Jump to content

2011 Mazda3'ler???

taner30
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

sagol isa kardesim .. bu arada sende benim gibi ne alacagını sasıranlardanmısın yoksa.. ;)

malum.. fiyatları yakından takip ediyorsun... :)

ha bu arada ne zammı yahu...internette ben 2 aydır fiyat degisikliği gormuyorum ona guveniyordum :o

Benim tek derdim o fiyata benzinli bir araç almanın ne kadar mantıklı oldugu.hem 42bin para verecem hemde yakıt düşünecem,ya leon alacam 33bine,dizel focus titanyum x paket alacam,ya da gidip mazda3 hb impresive a/t alacam kafam karışık,aralarında 10bin tl fark var neredeyse leon sanki daha agır basıyor gibi..

bugün fiyatlar yenilendi manuel viteslere zam geldi,otomatikler düştü ama 200tl düştü

geçen ay bu ay

Mazda3 Hatchback Touring      38,680  39,570

Mazda3 Hatchback Touring Otm. 41,170 40,846

Mazda3 Hatchback Impressive 41,880 42.770

Mazda3 Hatchback Impressive Otm 44,370 44.060

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

seni yakından takip ediyorum..sanırım bende farklı alternatiflere yonelecegim ama biraz daha zamana ihtiyacım var... bu iş ne zormuş yahu!!!

ikimizede kolay gelsin ne diyim!!! :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

seni yakından takip ediyorum..sanırım bende farklı alternatiflere yonelecegim ama biraz daha zamana ihtiyacım var... bu iş ne zormuş yahu!!!

ikimizede kolay gelsin ne diyim!!! :dua:

Gönlün neyden yanaysa onu al kardeşim,keşke şunu alsaydım deme ,bir defa al beğenerek al ,dolu dolu olsun ,senelerce kullan, şu eksikti deme ,en az 5 sene kafandan sil sonra araba işini ,çünkü bu işin sonu yok. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İsa kardeşim,

Bence sen dizeli mizeli geçip Gök Mavi HB Imp. AT alacaksın :D

Bu arada yeni fiyatlara göre bana da bir 500 gayme kaçmış gibi duruyor :)

Evo satıştaki arkadaşlarla sen gelmeden önce konuştum 6.5.2010 tarihinde aradıgımda daha önce fiyat aldım deyince hiç fiyat söylemeden direk tek fiyat verdiler,42.800...Bende tabi sen mavi var deyince kaptırdım gittim evo'ya arkadaşla konuştum bu ay 200-300 tl indirim oldu,bana gecen ay 42.800 falan verdiniz deyince listeye baktılar ve o fiyatı verdiklerini söylediler.bu ay indirim oldu ne kadara bırakırsınız dedim.43.000 fiyat verdiler.Geçen ay böyleydi etik mi falan dedim..Tok satıcı modunda başka inemeyiz müdürlerimizden inmeyin vs.gibi emirler geldiğinden falan bahsettiler,aracın yok oldugundan bahsettiler(hangi bayiye gitsem 6 aydır hepsinin agzından araç yok,neden getirip adam akıllı fiyattan satmıyonuz deyince cevap yok),sonra 2 bayiden aldıgım 42.500tllik fiyatı söyledim o fiyatı veren bayiler az araç satıyorlar ondan böyle satıyorlar demez mi şaşırdım,banane sizin çok araç satmanızdan beni ne bağlar ben aldığım fiyata bakarım diyecektim söylemedim.Sonra ötv zamanın bir arkadasımın 42tlye aldıgından bahsettim,siz ötv indirimi olsun satışlarımız artsın diye devletimiz bize sahip çıksın diye bekliyorsunuz ama devlet ötv'yi almıyor sadece 1000tl fiyat düşmüşsünüz yazık dedim..Ötv'yide cebe indirdiklerinden bahsettim.Açıkcası Evo mazda çok yüksek fiyattan satıyor..Meb başayar,bayraktar,özaydın sonrada gören otomotiiv en iyi fiyat veren bayiler.Alırsam da gidip bu bayilerden birinden alacagım...

Aynen dediğin gibi kardeşim impresive a/t mazda 3 hb alacagım ama 2.el fiyatlarıda çok iyi şu aralar ama mavi yok maalesef düşerse kaçırmam,yoksa sıfır almak için biraz zamana ihtiyacım var..

Biraz yakıt tüketiminden bahsedebilirmisin alper kardeş,ama öyle şehiriçinde trafiğin durumu hakkında güzergah vs hakkında da bilgide verebilirsen daha net değerlendirebilirim..gittiğin mesafeler kısamı uzun mu mesela..Aracın tekrar hayırlı olsun...güzel seçim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla İsa kardeşim eğer bu fiyat indirimini kendi fiyatlarına yansıtmamışlarsa ayıp etmişler.Ben senin bahsetmiş olduğun indirimden önce aldığım için aracı bana kaçan 500 gaymeyi doğal olarak sineye çekmiş vaziyetteyim.

Ben o gün arabayı aldıktan sonra depoyu direk fulledim :D ama maalesef adam gibi test imkanım olmadı ve henüz ilk depo olduğu için sarfiyat çok mantıklı olmaz.Ama çarşambadan beri yapılan yol şu şekilde;

Maslak'tan Etiler'e (akşam trafiği)

Etiler'den Okmeydanı'na (akşam trafiği)

Okmeydanı-Alibeyköy-Göktürk (boş yol)

Göktürk-Okmeydanı (akşam trafiği)

Okmeydanı-Alibeyköy-Göktürk (normal trafik)

Toplamda 120 km sanırım.Yol bilgisayarı 540 km gösteriyordu en son.

