Jump to content

Mazda 2 yıl sonra niye distribütöre dönüyor ??

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 57
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Gökhan

7

• Mazda_Ozan

12

• unutulmayanlar

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Ne yani? Siz şimdi Toyota gibi, şeyinizi sallasanız, eee şey elinizi, toyotaya çarpmasını mı istiyorsunuz?

Yoksa gördüklerinde; oooo o da ne arabası yavv? Denmesini mi?

bilelimde ona göre "HAYAL" kuralım. Çünkü, bu Mazda yönetiminden pek bir şey olmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda piyasayı alt üst edicek ama biz ne zaman görürüz bilinmez.bu dizelleri 90'yıllarda çıkarsaydı şu andaki konumunu tahmin edemiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada E serileri niye gelmiyor? Sadece yalovada 10 kişi minibüslerini soruyor hep. (Mazdanın Yalova temsilcisiyim ya! :D )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne yani? Siz şimdi Toyota gibi, şeyinizi sallasanız, eee şey elinizi, toyotaya çarpmasını mı istiyorsunuz?

bilelimde ona göre "HAYAL" kuralım. Çünkü, bu Mazda yönetiminden pek bir şey olmaz.

bende onu diyorum gökhan abi bunların bişey yapacağı yok gel biz çökelim yönetime.on numarada yürütürüz işleri walla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest gs_aykut

Yok abi biz mazdanın elimize:) çarpmasını istemiyoruz :) Sadece mazdanın kıymeti bilinsin örneğin bi mazda hastası mazda6 alacağı zaman bunu satabilirmiyim kaygısında bulunmasın diye söylüyoruz sadece. Bu arabaların kalitesini bize verdiklerini hepimiz biliyoruz millet de bunu bilsin istiyoruz.

-------

i love zoom zoom :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest gs_aykut

Dehlül mü? Hımmm du bakiim :D Kulağa hoş geliyor :D Mazdanın o zoom - zoom fısıldamasını birde dehlül diye fısıldadığını düşünürsek valla bu iş tamamdır. Pazara tam hakimiz

------

i love zoom zoom :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Ben satarken de Alırken de Hiç sıkıntı çekmedim açıkcası. Heryer de Boy boy olmasını istemem tabiki ama Bir Seat,Mitsubishi falan kadar da reklamı olsun.Bir Disco'nun önünde Podyum Üstünde Mps Olsun birtane yahuu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest gs_aykut

Ben satarken de Alırken de Hiç sıkıntı çekmedim açıkcası. Heryer de Boy boy olmasını istemem tabiki ama Bir Seat,Mitsubishi falan kadar da reklamı olsun.Bir Disco'nun önünde Podyum Üstünde Mps Olsun birtane yahuu.

Heh tam demek istedigimiz sey buydu işte :) bi mitsubishi kadar ne biliim bi çin arabasındanda daha fazla reklamı olsun yahu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet reklam konusunda gercekten cok pasif kalıyor mazda halbuki geniş bir kitleye ulasmanın en etkili yolu reklam  satişlari arttiracağı kesin bi olay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir ara gazetelerde penguenli reklamı vardı. Fiyatları dondurduk diye. (29.900 iyiydi valla :D) O bile gayet hoş olmuştu.

Geçenlerde arkadaşım, penguenlerden haber yokmu demişti. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest gs_aykut

Kesinlikle katılıyorum.  :clap: Zaten hiçbir farkı olmadığı için serzenişte bulunuyoruz. İnşallah sesimizi duyan vardır :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...