Jump to content

..:: Infiniti FX45 ::.. Kalp rahatsızlığı olanlar bakmasın

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 56
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

5

• Uygar

16

• mazdamx-5

3

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

• 5 hafta sonra ...

bu araci canli gözle gördüm bayir yukari yürüme çikiordum iftar için eve gidiordum. öyle bi geçtiki yanimdan sasirdim cidden. o zamandan beri hastasiyim bu aracin.  FX-35 heryerde var ama bu araçtan pek yok sanirsam. çok pahali galiba o yüzden diye tahmin ediorum. ama pahaliligida hakedior gibime gelior. biraz geç yazdim msj ama :D daha yeniyim forumda gezinirken gördüm dayanamadim :D paylasimin için tskk.ler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geç olacak diye yazmamazlık etme sen. Eski konuları canlandırmak güzel oluyor :)

benim için eski konu yok burada ama öyle diorsan öyle olsun. kurcalayalim biras daha :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eywallah.. aslında çok pahalı değil emsallerine göre ;) 40.000€ larda fiyatları 2. ellerin.. zaten çoğununda km si düşük. hobi arabası diyim ben.. henüz babamla konuştum ortalama 13 litre yakıyormuş şuan.. gaza gelmesem 12 ye kadar düşürülerbilir diyor :D o hızlanmayı hissettikten sonra zaten o aracı sürerken bilgisayar oyunuymuş gibi geliyor. gaza basmamak zor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eywallah.. aslında çok pahalı değil emsallerine göre ;) 40.000€ larda fiyatları 2. ellerin.. zaten çoğununda km si düşük. hobi arabası diyim ben.. henüz babamla konuştum ortalama 13 litre yakıyormuş şuan.. gaza gelmesem 12 ye kadar düşürülerbilir diyor :D o hızlanmayı hissettikten sonra zaten o aracı sürerken bilgisayar oyunuymuş gibi geliyor. gaza basmamak zor..

vergisine mi para yetistireces yoksa yakitinami :D kalsin almiom bu haberi duyunca :) ama hak veriorum uygar sana. gazlamamak zor cidden ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vergisine mi para yetistireces yoksa yakitinami :D kalsin almiom bu haberi duyunca :) ama hak veriorum uygar sana. gazlamamak zor cidden ;)

Emsalleri 70.000€ ~ 90.000€  aradaki fiyat farkına 10 yıl vergi + yakıt ödenir ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...