Jump to content

Mazda 121 projesi

omer_yildir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

kapak doldurulursa derken sanırım sibopların değiştirilmesi yani büyültülmesi gerekicek motorun da içi yapılınca tam bütünleşme sağlanıcak cevaplar için teşekkürler yeterince aydınlatıcı oldu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 180
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

9

• omer_yildir

65

• S.Halilduru

7

• 3 hafta sonra ...

Evet bizim ufaklığa bir ekleme daha yaptım. İlk susturucudan sonra elektrikli cutout yaptım. İstediğim zaman egzostu 1. susturucudan sonra dışarı verebiliyorum. Beyni ayarladıkdan sonra arkadaşın integrası ile denedim. İntegra komple stok ancak bakımlı bir araç. 140bg 170 küsür torku var. Drag ve 1. vites rollda başbaşa kalıyoruz. Geçemiyorum 1-2 kere o beni 1 boy geçti. Yarın ayarı daha iyi yapıp akşama birdaha deneyeceğim bakalım nasıl olucak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hehe 16sında hem2 hem121 le gelmeyi düşünüyordum. Fakat hem yorucu hemde maliyetli olacağı için büyük ihtimalle 121 le geleceğiz. Resim işinide halledecem en kısa sürede :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ördek yolma, kara fatma ezme, protege deşme makinası :D büyüyncede gtr olacak  :2funny:

valla kadir suanda eger bu araca söylenenler yapılırsa dedigin doğru ama protec suan tek ;)ve hıc modlanmamıs halıyle  haksızmıyım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bp motor benim b3 sohc makineden çok üstün bir makine. Karşılaştırmak bile yanlış. Birkere benim makine 72hp bp 140hp. Tam 2 katı diyebiliriz. :) Benim araç hafif ve kısa şanzumanlı. Ondan dolayı iyi yürüyor. Şu anda 85hp 125nm torku var. Ağırlığı 790kg. Fabrika verisi düz yolda 165di. Ben şu anda 200 düzlükte görüyorum. Yani bp motorla karşılaştırmak yanlış olur. Ha ben de sıfır bp buldum. Maddiyatı ayarlarsam alıp koyacam kenara :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ömer    normalsekılde dedıgın gıbı aynı klasmanların aracı degıl  ıkısıde  senın yapmak ıstedıgın uygulamalarla almayı planladıgın 120 hp suan 121 kasa ıcın cok ıyı  hem klodan hem kasa dan hem şanzumandan +  oluyor  o bakımdan  konusuyoruz yoksa tabıkı ayrı  klasmanların aracı ıkısıde ama dedıklerını uygularsan gercekten oracın gucu 121 ıcın cok ıyı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...