Jump to content

Yeni Mazda6 Facelift (2011)

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bmw 3.20d (184hp, yakıt tüketimi 5-5,5 lt eurodiesel/100km)

fiyatı 80bin tl.

şu anda passat 2.0tdi fiyatında ve passat satışlarını durdurmuş durumda.

mazda 6 almak için bir sebep var mı ??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kenarda azıcık param olsa 63bin'e VW Passat CC 1.8 TSI 160hp MT alırdım. Hem de beyaz :) Web sitesinde dünyanın parası yazıyor ama daha 2 hafta önce bayide bu fiyata pazarlığını yaptım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla ben kendimi doğrultsam verecem mersoyu çakıcam rx yada yeni kasa 6yı :D ne kadar geç, o kadar fiyatı düşer  :egy: hele bir eylül ekim gelsin...

mersoya aday var mı  :fiuw::geyik::666:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...

2009 mazda 6  kullnıcısıyım...aractakı yasadıgım sorunlardan dolayı malesef ılgılnenlerın ıyıce arastırıp almalarını tavsıye ederım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Serdal bey, yaşadığınız sorunu öğrendim ve çok üzüldüm.

Ama sorunsuz araba daha icat edilmedi. Her makinanın hatalı üretimi olabilir. Sizinkinin gibi bir sorun burada duyulmadı.  Mazdanın 3 katı 5 katı daha kötü kalitedeki araçlara bu ülke taptı senelerce ve hala tapıyor. Ama bir dünya da satıldı.

Devriyaj baskılarını 2000-3000 km.de bitiren bir Alman markasının namı dillere destan. Ama satılıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani kısacası, kırk yılda bir (siz burada numunesiniz) böyle bir sorun yaşandı diye bir mazdacı (en azından ben) fırsatını bulduğunda Mazda 6 alacağına bu sorunu yaşadı birisi diye gidipte vw yada honda almaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gokhan hem haklsın hemde haksızssın:))

e benım sıkıntımı anlattım sende saol okudun sanırım...

benım derdım musterılerı ıle ılgılenmemelerı..dıger kısımda okkonun verdıgı cevaplar gıbı bır yanıt alamadım...

kabaca musterılerıne saalla gonder yaparlar ısekı yaptılar bu hos degıl..

e bende kor patak almadım tavsıye edıldı aldım..ama sonasında yasadıklarım ..ılgızısızlık malesef hos s degıl ..bunlarıda buralarda paylşasalımkı  ınsanlar daha duyarlı olsun karsı taraftakılerde ınsanlara saygı gostermeyı ogrensınler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Makyajlı mazda6yla ilgili güzel fotoğraflar paylaşabilir misiniz 147 beygirlik olandan farkını anlamaya çalışırım ön panjurda ve sis farlarının olduğu yerde farklılık var heralde birde donanımda..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiyeye daha teşrif etmedi. Bizde herkes gibi netten bakıyoruz.

Aksine teşrif etti abi :) İlk parti olarak 8-10 adet geldi diye biliyorum :)

Konuyu da ana konu ile birleştiriyorum ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aksine teşrif etti abi :) İlk parti olarak 8-10 adet geldi diye biliyorum :)

Konuyu da ana konu ile birleştiriyorum ;)

Teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

2014 yılında düşünsem mi acaba ?  ??? 3 yaşını doldurduğu için Mtv birazcıkta olsa düşüyor. Yakıt durumundan dolayı, benim dizel guzuyu belki çok ararım ama...

Şimdilik kafamda böyle bir hayal var bakalım. Ama ailemize yeni eklencek bir birey daha var. Allah kısmet ederse Şubat'ta doğumunu bekliyoruz.  O yüzden de hemen bu maceraya atılamıyorum. Birazcık bekleyip önümü gördükten sonra, kısmetse böyle bir plan var kafamda.

Ama olur, ama olmaz..Hayırlısı ise olsun inşallah. Aracımı satıp, bu aracı almaya kalkarsam. Çok fazla bir para koymak istemiyorum üzerine. Maksimum 10 bin lira ilave ile, bu işe kalkışabilirim.

Eğer olmaz ise 2-3 yıl daha bekleyip, 2.el CX-5 bakarım büyük ihtimal. Gelecekte ki plan, program bu şekilde bakalım. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer olmaz ise 2-3 yıl daha bekleyip, 2.el CX-5 bakarım büyük ihtimal. Gelecekte ki plan, program bu şekilde bakalım. :)

Mazda6 düşüncesi hariç, ikimiz de aynı planları yapıyoruz herhalde İlhan :) Mazda CX-5 şu anki hayalim, yeni kasa Mazda3 düşünmüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...