Jump to content

Desen... Sizce Nasıl?

OveRMinD
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 87
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

15

• NeBiAnd

6

• SWeeT6six6

26

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Galiba çift renk olarak yazılması gerek Selman abi.

Bu arada Okan abi bence  eğer hoşuna gittiyse stickerı dene beğenmezsen sökersin boyatmıyacan nede olsa :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biran abinin gönderdiği bir fotoğraftan yola çıkarak; siyah ve gümüş için şöyle şeyler de düşünülebilir. Ankara'da da bu tarz bir 406 var.

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ruhsata işletmek hiç problem değil, şirket arabası olduğu için şirket logosu deyip 200 küsur liraya işletilebiliyomuş...

3 sene evvel 200 liraydı, hala öyleymiş demekki.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biri alakasız ama biri senin rengin bir koyu tonu zannedersem. Bir bak. Bir de Aras'ın dediği gibi boya yerine yapıştırma düşünülebilir.

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben açıkçası Okan'ın istediği o çizgileri beğenmedim, alttan yapılan çizgiler de güzel olmamış.. Hatta siyah olanlar resmen Renault'ların, Peugeot'ların donanımsız versiyonlarındaki siyah tamponları gibi duruyor..Hakkaten gezici servis gibi.. Bir de araçları firmalar giydirirler ya, sanki şirket arabası hissi veriyor..

Kankam kusura bakma ama ben senin istediğin kaputu da beğenmedim. Olmuyor öyle siyah ya, sanki macunlanmış da, daha boyanmamış gibi duruyor..

Bugün beğenmiyorum hiçbir şeyi :-\ Mazur görün :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kankam kusura bakma ama ben senin istediğin kaputu da beğenmedim. Olmuyor öyle siyah ya, sanki macunlanmış da, daha boyanmamış gibi duruyor..

canın sağolsun Kanka  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yağcılığında böylesi  ;D

Makam-şan-şöhret geleneğinin devam ettiği, oto b.ka başkan veya yönetici atanılan ya da başkan-yönetici olabilmek adına kurumsallaşan bir neslin devamıyız biz. Bu kurumlarda da işler böyle yürüyor 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...