Ama ortalamalar falan aklımda değil.

Bence yakıta çok takılma,en azından bu araba için.

Şöyle ki benim ilk izlenimim bu araba normal kullanımla fabrika verilerinin üzerine çıkmaz.

1,6 benzinli otomatik bir arabanın da ortalama 9-10 lt yakması bana göre normal.

En az yakan benzinli otomatik aracın bir alt segmentteki 1.4 motorlu ve 1.080 kg olan honda jazz olduğunu ve bununda 5,5-6 lt yaktığını düşünürsek 1.200 kg 1,6 motorlu bir aracın 9-10 lt yakması abartı bir değer değil diye düşünüyorum.

Sorun kaç litre yaktığı değil aslında,sorun benzin fiyatları :)

İnşaallah gönlüne göre olan aracı alırsın.

Ve galeride karşılaşıp tanışmamıza da ayrıca memnun oldum.

Selamlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla İsa kardeşim eğer bu fiyat indirimini kendi fiyatlarına yansıtmamışlarsa ayıp etmişler.Ben senin bahsetmiş olduğun indirimden önce aldığım için aracı bana kaçan 500 gaymeyi doğal olarak sineye çekmiş vaziyetteyim.

Ben o gün arabayı aldıktan sonra depoyu direk fulledim :D ama maalesef adam gibi test imkanım olmadı ve henüz ilk depo olduğu için sarfiyat çok mantıklı olmaz.Ama çarşambadan beri yapılan yol şu şekilde;

Maslak'tan Etiler'e (akşam trafiği)

Etiler'den Okmeydanı'na (akşam trafiği)

Okmeydanı-Alibeyköy-Göktürk (boş yol)

Göktürk-Okmeydanı (akşam trafiği)

Okmeydanı-Alibeyköy-Göktürk (normal trafik)

Toplamda 120 km sanırım.Yol bilgisayarı 540 km gösteriyordu en son.

Ama ortalamalar falan aklımda değil.

Bence yakıta çok takılma,en azından bu araba için.

Şöyle ki benim ilk izlenimim bu araba normal kullanımla fabrika verilerinin üzerine çıkmaz.

1,6 benzinli otomatik bir arabanın da ortalama 9-10 lt yakması bana göre normal.

En az yakan benzinli otomatik aracın bir alt segmentteki 1.4 motorlu ve 1.080 kg olan honda jazz olduğunu ve bununda 5,5-6 lt yaktığını düşünürsek 1.200 kg 1,6 motorlu bir aracın 9-10 lt yakması abartı bir değer değil diye düşünüyorum.

Sorun kaç litre yaktığı değil aslında,sorun benzin fiyatları :)

İnşaallah gönlüne göre olan aracı alırsın.

Ve galeride karşılaşıp tanışmamıza da ayrıca memnun oldum.

Selamlar

Su rodaj dönemini geçince değerlendirmek çok doğru olur dediğin gibi,a/t viteste bir depo ile 400km yaparsam koyar açıkcası benzin parası.En az 500civarı yaparsa iyi..10.1 fabrika verisi zaten şehir içinde.1,5-2 litre hep daha üstü olmuştur daha önceki kullanmalarımda oldukça sakin kullanırım,gereksiz basmam gaz-fren çok kullanmam,stabil gitmeye çalışırım,gaza çok yumuşak basarım ama yinede fabrika verilerini hiç tutturamadım..12-12.5lt/100km için çıkmak koyar açıkcası,hem 1.6 motor hemde o değerler...max 10lt yaksın süper olur..

O 500 gaymeyi çok takma araba masrafları kaç 500 gaymeler yutuyor maalesef..

Maalesef dediğin gibi,bayi politikaları,devlet politikaları ekonomi yaptırmıyor... :kafa:

Bende tanıştıgıma memnun oldu..Arac hakkında bir inceleme bekliyoruz senden..:)

Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız sürmek nasip olur insallah..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Muhabbeti fazla bölmeden söyleyeyim hemen; İkinci elde değer kaybından söz edilmiş ya.

Dün 2005 model, 34 bin km. de, kesinlikle hiçbir kazası-değişeni-boyası olmayan pırıl pırıl cillop gibi Seat İbiza'yı 17.000 liraya sattı arkadaşım. Bu arabayı sıfır km olarak 28 bin liraya almıştı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim ikinci el derdim hiç yok :) bu araba çürüyene kadar kullanırım  :dua:

2.el konusunda benimde bir sıkıntım yok düşüncem hep şu yönde..

Ben arabayı binmek için alıyorum, satmak için...

2.eli kötü diye begenmediğim bir arabaya kesinlikle binmem.Hangisi içime sinerse onu alırım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bugün il dışından bir bayiden mazda 3 hb impresive a/t gök mavisi ve kırmızı için hiç pazarlık bile etmeden 42.000tl fiyat aldım saşırdım açıkcası,bakalım gidip almayı düşünüyorum o fiyatı verince şaşırdığımdan pazarlık etmek aklıma gelmedi..AMa biraz uzak onların buraya teslim etmesini rica edeceğim pazartesi arayacaklar tekrar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...