Jump to content

Mazda 3 SEMA Versiyonu 19" Jantlar-Cesaret İster.

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda3 SEMA Fuarı için özel hazırlanan versiyonlara ait jantlar...

Bu jantların alçaltma kiti ile uygulanması tercih edilir. (ayrıca temin edilebilir.)

Mazda3 ve Mazda6 uyumludur...

Bu jantları alacak şanslı kişiler için, tavsiyem kilitli bijonları mutlaka alın. :D

19"x8 ölçülerinde...

Tanesi: 1050TL+KDV (Magnesyum pahalı bir metaldir...)

(Forum üyeleri özel fiyat isteyiniz...)

post-1225-141695279952_thumb.jpg

post-1225-141695279956_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Jantlar gerçekten çok hoş ama sanırım Mazda3 MPS gibi güçlü bir arabası olanlar tercih edecektir.

Bu arada Mazda3 ve Mazda6 nın isimlerinin Mz3 ve Mz6 olarak kısaltılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

taş arabası gibi olacağı kesin ama güzel oldukları da bir gerçek... imkanım olsa düşünmezdim bile... ama şuanda jantlara ayıracak naktim yok. bulabilirsem bi mx5 alıp keyif arabası yapacam nasipse...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hele aracın borcu bitsin. Bu parçalarda sırada.

katılıyorum :)

şahsen 16 jant bile beni çok sarsıyor memleketimin yollarında  :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aaah ahh garibim 323 17 yle yoruluyor 19 taksam at arabası gibi olmakla kalmaz balata kampana bijon göbeklerinin altında kalır arabada fren sistemi yok gibi durur :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bizim stoplar daha güzel bence. ama beyazda aklım kaldı onu söyliyim :) beyaz çok yakışıyor arabaya, çatıyı siyah yapmışlar, o da şık durmuş.

bunun yanında beyazın nazar riskini de artıracağını düşünüyorum :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Mazdalara 5x112 ölçüler uyarmı acaba. Benim elimde 5 takım amg, lorinser marka 16 inç 17 inç 18 inç 19 inç jant bulunmakta. 16 inç olan lastikli ve lastikleri sıfır ayarında.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazdalara 5x112 ölçüler uyarmı acaba. Benim elimde 5 takım amg, lorinser marka 16 inç 17 inç 18 inç 19 inç jant bulunmakta. 16 inç olan lastikli ve lastikleri sıfır ayarında.

mazdaların bijon ölçüleri 5*114.3 tür o yüzden direk takarsanız uymazlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...