Jump to content

2010 Mazda 3 Tampon Hk.

hakanakarsu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar... Geçen hafta Mazda 3 Touring HB aldım yeni kasa..

Bu aracın ön ve arka tamponlardaki plastik alanları metalik siyah yapmak istiyorum...

Bu yapılabilir birşey mi ve görüntü metalik olurmu ?

Görüşlerinizi bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yapılır... metalikten ziyade parlak siyah yaptırın. ön tampon + ızgarasını ve arka tamponda siyah olan yerleri parlak siyah yapınca güzel oluyor. burda birisi yaptırdı güzel de oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yapılamaz diye birşey yok herşey yapılabilir.

tabi kurallarına uymak lazım yoksa çabuk dökülür.

amerikan versiyonlarında sizin istediğiniz gibi ön taraf, internetten bir araştırın belki fikir verebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu haftasonu sanayiye gidicem konuştuktan sonra haftaya resimlerini koymuş olurum...

Umarım yardımcı olabilirim...

Ayrıca arkadaşlar ufak bi şikayet ve önerim olacak.. Mazdanızı servise götürecekseniz yada mazda alacaksanız FLORYA BEKA'dan almayın şahsımca.. Çünkü sıfır aldığım arabada turbo arızası çıktı ama müşteri memnuniyeti adına bir çabaları olmadı bilginize...

Sizden bikaç fikir daha almak istiyorum...

- Çift çıkışlı egzost yaptırmak istiyorum, ancak yeri yok ama henüz baktırmadım belki yeri hazır olabilir dediler.. Acaba varmıdır ?

- Boyası çok masraflı olurmu tamponların ? Parlak Siyah Yaptırıcam..

ve son olarak aynalara ve logolarada parlak siyah kaplama düşünüyorum sizce nasıl olur ?

Şimdiden çok teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...