Jump to content

Karşılama Işıkları...

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tühh.. geç kaldım :D :D

Yemedim içmedim bu başlığı takip ettim ben. Sana ve okan beye o kadar hayır duası gönderdikten sonra aynılarından bende alayım diye kolluyordum bu fırsatı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar konu kaçıncı kez hortlanıyor bilmiyorum ama s_pasli@hotmail.com a da bi mail atsanız :D 

ben aracın içindeki ve dışındaki tüm aydınlatmaları beyaz yaptım.. özellikle içi süper oldu bir gün resim çeker koyarım inş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar konu kaçıncı kez hortlanıyor bilmiyorum ama s_pasli@hotmail.com a da bi mail atsanız :D 

ben aracın içindeki ve dışındaki tüm aydınlatmaları beyaz yaptım.. özellikle içi süper oldu bir gün resim çeker koyarım inş...

Gönderilmiştir. Kolay gelsin, iyi çalışmalar... :)

Savaş abi bu da benden :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selam

karşılama ışığı taktırdım şuan halen aracımda takılı fakat kapattırdım çünkü serviste yaptırmama rağmen çok basit duruyo araca binerken ışığın parıltısını farkediyosunuz yani resimde görüldüğü gibi gizli bi ışık değil bariz gözüne giren bi ışık benim hoşuma gitmedi ama siz bilirsiniz tabi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

2011 Mazda 3  ve sonrası için yetkili servislerde satılan şöför ve ön yolcu mavi led karşılama aydınlatması mevcut.  Bu aksesuarı taktıran arkadaşlar var mı? Menunlar mı? varsa Resim çekip yükleyebilirler ise çok sevinirim....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bir araca mavi, bir araca beyazını taktım. beyaz daha güzel durdu valla... mavinin resmini foruma ber yerler yüklemiştim ama bulamadım şimdi...

tekrar yüklüyorum...

post-1225-141695285957_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...