Jump to content

Geely Emgrand EC7

323-Black
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest edarguner

Marka ROEWE imiş.

Bu arada Çinli herhangi bir firma herhangi bir ürünü birebir kopyalasa bile taklit davası açılamıyor, çünkü adamlar uluslararası ticaret anlaşmasını hala imzalamadılar. Yani taklit yapılacak nokta sayısı onlar için -şimdilik- hiç önemli değil. Fakat şu da bir gerçek (bildiğim bir sektörden örnek vereyim): Eskiden tamamen taklit bir şekilde küçük ev aletleri imalatı yaparlardı. Alırlardı bir ürünü birebir kopyasını yaparlardı. Herhangi bir yerini değiştirme zahmetine bile girmeden. Ama şimdi ise artık kendi tasarımlarını yapabiliyorlar. Tabii hala diğer markalardan esinlenerek(!). Fakat bu dediğim henüz sadece tasarım aşamasında. İşin teknik kısmında hala taklit ediyorlar.

Nitekim henüz Çinli otomobil üreticileri kendi motor ve şansımanlarını üretemiyorlar, hazır alıyorlar(diye biliyorum). Ama dediğim gibi zamanla mutlaka üst sıralara çıkacaklardır. En nihayetinde ellerinde mükemmel bir koz var: ucuz işçilik.

ROEWE evet doğru. O orjinal Rover şuan :)

2 sene kadar ne üretim ne marka vardı , Ortağım da var 99 Rover şimdi parçalar daha rahat gelmeye başladı.Sanırım Türkiye'den bir firma Distribütörlük için görüşme yapıyormuş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir zamanlar teknolojide çok ileri gitmiş necip Türk milleti, Japon arabalarına aynısını söylemişlerdi.

Sonra Koreliler geldi. Atmadığımız tezek kalmadı.(Bu arada şahinlere devam tabii :D )

Şimdi de Çinlilere bu sözleri söylüyoruz. Peki biz neredeyiz Türkiye olarak?

Bana sakın Fordun, Toyotanın, Renonun fabrikalarını söylemeyin.

Taşaronluk marifet değil....

+1..

japonlarda yıllarca almanları taklit etti. ama üzerine bir şeyler koyup ilerlediler.en basitinden rx8 in rotarysi alman mühendisin işidir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Yaaa adamlar ne duruma gelmiş, bakın. :D

Geely Emgrand EC7’ye C – NCAP’ten 5 Yıldız

Çin’de çarpışma testleri konusunda en yetkili kuruluş kabul edilen C-NCAP tarafından düzenlenen testlerde, toplam 8 farklı otomobil modeli değerlendirildi ve Emgrand EC7, Avrupalı ve Uzakdoğulu rakiplerini geride  bırakarak en yüksek skorla (46,8 puan) 5 yıldız almaya hak kazandı.

Emgrand EC7 , Geely’nin C-NCAP’ten 5 yıldız alan ikinci modeli oldu. 2009 yılında Geely’nin küçük sınıftaki modeli Panda da C-NCAP’ten 5 yıldız alarak güvenliğini tescil ettirmişti.

Emgrand EC7’nin aldığı 5 yıldız, markanın daha iyi otomobiller üretmek adına  durmaksızın çalıştığının ve yapılan yatırımın  karşılığını bulduğunun en son kanıtı oldu.

Emgrand EC7 modeli, markanın Avrupalı tüketici için Avrupa standartlarında ürettiği ilk otomobil serisi olma özelliğini taşıyor. Bu serinin ilk üyesi olan EC7, Türkiye’de Geely’nin sunduğu en güvenli, en performanslı ve en çevreci araç olarak öne çıkıyor.

Segmentinin en geniş bagaj hacmine sahip olan  en uzun modeli...

Emgrand EC7, iki çok önemli noktada segmentinin en iyi değerlerini sunuyor. Geely Emgrand EC7,  680 lt.’lik bagaj kapasitesiyle sınıfındaki en geniş bagaj hacmine sahiptir.  2,650 mm’lik dingil mesafesi ve üstün gövde genişliği sayesinde Emgrand EC EC7, hem sürücü hem de yolcuları için son derece rahat bir kabin içi ortam sunuyor. Geely Emgrand EC7 ayrıca 4,635 mm’lik uzunluğu ile segmentindeki en uzun araçtır. Daha çok ailelerin tercih ettiği bu segmentte bu çok önemli iki noktada en iyi değerlere sahip olmak, Emgrand EC7’yi sınıfının en cazip otomobillerinden biri haline getiriyor.

5 yıl /150,000 km mekanik, boya ve paslanmazlık garantisi...

Geely’nin Emgrand EC7 modeline duyduğu güvenin en önemli kanıtı ise bu model için mekanik, boya ve paslanmazlıkta verdiği  5 yıl /150,000 km garanti uygulamasıdır. Türkiye’de zorunlu olarak verilen 2 yıl ya da 60,000 km yasal garantinin üzerine verilen 5 Yıl / 150.000 km' garantisi, Türkiye’de bu kadar geniş kapsamlı verilen ilk garantilerden biridir.

Alıntı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Adamlarımız Chery'de 7 Yıl garanti ile 10 Ab+Eps'li Modeli getirmiş Türkiye'ye. 2 Sene içerisinde Avrupalı bazı takoz araçları kesinlikle sollayacaklar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Euro NCAP'e para verip alabilirler 5 yıldız. Ama yiyosa gidip IIHS'den geçsinler bakalım..

onu da satın alırlar, yiyosa bana getirsinler araçları parçalayayım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O da bi seçenek tabii..

Bu arada cumartesi gidiyor muyuz Abi? :)

benim biraz zor görünüyor Yunus, Hanım ailesi geliyor, sonra karşıya kız kardeşine geçeceğiz. galiba ben bu hafta yokum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhabalar. geçen gün merak üzerine dış görünüş ve özelliklernin iştahımı kabartması üzerine hiç üşenmeden gittim galeride inceledim aracı ve tek kelime aşık oldum. yani o kadarda abartıldığı üzere çin çin die sırıtan bi araç değil . işin enteresan yanı çamurluklarındaki ses yalıtımından tutunda darbe emiici barlarına kadar şu an yollarda cirit atan bi çok araçtan çok ucuz çok konforlu ve çok sağlam. 30 bin tl olsa alırım. tabi herkezin takdiri farklı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...