Jump to content

Volkswagen Eos

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 86
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

12

• SWeeT6six6

16

• mazdamx-5

13

Enes bizim birlikteliğimiz devam ediyor üzülme :geyik: , anti-alman ve mps-fan konularında beraberiz....

Bende sizdenim Selman abi bilir beni.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hoop ne oluyor burda yok öyle gruplaşma site kurallarına aykırı  :D :D ben burada gülmüştüm yaw iyi gülememişim demekki düzelteyimde iki defa güleyim bari  :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya benim düsüncem hep farklıdır bu arabaya verilen para konusunda_gidip 150 milyar verip dikkat cekmeyen bi araba alacagıma, gider eski bi rx-7 ya da supra alır elden geciririm_ya da bi 350z te olabilir veya rx-8 ama o parayı gidip mercedes e, bmw ye ya da audi ye verecegimi zannetmiyorum_ha nolur yasımı basımı alırım sonra gider bu markalardan birinin jipini alırım o olur_onun dısında saydıgım arabalardan birini alırım_gerci nereye alıyom neyi alıyom yaa :D babamın kulagına giderse küfrü yerim valla, aramızda kalsın :D :D

Çok haklısın. Bu arabaya bu kadar para verecekken insan bolca düşünmesi gerekiyor. Dikkat çekmek mi yoQsa kalite mi  :( . Mesela benim halen Mazda3 fikri beni çelişkiye sokuyor. 30k 40k ytl ye birçok araba var piyasada. Mazda6 Bile var  :tey: ama Mazda6 farklı bir zevk. Puff çok çelişki var. :nea::krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...