Jump to content

Kaliperleri boyattık...

SWeeT6six6
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 245
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

20

• Mücahit

21

• SWeeT6six6

68

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Enes hayırlısı olsun kardeşim  :) o araba leş gibi,görmiyim bidaha  ;D

Ben demiştim görmesin Volkan diye :D . Yoksa dememişmiydim ? Hatırlamıyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolun Volkanım ve Biran abi :)

Volkan napayım abi yağmur yağdı deli gibi; boyayı almaya gittiğimiz yol da 5 şeritli yol olunca aman sıçramasın 20'yle gideyim gibi bir şansım yoktu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağol Murat abi :)

Cumartesi günü toplantı öncesi yıkatmayı düşünüyordum (pazar sabah yetişmez malum); baskılarınızla göndereceksiniz beni yıkamaya sonunda :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağol Murat abi :)

Cumartesi günü toplantı öncesi yıkatmayı düşünüyordum (pazar sabah yetişmez malum); baskılarınızla göndereceksiniz beni yıkamaya sonunda :D

Yok yok böyle iyi.Alemde tek olmamak iyimiş.  :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat abi ben senin tarafından, yoğun ısrarlar sonucu ayrılmak zorunda kaldım ve aşağı inip yalandan da olsa arabayı yıkadım. Yalandan dediysem yine de sünger&şampuanla :) Ama Okan her daim senin yanında abi emin olabilirsin  O0

Fotoğraf aşamasında makinanın azizliğine uğradım ve ancak bir fotoğraf çekebildim; geri kalanları cep telefonuyla.

şimdi renk biraz daha yattı kafama ama disklerin sarımtırak rengi olayı bozuyor gibime geldi...

Kaliperler

dsc03369dc8.jpg

goruntu158eq7.jpg

goruntu160ca0.jpg

kaliperuz2.jpg

Yay (pek belli olmasa da)

goruntu161zr2.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel görünüyor hiç dert edecek birşey yok. Disklerde zaten freni kullanınca geçer diye tahmin ediyorum. Ufak bir oksitlenme gibi geldi bana o durum

Enes, son resim için yere mi yattın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel olmuş Selman Abinin dediği gibi o sarılık geçer frenlerden sonra ,benimki buğün bir arkadaş fark etmiş kıpkırmızı paslanmış yağıştan dolayı binmiyordum 10 gün oldu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlısı olsun..

hmm demekki ileride titanyum gri için kaliper boyatmak istersem kırmızı düşünülmemeli çünkü kırmızı ve sarı yanyana gelecek gibi :)

imza : sinyal verirken frene basmayan adam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel olmuş Selman Abinin dediği gibi o sarılık geçer frenlerden sonra ,benimki buğün bir arkadaş fark etmiş kıpkırmızı paslanmış yağıştan dolayı binmiyordum 10 gün oldu

Abi onu ben dedim Selam Abi demedi yaa :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D Fotoğraf için yere yatmadım; telefonu yerden ve yatay tuttum :D

Murat sarı-kırmızı kombinasyonu için yeterli değil. Disk arkası sacları sarıya boyatmayı düşündük; sonra hödüğün biri çizer diye vazgeçtik.

Herkese tekrar teşekkürler.

İmza: baskılar sonucu 9,5 derecede araba yıkayan adam ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özür ya hemen alıntı yapmasan düzeltirdim ama yine rezil olduk sosyeteye  :D

E onun için yaptım zaten.. Sonra sen düzeltiyon biz ettiğimiz lafla kalıyoz. Ama hatrın var sil dersen dileriz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...