Jump to content

Mazda 3 2010 LPG Taktirmakta Teredtütlüyüm

Beyaz Inci
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ben en az 5 yıl binmek zorundayım :) yasa böyle, satamayız .

yaza takmazam bahara takarım ben,bu ay 500 benzin yakmışım netekim  :)

En temizi 1 yıl bana araç sorun çıkarmasın lpgyi çakarım..

Zaten sende öyle yapmış olacaksın eger seneye takarsan.En mantıklısıda o zaten..Yoksa 3 yıl garanti bitsin diye beklersek oooo..zaten 5 yıl satamayacaksan aynı sey olacak...3yıl sonra lpg taktıracaksın..1yılda taktırdıgın lpg parası amorti edecek..4 yıl bitti zaten...500çooook para birde sen 8.7 gibi bir tüketimle bu miktar yaktıysan ben istanbulda 11.5dan aşagı yakacagımı düşünmüyorum..valla zor karar iki ucu boklu değnek gibi bu iş:) taksam lpg garantiden çıkacak bir bozulsa garantili parçaları bile cepten ödüycem,diger tarafıda lpg takmazsak yakıt belimizi bükecek garanti bitsin desen bu seferde 3 sene beklemek gerekecek..Karar vermek çok zor gerçekten..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim kafam karıstı... ???  aracı sıfır aldıgımızda lpg taktırdıgımızı varsayarsak aracın hangi parcaları garantiden dusuyor???  subaplar vs. dediğimiz kısımla toplam maliyeti 1000-1500 tl civarında olan bir masraftan mı bahsediyoruz yoksa butun garanti olaylarından mı kopmus oluyoruz...???

bilgilendirirseniz sevinirim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mantıken lpg takılan kısmın garanti dışına çıkması lazım ama bir kılıf bulup komple çıkarırlar bence çünkü geçen gittiğimde kozyatagı bayisindeki arkadaş taktıran cok insan var ama garantiden cıkıyor araç demişti...Tabi ayrıntısını o zaman sormak aklıma gelmedi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

isa kardeşimm eline sağlık öncelikle sıkılmadan okudum tabi mecburen aylık 400-500 tl benz.n yakıyorum lpg olayına gerçekten çok sıcak bakmaya başladım sen takarsan bende takarım ona göre :)) cidden son fikrin nedir? ayrıca gfi-telefex var demiştim hatırlarsan onu hiç görmedim yazanların arasında onu da bir araştırmak lazım adamlar taahütname falan veriyorlar izmir bayii aradım o söyledi de..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

az gez sende :)

ben branda arıyorum, üzerini örtüp bırakacam :D

meb başayar, lpg takarız garanti bozulmaz dedi. ama bu şü şekilde oluyor, lpgden bozalabilecek aksamlar garantiye girmiyor. sübaplar, sübaplar yataklar gibi. ama şanzımanda çıkacak bir sorunda sıkıntı yaşamıyorsunuz. en azından söylenen o .

buradaki mazda bayisi de arkadaş sayılır, o da lpg den olacak sorunu fabrika anlar, garantiye girmez dedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...