Jump to content

Mazda 3 HB son fotoğraflar

osendur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

şu anda öncelikli tek eksiğin yan marşbiyeller bende

500 lira civarı bir fiyatı var onlarında.

Marşpiyeller çok emanet gibi duruyor ben çok yakıştırmıyorum mazdaya..Birleşim yerleri sanki çıkıntılı gibi garip duruyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sana katılıyorum bence de öyle bunu yarın öğrenip burada paylaşacağım isa paylaşımların için teşekkürler..bu arada sen de ne var araç olark

Bir gelişme varmı ömer.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kardeşim sordum parça sadece orasıyla kalmıyormuş komple arka tampon değişiyormuş buda biras maliyet demek 600+kdv birde boyasız geliyormuş boyada 10 desek 750 ile biter gibi :D:D ama gerek yokk normal boyatcm kalsın öle 750 büyük para şuan:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kardeşim sordum parça sadece orasıyla kalmıyormuş komple arka tampon değişiyormuş buda biras maliyet demek 600+kdv birde boyasız geliyormuş boyada 10 desek 750 ile biter gibi :D:D ama gerek yokk normal boyatcm kalsın öle 750 büyük para şuan:))

ortalam dediğimiz fiyatın biraz üstü..mat zemin olduğundan biraz değişik görünebilir bence folyo kaplama yaptır..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben konuya biraz yabancı kaldım bu 750 tl ne için arka tamponu değiştirmek için mi yani çift çıkış eksozlu tampon için mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben konuya biraz yabancı kaldım bu 750 tl ne için arka tamponu değiştirmek için mi yani çift çıkış egzozlu tampon için mi?

650+kdv 750tl sadece tampon,işçilik ve boya dahil en az 900tl olur komple arka tampon çift çıkış egsoz o ayrı oda işçilik vs dahil 500-600 arası tutar katalogda spor egsoz 568tl yazıyo..yani arkayı spoiler hariç komple mps gibi yapmak için 1500tl civarında tutuyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anladım peki bu söz konusu işler nerede yapılıyor tampon nereden temin ediliyor

egsoz egsozcularda ya da serviste yaptırabilirsin..Serviste daha pahalı olur..Tampon ise servis dışında mümkün değil başka yerde bulamazsın (ebay vs hariç)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...