Jump to content

Mazda 323 Aracımın Rengini Değiştirmek İstiyorum, Tavsiyeleriniz?

323-Black
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Pasifik Mavisi 25B imiş benim arabanın renk kodu :)

Benim seçtiğim l24 diye hatırlıyorum,birazdan gidip fotolarını çekeceğim ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • Yanıt 45
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

4

• 323-Black

18

• FATİH38

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Öncelikle herkese selamlar malumunuz aracım 1994 model 323 hb renk değiştirmek istiyorum  ruhsatta  renk olarak (kırmızı) bordo ama ben elektirk kırmızı (hot magenta )yani yeni ford fiesta rengini düşünüyorum sizce nasıl olur ayrıca ruhsat sorunum olurmu...??

AKZO NOBEL

Renk Adı              OrijinalRenk Adı      Renk Kodu1    ANKodu      RenkGrubu        CMPozisyon

Elektrik Kırmızı    Hot Magenta          9RTEWWA        FRD9296    Kırmızı,          Vio6le01B1 

post-9404-141695296071_thumb.png

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence güzel olmaz, bu tarz bir renk 323 hb ye gitmez size parlak tatlı bir turuncu öneriyorum, veya beyaz, veya siyah, tabii zevk meselesi bu işler ama bu renk hoş değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Renk işi zevk işi adı üstünde, fakat ruhsat işi devlet işi...  :o

Renk değişimi bildiğim kadarıyla fatura alarak trafik tescil şubelerine başvuruyorsun sadece ruhsat değişimi yapılıyor.

Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence güzel renk.Yakışacağını düşünüyorum.Ruhsata işletmek için bildiğim kadarı ile boya yaptırdığın yerden fatura alıyorsun muayaneye gidiyorsun sonra işletiyorsun.muayane masrafını saymazsak fazla birşey tutmuyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Renk sanki bana bordonun tonu gibi geliyor kendi fikrimce ruhsatta değişikliği gerek olmayacağı  düşüncesindeyim bide benim arabanın ruhsatta (kırmızı) bordo yazıyor peki bu araba 2 renktede kullanılabilirmi sizce...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...