Jump to content

Kaliperleri boyattık...

SWeeT6six6
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Murat abi bence de tam tersi. Bir de zaten yaylar belli olmuyor. Taş attık da kolumuz mu yoruldu misali boyattık onları :)

Haklısın canlı görmek lağzım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yanıt 245
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

20

• Mücahit

21

• SWeeT6six6

68

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

kaliperleri boyatırsam maviye boyatcam, tabi beyaz mazdaspeed yazılı olacak 8:)

Brembo yazısına hastayım bende yarış arabalarında varya bide porchelerin kaliper lerinde kocaman porche yazısına.Yan, Mazdaspeed çok hoş olur İrfancığım bencede

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

kaliperleri boyatırsam maviye boyatcam, tabi beyaz mazdaspeed yazılı olacak 8:)

İrfan bu mazdaspeed yazısını nasıl yapıcas ???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi mazdaspeed sticker ı bulup ya da kendimiz yapıp yazıları kesecez, kaliperi boyadıktan sonra üstüne yapıstırıp bu sticker ı yazının rengini vuracaz bu sefer.._bilmiyorum benim aklıma öyle geliyor en azından :(_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan kardeşim eğer kaliperleri kendin boyayacaksan bizim dükkanda yapabilirsin bir lift ayırırız sana özel. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sagol Arasım ama kendim beceremem büyük ihtimalle, boyaların nerden alındıgını falanda bilmiyorum sadece konu itibariyle bi sinerjiye sahibim_sölediğin için sagol yinede tesekkür ederim :)_bakalım daha cok var o işe 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sagol Arasım ama kendim beceremem büyük ihtimalle, boyaların nerden alındıgını falanda bilmiyorum sadece konu itibariyle bi sinerjiye sahibim_sölediğin için sagol yinede tesekkür ederim :)_bakalım daha cok var o işe 8:)

AYıpsın zaten öle kendi istediğin bişe olursa uğre babamı tanıyorsun zaten her zaman kardeşine yardımcı olur biliyorsun.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence en iyisi şöyle olur açıklamaya çalışayım, önce mazdaspeed yazısının görünmesini istediğiniz renge boyayıp kurumasını bekledikten sonra üzerine mazdaspeed stickerini yapıştırın, gövde rengine boyayıp tekrar kuruduktan sonra da stickeri çıkartın derim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence en iyisi şöyle olur açıklamaya çalışayım, önce mazdaspeed yazısının görünmesini istediğiniz renge boyayıp kurumasını bekledikten sonra üzerine mazdaspeed stickerini yapıştırın, gövde rengine boyayıp tekrar kuruduktan sonra da stickeri çıkartın derim...

Bunlar milimlik işler yani Mücahite göre. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir de mavi görelim bakalım titanyum da nasıl duracak.

Eee titanyum griye binip de sarı düşünen yok mu? Murat Bulut abi, Murat Karabin; düşünmüyor musunuz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Enes Abi titanyuma mavi kaliperle ilgili bi resim var elimde ama ucundan gözüküyor kaliperler_tam belli olmuyor ama böle bile güzel gözüküyor bence_resmi iyice büyüttüm daha rahat belli olması için, görüntü bozuldu biraz ama daha rahat belli oluyor kaliperler;

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan kırmızıyı ilk titanyum ya da yakın renklerde görünce de beğenmiştim. Ama görüntüde öyle olmadı. Ya çok doğal bir resim olacak ya da göz görecek, başka çaresi yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...