Jump to content

Mazda3 - En sevdiğiniz özelliği

kakkako
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

valla mersonun sadece c serisi hoşuma gidiyor. amg versiyonu hatta bi hoş ediyor insanı :) ama gülüyor araba be eheheh

uzanamıyoruz büüü

m3 güzel araç ya, deli yol tutuyor, otm şanzıman çok sessiz, datlı. aç cruise uzan koltuğa oooh :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vosvosu pek beğenmiyorum ayrıca çok pahalı. mz3 le aynı donanım golf alsan 54bin fln. hemide vukatlı dsg şanzıman kullanacağız, turbo patlamasın diye dua edeceğiz. ben engelli olduğum için ötv indiriminden yararlanabiliyorum. 30bin avroya c180 luxury alabiliyorum mesela :) ama gülüyo namussuz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bu segmentteki en konforlu ve estetik model diyebilirim.

Gözlüğüne yer bulamayan arkadaşa da minik bir tavsiyem var.

Kül tablasının içindeki sigaralığı çıkar evde sakla  :fiuw: (zaten sigara da neyin nesi kapalı otoda :fiuw:).

İçi boşalınca çok güzel kapaklı bir göze sahip oluyorsun. Ben anahtarlarımı koyuyorum, sen de gözlüğünü koyarsın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanırım bana yazdınız , gözlüğe yer yok yazmadım. gözlük yeri güneşte pişiyor yazdım :) bizim modellerde sigaralık yok , çakmakta yok , zaten sigara da içmiyorum :)

Edit: Hitaplarda lütfen biraz daha dikkatli olalım - Burak

edit: temem , gerçi ben fake sandım ondan yani :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben en çok arabanın çizgisini ve rengini seviyorum.Güleryüzlü bir araba,aynı ben :) Şirin şirin geziyoruz :D

Sevmediğim tarafı ilk gelen serilerde olan kumandadan kapı sunroof açma kapama hikayesinin bizim serilerde çalınmış olması :( Bir de bir arkadaşın dediği gibi usb girişi fena olmazdı.

Ha bu arada benim gözlük arabadaki gözlük koyma yerine sığmıyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anaaa, aonurer bey amca beni engellemiş :( çok özür diliyorum buradan.. mesajlarım size gitmiyor maalesef. yaşınızı fake sandım .. kusuruma bakmayın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

neden burak abi ? peki nasıl kısaltacağız, mazda3 çoook uzun  :ohmy:

bu ve benzeri kelimelerle internette arama yapanlar siteye ulaşabilsinler diye :)

Mz3 ü de Mazda3 e çevirteyim ben en iyisi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...