Jump to content

Mazda 2 yıl sonra niye distribütöre dönüyor ??

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 57
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Gökhan

7

• Mazda_Ozan

12

• unutulmayanlar

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Necip, sanmıyorum ki Mazda birilerinin tepesine çöküp ille sana bayilik vereceğim desin. Başvuruyu şirketler yapıyordur bayilik istiyoruz diye.

Ha Mazda çıkıp neden yakın olan yerlerde x bayi var onun hakları var demiyor onu bilmem. Acaba bayiler sözleşme imzalarken böyle bir tehlikeye karşı kendi haklarını korumuyorlar mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest gs_aykut

Kesinlikle katılıyorum sağlam bir distribütör mazda yı çok güzel noktalara getirir.  Araclar zaten mükemmel biraz doğru yönlendirmek markayı güzel noktalara getirecektir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Necip, sana katılıyorum. İstanbulu pek bilmesemde verdiğin adresler beni gülümsetti.

Çünkü Yalova için çok tanıdığım birçok tanınan kişi, bayilik için başvuru yapmıştı (Toyota, Lada ve Fiat) Alınan cevap, İzmit ve Bursanın ortasında uygun olmaz.

Düşünün artık Mazdanın yaptığı hatayı.

Benim yorumum:

Ortada harika bir küheylan var. Ama jokey 130 kilo. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Necip, sanmıyorum ki Mazda birilerinin tepesine çöküp ille sana bayilik vereceğim desin. Başvuruyu şirketler yapıyordur bayilik istiyoruz diye.

Ha Mazda çıkıp neden yakın olan yerlerde x bayi var onun hakları var demiyor onu bilmem. Acaba bayiler sözleşme imzalarken böyle bir tehlikeye karşı kendi haklarını korumuyorlar mı ?

aslında ben bu konuyu bu kadar derinleştirirken çoğu şeye ön ayak olan bu forum sitesinin , bayiiler ve müdürler tarafından takip edildiğini bildiğimden bu konuyada ön ayak olabileceğini düşünüyorum.. benimle aynı fikirde olup bunu söyleyemeyen bayii yetkililerinin yerine söylüyorum bu konuyu eleştirmem gerekiyor, çünkü doğru gitmeyen birşeyler var illa yönetimin değişmesi şart olmasada bunlar pazarlama yanlışları yönetim yanlışları.. potansiyeli olan bir ülke geleceği olan bir ülke dolayısıyla buraya mal veren yöneten Mazda ise biz müşteriyiz biz piyasayız ve söylüyoruz .. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest gs_aykut

Burak bey, bencede bayilerinde burda hataları olabilir dediğiniz gibi. Sözlesme yapılırken kendileri adına böyle bir tehlike olup olmayacağına bakmaları gerekebilir. Ancak sonuc olarak bayileri doğru yönlendirecek kişi yine distribütördür bence. Tabiki basvuruyu bayiler yapıyor ama bayilikleri kabul eden kurum onları doğru yönlendirirse veya surada acacaksın biyiliği diye yön tayin ederse bence sorun olmaz satıslara da bu olumlu yansır diye dusunuyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Necip, sana katılıyorum. İstanbulu pek bilmesemde verdiğin adresler beni gülümsetti.

Çünkü Yalova için çok tanıdığım birçok tanınan kişi, bayilik için başvuru yapmıştı (Toyota, Lada ve Fiat) Alınan cevap, İzmit ve Bursanın ortasında uygun olmaz.

Düşünün artık Mazdanın yaptığı hatayı.

