Jump to content

Hız

sporenes
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 60
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Murat b

6

• omer_yildir

5

• Fotifoti

19

• S.Halilduru

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

arkadaslar bu yazıları gecen hafta okumustum. haftasonu ankaraya gittim. hem de arabam la ilk uzun yolumu yapayım istedim. yola cıkmadan 1400 km deydi. araba 205 km/h yi gördü (touring manuel). yani hız kesici falan yok. diger tespitlerim ise rüzgarlı havada (yandan esiyorsa)kesinlikle hız yapılmamalı. yolda da dalgalanma varsa arabayı kontrol etmek zorlasıyor. 140 da araba kendini cok iyi hissediyor. 160 civarında motordan gelen tepkiler ve ses ise harika.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Benim izlediğim videoda hız kesici falan yok bence, araba 160 dan sonra çok zor hızlanıyor.

Kadir zararlısı, beni bu tarz gaza getirici cümleler kurma. Benim derdim seninleydi ama sen ticari takılmaya başlayınca tadı kaçtı bu muhabbetlerin. Biraz fazla online olsa gözümü Hakan abiye diktim ama o da çok nadir uğruyor buralara :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar bu yazıları gecen hafta okumustum. haftasonu ankaraya gittim. hem de arabam la ilk uzun yolumu yapayım istedim. yola cıkmadan 1400 km deydi. araba 205 km/h yi gördü (touring manuel). yani hız kesici falan yok. diger tespitlerim ise rüzgarlı havada (yandan esiyorsa)kesinlikle hız yapılmamalı. yolda da dalgalanma varsa arabayı kontrol etmek zorlasıyor. 140 da araba kendini cok iyi hissediyor. 160 civarında motordan gelen tepkiler ve ses ise harika.

sizinkin de olmayabilir, videoda göreceğiniz gibi araç 185 e kadar gayet rahat geliyor (imp. otm),yol düzlüğe çıkmadan önce virajlar var,160 a kadar çıkıp yavaşlayıp sonra hızlanması ondan  :jedi: gazı kendisi kesiyor. ben gaza basıyorum yani  :)

birde lastik havalrınızı kontrol ettiniz mi ? 50 psi geliyorlar, indirmek gerekiyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

belki de benimkinde yoktur. haklısınız. 50 psi konusuna hic girmeyin. 1 ay arabayı 50 psi ile kullanmısım ki ben arabanın havasını kontrol etmenin onemini her yerde konusan biriyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Israrla o arabada kesici olmadığını düşünüyorum. Neticede 1.6 litre 105 hp ve yaklaşık 1,5 ton ağırlığında bir araba. Mps ye 250km de sınırlayıcı koymaları gayet normal karşılanabilir ama zaten ağır ve düşük hacimli bir arabaya sınırlayıcı koymaları abesle iştigal olur. Düz yolda o arabanın yapabileceği en yüksek hızı görmüşsünüz. Rüzgar belki arkadan esiyor olsa 200 e yaklaşır ama daha fazla gideceğini sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

japonya her araba da hız sınırlı bu doğru (kaç hatırlamıyprum). Hata Top gear de görmüştüm araca GPSi halka açık yollardan çıkıp, yarış pistine çıktığında. limitörü kaldırıyor  :) :) :) yok böyle memleket

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şimdi benim vaneo son hızda mazda3 yeni kasayı tokatlar, eline verir, ayırır, ayıklar gebertir mi_?

gaz mode : on :D

valla hiç tavsiye etmem  :D ben virajlara da hızlı girebiliyorum .. dıngılafıstik atmanı istemeyiz. denediğim yol bayır aşaa, 200 ğ çok rahat geöer. gerçi deneyemdik. bizim 626 da 190 da bayılırdı :fiuw:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün otohaberi okuyurdum. Onno ustanın soru cevap bölümünde bir Mazda 3 sahibi hız sınırını sormuş ve Onno usta cevaplamış. Yazıya göre 177 km\h hız sınırı varmış Tr de satılan Mazda 3 lerde. Hiç bir şekilde kaldırılamıyormuş. İsterseniz tarayıp koyabilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eski karaşimşeğimle (93 323 sedan) edirneden istanbula dönüşte,lpgde 190 görmüştüm ve arabanın havalandığını hissedebiliyordum:D ama meymenetsizde daha deneme yapmadım.max. 140-150.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün otohaberi okuyurdum. Onno ustanın soru cevap bölümünde bir Mazda 3 sahibi hız sınırını sormuş ve Onno usta cevaplamış. Yazıya göre 177 km\h hız sınırı varmış Tr de satılan Mazda 3 lerde. Hiç bir şekilde kaldırılamıyormuş. İsterseniz tarayıp koyabilirim.

araştırdım ama bulamadım link koyabilirmisiniz acaba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

bende 2009 model mazda 3 touring var düz yolda hız denemesi yaptım 200 ü gördüm radardan korktum bıraktım belki bi 5 km/h daha artabilirdi diye düşünüyorum..ama gördüğüm max hız bu 200 km/h ...Az önce oldu bu olay :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...