Jump to content

Karşılama Işıkları...

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

iyi günler ben dr.yavuz onat.şu anda 2010 model mazda 3 impressive sahibiyim.karşılama ışıkları dedigimiz seyin içinde neler var acaba 1)follow me home  2)pedallar üzerinde oluşan mavi renk ışık 3)ondekı ısıklandırmadakı delıkten sızan mor ısık 4)havalandırmalardan gelen mavi ışık 3)araç içi tepe ışıklarının beyaz ışıga dondurulmesı 5)plakalıklardakı ısıgın mavı verılmesı

bunlaradan hangileri 156+kdv içinde mevcut geri yapılmayanlar kaça mal olur saygılar :fiuw: :fiuw: :fiuw: :fiuw:

soruya ben de katılıyorum 156+kdv hangilerini kapsıyor ben ozellikle kapı pervazlarındaki mavi ışıgı istiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vermiş olduğumuz fiyata sadece ön paspasların aydınlatması dahil. ayrıca türkiyede sadece bizim verdiğimiz tepeden led mor aydınlatmayıda hediye ediyorum. onu başka bir yerde açmıştım. resimleri falan da vardı. bu ikisini yapınca aracın içi gayet güzel oluyor. paspas aydınlatmaları sönüyor kapıyı kapatınca. tepe lanbasının ordaki delikten aydınlatma farlar açık olduğu sürece yanık kalıyor. bunları görüpte yaptırmayan, veya kötü olmuş diyen yok... resimlerdeki gibi değil yani...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vermiş olduğumuz fiyata sadece ön paspasların aydınlatması dahil. ayrıca türkiyede sadece bizim verdiğimiz tepeden led mor aydınlatmayıda hediye ediyorum. onu başka bir yerde açmıştım. resimleri falan da vardı. bu ikisini yapınca aracın içi gayet güzel oluyor. paspas aydınlatmaları sönüyor kapıyı kapatınca. tepe lanbasının ordaki delikten aydınlatma farlar açık olduğu sürece yanık kalıyor. bunları görüpte yaptırmayan, veya kötü olmuş diyen yok... resimlerdeki gibi değil yani...

okkko bey size mail attım aldınızmı acaba, fiyat sorgularım ile ilgili

sizden mail yada özel mesaj bekliyorum

teşekkürler, kolay gelsin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

okkko bey size mail attım aldınızmı acaba, fiyat sorgularım ile ilgili

sizden mail yada özel mesaj bekliyorum

teşekkürler, kolay gelsin

bugün işyeri dışındaydım. geç de olsa mailinizi gördüm ve cevapladım. ilginize teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Gerçekten hoş...

154TL+KDV

Servisci arkadaşlar kızmasın ama 3 tane tek lede bu para verilir mi ya düzgün bi elektrikciye istediğiniz kadar istediğiniz yere bağlatsanız bu para tutmaz sanırım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servisci arkadaşlar kızmasın ama 3 tane tek lede bu para verilir mi ya düzgün bi elektrikciye istediğiniz kadar istediğiniz yere bağlatsanız bu para tutmaz sanırım..

yok niye kızalım, kesinlikle saygı duyarım...

gerekli ekipmanınız, bilginiz ve yeteneğiniz varsa evde de yapabilirsiniz... :D

devre şemalarını ve montaj talimatlarını paylaşmıştım, arkadaşlar hatırlarlar...

bir hikaye anlatayım...

fabrikada bir alet bozulur ve fabrikada bant durur. uğraşılır ama makine çalışmaz. hemen makinenin teknik servisi aranır. elinde bir çantayla bi aradam gelir. çantadan bi çekiç çıkartır ve makineye vurur. hooop makine çalışır. tamam iyi hoş adam gider. ertesi gün tamirat faturası gelir:

Tamirat bedeli..................................1000$  :o

fabrika müdürü dellenir, ne bu bu çekiçle vurmaya 1000$ ücret mi olur diye. itiraz eder, detaylı bir şekilde izahat ister, faturayı geri yollar... 8:)

ertesi gün detaylı bir fatura gelir...

çekiçle vurma bedeli...............................1$

nereye vuracağını bilme bedeli...........999$

toplam..............................................1000$

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Okan beyin verdiği montaj şemasının linki bozulduğu için konuyu hortlamam lazım arkadaşlar :D Acaba bu dosyayı daha önceden indirmiş olan biri varmıdır, varsa gönderecek arkadaşa benden bir paket biskrem :D???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan beyin verdiği montaj şemasının linki bozulduğu için konuyu hortlamam lazım arkadaşlar :D Acaba bu dosyayı daha önceden indirmiş olan biri varmıdır, varsa gönderecek arkadaşa benden bir paket biskrem :D???

mail adresi gönder Onur :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Döküman sayesinde montajı çok daha rahat ve zahmetsiz yaptım Okan beye ve Savaş abiye teşekkürler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Döküman sayesinde montajı çok daha rahat ve zahmetsiz yaptım Okan beye ve Savaş abiye teşekkürler.

ne demek...

özelden dediğim gibi ben linki kaldırmak zorunda kaldım ama piyasaya bi kere sızdı!?!? her şekilde birilerinden (bkz:Savaş) temin edilebilir... ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne demek...

özelden dediğim gibi ben linki kaldırmak zorunda kaldım ama piyasaya bi kere sızdı!?!? her şekilde birilerinden (bkz:Savaş) temin edilebilir... ;)

çaktırmayın, yok öyle bişi :)

Okan kardeşimizin yardımları, ben fazla bir şey yapmadım. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok beya. işini görüdüyse ne ala...

valla süper işimi gördü hemde. yurt dışında montajını kendi kendine yapanlar hep tavandan çekmiş, kabloların başlangıcının aşağıda bi yerde olduğunu tahmin ediyordum ama kestiremiyordum tam olarak, elimle koymuş gibi buldum :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Öncelikle konuyu bir kez daha hortlattığım için kusura bakmayın arkadaşlar ama bu şema halen biryerlerde var ise ve gönderebilirseniz mutlu olacağım.

İyi günler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle konuyu bir kez daha hortlattığım için kusura bakmayın arkadaşlar ama bu şema halen biryerlerde var ise ve gönderebilirseniz mutlu olacağım.

İyi günler.

mail adresi ver :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...