Jump to content

Mazda3 MPS sürüş deneyimi hk.

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mustafa_g

Ben çok şanssız bir şekilde İzmitte çok yağmurda kullandım. Arabayı yolda tutmakla uğraştığımdan pek bişey anlamadım açıkçası.

Aşkolsun agam. Ben kullanırken de bir şey anlamadın mı? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 73
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• okkko

7

• Fotifoti

13

• joys_eftelya

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

bizde malesef rx i test edemedik. bizden evvel gelen zat-ı muhteremler rx'i tosladıkları için kursağımızda kaldı. iki aracı da kullananlar mps'nin rxden çok daha iyi gittiğini söylüyorlar. ben şinasi'yi bekliyorum artık :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

iki aracı da kullananlar mps'nin rxden çok daha iyi gittiğini söylüyorlar.

aradaki fark öyle aman aman bir fark değil. fakat kullanım zevki olarak rx ile mps kıyaslanamaz bile. rx kullanımı çok çok çok daha keyif verici bir araba. fabrika verileri de ortada zaten. mps 0-100 6,1sn, rx 0-100 6,4sn.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaaa ben şöyle düşünüyorum o paraya alacağın arabanın tipide farklı olmalı mps nin normal mazda 3 den pek farkı yok ama rx8 öylemi duruşu yeter bnm fikrim tabiiki 25 binliralık mazda 3 e biniyorum 100 bin liraya gidip mps  almam ama olsa rx alırım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dışarda öyle değil işte, gücüne özelliğine göre çok ucuz kalıyor :) Türkiye şartlarında rx daha makul tabi. özellikle 240'da 36lt tükettiğini düşünürsek :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bizde malesef rx i test edemedik. bizden evvel gelen zat-ı muhteremler rx'i tosladıkları için kursağımızda kaldı. iki aracı da kullananlar mps'nin rxden çok daha iyi gittiğini söylüyorlar. ben şinasi'yi bekliyorum artık :D

ben RX-8'i de mps'yi de test ettim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 5 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...