Jump to content

Mazda3 - En sevdiğiniz özelliği

kakkako
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arabamı alalı 1 ay falan olacak suda olsaymıs dedigim daha yok. Herseyini cok seviyorum, digerlerinden farklı bir araca binmek, yoldaki onca arac arasından ayırt edilmesi süper bir duygu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

Arabamı alalı 1 ay falan olacak suda olsaymıs dedigim daha yok. Herseyini cok seviyorum, digerlerinden farklı bir araca binmek, yoldaki onca arac arasından ayırt edilmesi süper bir duygu.

kesinlikle birincisi bu

ikincisi

Yol tutuş.

ucuncusu elektrikli kapanan aynalar hazırılıklı olmayanları super sasırtıyor :)

dorduncusu:) bole gider bu liste cunku allah nazardan saklasın super yapmıslar caponlar arabayı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

ucuncusu elektrikli kapanan aynalar hazırılıklı olmayanları super sasırtıyor :)

Bizde kapanmıyo ama ziyanı yok :)

Teknik özelliklerine zaten herkes bayılıyodur ama benim en sevdiğim özelliği

Direksiyona geçince kendimi ve araçtakileri güvende hissediyor olmam

Birde yolda giderken birinin bakışlarından nazar değecek diye korkuyorum Maşşşallah dedirtiyorum hep

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arabanın en kötü yanı NAZAR.arkadaş 4 ayda 3 keremi teker patlar.

bir kurban kes kardes en azıdan horoz :)

allah daha kotusunu vermesin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni ve eski kasa olarak ikiside on numara tabi yeni kasa daha ağır basıyo ama en güzeli caddede her markayı görmek mümkün ( mercedes,bmw,opel,reno,fiat vb.)ama mazda bir başka.bir ferrariyi porscheyi lamboyu sokakta görme ihtimali ne kadar düşükse mazda'da aynı.bence herkesin gözünün yemediği bir marka.kişiye özel gibi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Test surusu harici daha araca tam binemedim ancak saticinin sozleri yetiyor. o atmosfer yetti.aylardir karar veremedigim konuda 5 dakikada karar verdim.. sadece beni tatmin etmeyen ya da sonradan insallah tatmin edecek lastikler.. TOYO marka lastik.. dediler orjinal boyle geliyor. 2011 model..kullanan bilen varsa aydinlatirsaniz sevinirim..kazasiz belasiz surusler dilerim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Test surusu harici daha araca tam binemedim ancak saticinin sozleri yetiyor. o atmosfer yetti.aylardir karar veremedigim konuda 5 dakikada karar verdim.. sadece beni tatmin etmeyen ya da sonradan insallah tatmin edecek lastikler.. TOYO marka lastik.. dediler orjinal boyle geliyor. 2011 model..kullanan bilen varsa aydinlatirsaniz sevinirim..kazasiz belasiz surusler dilerim..

evet mazda özellikle 2006 yılından sonra tüm modellerde toyo proxes lastik kullandı.çok kaliteli lastik ama ince yanak ve sert olduğu için fren mesafeleri kötü.dip not : üreticiler fren testlerinde dunlop sport kullanırlar ama aracı satarken düşük kalitede lastik takarlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet mazda özellikle 2006 yılından sonra tüm modellerde toyo proxes lastik kullandı.çok kaliteli lastik ama ince yanak ve sert olduğu için fren mesafeleri kötü.dip not : üreticiler fren testlerinde dunlop sport kullanırlar ama aracı satarken düşük kalitede lastik takarlar.

bu kadar konfora  ragmen neden bu sekil lastikle gondersin anlasilir degil.. umuyorum yeni 2011 model icin yanaklar kalin, yumusak olur..ilginize tesekkurler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu kadar konfora  ragmen neden bu sekil lastikle gondersin anlasilir degil.. umuyorum yeni 2011 model icin yanaklar kalin, yumusak olur..ilginize tesekkurler.

genelde her markanın yaptığı bişey bu.mercedes bile böyle yapıyo.birde dikkat ederseniz fabrika lastiği kısa ömürlü oluyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir kurban kes kardes en azıdan horoz :)

allah daha kotusunu vermesin

daha arabayı üstüme almadan yaptım onu.nazar çıkacaksa böyle çıksın tek.her bakışta maaşallah diyrm.

allah herkesin arabasını kazadan beladan ve kem gözlerden korusun :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 yıl sonra ...

Merhaba arkadaşlar..

Henüz 6 aylık bir Mazda3 kullanıcısı olmama rağmen şimdiden her haliyle aşık olmuş durumdayım arabama. İç dizayn bence mükemmel. Kesinlikle diğer markalardaki o klasik görüntülerden sonra çok iyi geldi. Direksiyonu, göstergeler vs. sürüş zevkine ek olarak sürücüye sunulmuş gibi.

Dış görünüş harika.

Gece mahalle içinde arkadaşımı beklerken koltuğumu yatırdım. Beni araç içinde farketmeyen gençler arabanın etrafına geldi. "bu araba neymiş böyle ya.." "çok güzelmiş.." benzeri konuşmalarını duyunca inanın insan böyle bir araca sahip olduğu için ne kadar şanslı olduğunu tekrar tekrar anlıyor.

Ve son olarak yol tutuşu... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...