Jump to content

Mazda3 MPS sürüş deneyimi hk.

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mustafa_g

İlgi nasıldı İrfan?

Kalabalık varmıydı?

Kocaeli bayisi randevuya gerek yok diyor ama içimden bir ses gidip de kenarda angut angut bekleyeceksin diyor. Eğer öyle bir duruma düşersem de gözüme kestirdiğim ufak tefek birine kafa atarım herhalde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 73
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• okkko

7

• Fotifoti

13

• joys_eftelya

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

İlgi nasıldı İrfan?

Kalabalık varmıydı?

Kocaeli bayisi randevuya gerek yok diyor ama içimden bir ses gidip de kenarda angut angut bekleyeceksin diyor. Eğer öyle bir duruma düşersem de gözüme kestirdiğim ufak tefek birine kafa atarım herhalde :D

abi sürekli bir araba test halindeydi ben ordayken.. hani kalabalıkların yığılması gibi bir durum yok ama bir araba girip ötekisi çıkıyordu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlgi nasıldı İrfan?

Kalabalık varmıydı?

Merak etme alakalı alakasız herkes dalar muhabbete. Valla gemi gibi Cx varken MPS'e bakar mıyım bilemiyorum.  :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

İşin kötü yanı, bizim o şekilde bir deneme yapabilmemiz için otobana girmemiz gerekiyor. Bu da pek mümkün değil. Bayi konum olarak Bursa yolu girişinde ve genelde radar kontrolü olan bir yol. Hız limiti de 70km :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

telefon sol elimdeydi. o yüzden çekim biraz sarsıntılı oldu. ağzıma sığacak birşey değil valla N97... :D

araçlar bizden izmir'e gitti. gidin kullanın derim. ben mps ye bittim valla...

binmeden pahalıymış, indikten sonra ucuzmuş gibi gelen araç...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim mazdayı kınadığım bir nokta var bu aracı alıcak bir çok insan istanbulda ve bir kimsede zahmet edip bu aracı istanbula getirmiyor? ben 8 imi seviyorum ama bir yeri küçümsediğimden degilde çorluya gelipte neden istanbula getirilmez bu araba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

almanyada mtv- ötv vs nasıl acaba ne gibi masrafları oluyor aracın buradan farklı olarak...

abuk samuk vergi almiyorlar burda bir kere vergi var devlete  okadar  birde sigortta,

sigortalarda arabin cinsine aracin sahiplerin yas ortalamasi ve aracin ne kadar sattigi seklinde hesap cikariyor,bu sene mazda 2 almanyada en cok satan modelli imis ,mps felaket  ama vergi ve sigortasi yuksek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim mazdayı kınadığım bir nokta var bu aracı alıcak bir çok insan istanbulda ve bir kimsede zahmet edip bu aracı istanbula getirmiyor? ben 8 imi seviyorum ama bir yeri küçümsediğimden degilde çorluya gelipte neden istanbula getirilmez bu araba?

beka floryada var...beyaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

istanbul da da yapacaklar mutlaka roadshow. ankarada da yaparlar zannımca. sonraki dönemde tabi.

araçlar vadesi gelince satılıyor ikinci el olarak. mazda bayileri ve çalışanları falan alabiliyor sadece. ilgilenen olursa haber edeyim satılacağı zaman... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...
Guest uyumsuzelement

Çok benzer olmasa da bir roadshow gerçekleşti zaten ;) Sonra MPS'in turbosunu değiştirtmek zorunda kaldılar , o ayrı :D

debriyajda berbat durumdaydı ben kullandığımda :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...