Jump to content

araç içi vantilatör

ugurince
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

slm arkadaşlar malum yaz geldi havalar burda çok sıcak bende camları açıp gezmeyi sevmiyorum arabada da klima yokki açıp serinleyelim kullananların ve bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum piyasada 20 - 30 tl arası satılan orta boy araç içi vantilatörler var acaba bunlar serinlemeye yardımcı olurmu mini olanlar değil orta boy vantilatörler hakkında bilgisi olan arkadaş varsa ve yazarsa memnun olurum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Ben de aynı şekilde düşünüp bir adet vantilatör aldım. İşe yaramakta, yalnız alırken özellikle

sessiz yazmasına dikkat et ;) Ben öyle aldım.

Bir önemli bir nokta da klimasızlıktan sırtının terlemesi. Bunun için çok eskiden koltuk kliması

almıştım Alman malı, çok işe yarıyordu ama bozuldu. Onun yerine geçen hafta kendinden

serinleten minderlerden aldım. Gerçekten de işe yarıyor.

Bu ikisini kullanırsan daha az rahatsız olursun....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de aynı şekilde düşünüp bir adet vantilatör aldım. İşe yaramakta, yalnız alırken özellikle

sessiz yazmasına dikkat et ;) Ben öyle aldım.

Bir önemli bir nokta da klimasızlıktan sırtının terlemesi. Bunun için çok eskiden koltuk kliması

almıştım Alman malı, çok işe yarıyordu ama bozuldu. Onun yerine geçen hafta kendinden

serinleten minderlerden aldım. Gerçekten de işe yarıyor.

Bu ikisini kullanırsan daha az rahatsız olursun....

benim aracım klimalı. Ama sırtım ister istemez terliyor. Bahsettiğiniz serin tutan minder nasıl bir şey?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

serinletici ya da soğutucu minder olarak internette arattırınca buluyorsun. Yeni olduğum için link

reklama giriyor mu bilmediğim için veremedim.

Minder içinde su olan bir mindere benziyor, fakat içindeki su değil, özel bir çözelti. Bu sayede

minderi serin tutuyor. Ben notebook um ve arabam için 2 adet aldım. Tanesi 12 TL tuttu, bence

gayet uygun. Araba sıcak bile olsa sırtınızı soğuk tuttuğundan terlemiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aldığım ve arabada ofiste kullandığım usb vantilatör de aşağıdaki linkte var. Oldukça sessiz. İlk aldığınızda

gücü az gibi geliyor ama kısa bir süre sonra üşüyüp başka tarafa çeviriyorsunuz :)

http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=pazar.urunum&id=4586&u=Mini%20USB%20Sessiz%20Vantilat%C3%B6r

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...