Benim yorumum:

Ortada harika bir küheylan var. Ama jokey 130 kilo. :D

Nasıl ki milli takım tenik direktörü Hiddink araştırmıyor eskiden kalanlarla dewam edip bir iki süs yaparak göz boyamaya çaılışıyor Türkiye futbol piyasasını yeni futbolcuları keşfetmek için birşey yapmıyor ve eleştiriliyor 4 milyon euro yu cebe indirmesini biliyor , aynı şey pazarı araştır bak rakiplerine , benim reklama ihtiyacım yok diye birşey söz konusu olamaz tekrar söylüyorum ;   Ticari araç bu ülkede büyük bir pazar sanayiisi gelişmekte olan bir ülkedesin ve daha önce satan bir malı piyasadan çekmek çok saçma, henüz %2 piyasası olan bir markanın %15 piyasası olan bir markadan eksiği ne ona bakılmalı yanlış fiyatlar , yanlış bayii yapılanması  var. Düzeltilmesi gerekiyor olmayacaksa distribütör gelsin en azından para kazanmak için birşeyler yapar o..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Necip, Volcar ile dertleştin sanırım sen bu aralar :D

abi ben Volcar mı dedim alala  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben tarafsızım ve tüm bayiiler için aynı şeyi düşünüyorum sonuçta sıfır benim işim değil ikinci el alıp satıyorum boşver napcan diyosan kapatalım konuyu abi o zaman kilitle.. fikirlerimi aktardım bitti.. en yakın örnek o oldugundan söyledim bayraktar da dedim beka da dedim onları neden okumadın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sıkıntı japonlarda. Her sektor için Turkiye dışardan bakıldıgında nufusuyla ve büyüyen ekonomisiyle çok iştah açıcı görünüyor. Ama işin içine girdiklerinde aslında öyle olmadiginin farkına varıyorlar. Dikkat edin her sektorde inanilmaz hedeflerle pazara giriş yapıp 2 sene sonra hedef kuculten bir sürü yabancı firma var. Durum böyle olunca , pazarı bilen , iyi bir stratejik ortak önem arz ediyor. Mazda için de bu, iyi bir distributor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben tarafsızım ve tüm bayiiler için aynı şeyi düşünüyorum sonuçta sıfır benim işim değil ikinci el alıp satıyorum boşver napcan diyosan kapatalım konuyu abi o zaman kilitle.. fikirlerimi aktardım bitti..

Afra tafra yapma bana :D Ben sana mesajların okununca çıkacak sonucu söylüyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D o zaman o konuyuda açıklığa kavuşturayım yanlış anlaşılmasın tüm bayiilerle ilişkilerim iyi ve saolsunlar bizide severler sonuçta 20 yıldır Mazda nın ikinci el i için uğraş veriyoruz kimseyle kırgınlığımız küskünlüğümüz yok Mazda'yı çok seviyoruz ve daha iyi yerlerde olmasını istiyoruz verdiğim örnekler yer belirtmek amaçlıdır ne bir bayiiyi diğerinden çok koruyorum nede diğerine bayiilik verilmesin diyorum sadece yönetimi eleştiriyorum.. keşke heryerde Mazda bayiiliği olsa Renault Hyundai Volkswagen Toyota gibi ...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Bu benim şahsi fikrimdir;Mazda Türkiye'de Prestij için durmakta aynı Subaru gibi.Reklam yok,pazarlama yok kar yok zarar yok .Dostlar alışverişde görsün mantığı okadar. Eski distribütörünün getirdiği Çinli bir araçtan daha az  satacak nerdeyse bu mantıkla.O yüzden şöyle veya böyle tartışmayalım  hiç bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

en iyisi gidip çökelim bunlara.yönetimi ele geçirelim.walla daha iyisini yaparız heralde.dizilere reklam amaçlı araçlarda tahsis ederiz.birkaçta reklam filmi.on numara olur.  :2funny::tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

en iyisi gidip çökelim bunlara.yönetimi ele geçirelim.walla daha iyisini yaparız heralde.dizilere reklam amaçlı araçlarda tahsis ederiz.birkaçta reklam filmi.on numara olur.  :2funny::tey:

çökelim wala :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

rx-8 leri 50 bin gibi bi fiyattan satisa koyar keyfimize bakariz. peynir ekmek gibi satılır zaten :) bide cx9 dizel yaptik mi tamamdir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen piyasaya tutunana kadar fiyatlarda indirim yaptıkmı tamamdır.milletin gönlüne hitap etmek lazım.ondan sonra bak mazda nerelere gelir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...