Jump to content

LPG Ama Nerede Taktırmalı?

manovar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

lelldish ve fkafka paylaşımlarınız için teşekkürler. Bende son gelen zamlarla birlikte lpg konusunda niyeti iyice bozmuş durumdayım. 12.3 lt/ 100km son gelen zamlarla beraber bana ayda 500-600 liraya mal oluyor.

Sık dişini Erdoğan şu yeni skyactiv 2014 Mazda 3'ler gelsin bakalım. Baktık yakıt ve performansı iyi. Toplu halde filo alımı yaparız. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı, uğurlu olsun. Sorunsuz ve problemsiz şekilde, uzun süre binmek nasip olur inşallah. :nazar:

lelldish ve fkafka paylaşımlarınız için teşekkürler. Bende son gelen zamlarla birlikte lpg konusunda niyeti iyice bozmuş durumdayım. 12.3 lt/ 100km son gelen zamlarla beraber bana ayda 500-600 liraya mal oluyor.

İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sık dişini Erdoğan şu yeni skyactiv 2014 Mazda 3'ler gelsin bakalım. Baktık yakıt ve performansı iyi. Toplu halde filo alımı yaparız. :)

Yakıt ve performans bakımından beklenenleri karşılar diye düşünüyorum fakat fiyat konusunda biraz can yakabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakıt ve performans bakımından beklenenleri karşılar diye düşünüyorum fakat fiyat konusunda biraz can yakabilir.

Ülkemiz dolaylı vergi cenneti olduğu sürece bizim canımız her yönden yanar... LPG sistemin hayırlı olsun güle güle kullan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Herhalde bende LPG ye gececegim şehir içi çok yakiyor dağ-cey ile görüştüm makul bir fiyata motor ve sübab garantisi ile t gasitaly marka kit taktirmayi düşünüyorum hayirlisi

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugun otomatik aracima Mocan Otogazda BRC marka LPG kiti taktirdim . (1600TL)

Hayırlı olsun, umarım arıza ışığı konusunda garanti vermişlerdir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugün 2. senesinde olan BRS lpg kitinden son derece memnunum arkadaşlar. Ankara için Mavidenizler derim başkada birşey demem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun, umarım arıza ışığı konusunda garanti vermişlerdir...

Ariza isigi yanmaz dediler ama garanti ile ilgili bisey konusulmadi. 2500km geride kaldi. Henuz herhangi bir problemle karsilasmadim.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ariza isigi yanmaz dediler ama garanti ile ilgili bisey konusulmadi. 2500km geride kaldi. Henuz herhangi bir problemle karsilasmadim.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Garantiden maksat ışığın yanmaması veya yandığında kalıcı olarak söndürülebilmesiydi... Sorunsuz ve kazasız günler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

evet arkadaşlar uzun zamandır garajda beklettiğim mazda mı sonunda çıkarcagım ortaya :)) malum benzin fiyatlarından dolayı epeydir binemedim.ama uzun araştırmalarım sonucunda lpg ye karar verdim ve bu hafta içi inşallah taktırıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet arkadaşlar uzun zamandır garajda beklettiğim mazda mı sonunda çıkarcagım ortaya :)) malum benzin fiyatlarından dolayı epeydir binemedim.ama uzun araştırmalarım sonucunda lpg ye karar verdim ve bu hafta içi inşallah taktırıyorum.

Yıllık ortalama 10 bin km yapmıyorsanız bence taktırmanıza gerek yok...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bir arkadaşım Mazda 3'e Lovato marka lpg taktırdı. Arkadaşım çok titizdir taktırmadan baya bir araştırmıştı ve çok memnun kaldı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bir arkadaşım Mazda 3'e Lovato marka lpg taktırdı. Arkadaşım çok titizdir taktırmadan baya bir araştırmıştı ve çok memnun kaldı

lpg konusunda marka çok önemli ama daha önemli olan konu ise bu işin gercek ustasını bulmak, aracınıza lpg takana kadar sizi el üstünde karşılarlar fakat daha sonra yeterli hizmeti veremeyen yerler var bence bu konuda araştırmanızı çok iyi yapın,
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güncel

Mazda 3 Dynamic 2006 model Automatic

BRC kit

Lastikler Goodyear UG8 Kar lastiği!!!

ful şehir içi

80 TL Shell otogaz (2,55 litre fiyatı)

290 km yol

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanirim 100.000 kmdir Romano mevcut aracimda.2 ay once subaplar degisti malum sebepten. Onun haricinde hicbir eksisini gormedim. Gecen 100k kmde zaten bu subap parasini vs fazla fazla cikarmistim o yuzdne sorun da etmedim. 27-28 lt lpg aliyorum ortalama. sehiricinde yaklasik 270-280km gidiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

selam arkadaşlar.ben aracıma brc taktırdım ve suan itibari ile gayet memnunum.ayrıca subaplar içinde 3 yıl 100.000 km sigorta yaptırdım.şayet bir arıza çıkarsa değiştirecekler.189 tl ücreti.subap endişem kalmadı o yüzden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selam arkadaşlar.ben aracıma brc taktırdım ve suan itibari ile gayet memnunum.ayrıca subaplar içinde 3 yıl 100.000 km sigorta yaptırdım.şayet bir arıza çıkarsa değiştirecekler.189 tl ücreti.subap endişem kalmadı o yüzden.

Bilgilendirme için teşekkürler, umarım sigortaya iş düşmez... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...