerek uyumluluğu 

Bu konuda da geçmiş bahsi, araçların önünü komple değiştirmek gerekebilir. Olabilir mi ayrı konu, değer mi o da tartışılır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...