Jump to content

Kaliperleri boyattık...

SWeeT6six6
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 245
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

20

• Mücahit

21

• SWeeT6six6

68

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

doru sölüyorsun abi bi görmek lazım önce_eee yok mu titanyum mazda 3üne mavi kaliper yapcak olan :clap:_ >:D:tey:

ben düşünüyorum galaksiye  opelin opc mavisi kaliper
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir de mavi görelim bakalım titanyum da nasıl duracak.

Eee titanyum griye binip de sarı düşünen yok mu? Murat Bulut abi, Murat Karabin; düşünmüyor musunuz?

Ben yaparsam Siyah yaparım mavi düşünmüyorum.Sarı rengin bizim titanyumlara yakışmıcanı düşünüyorum.Belkide turuncuda olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

güle güle kullan Bülent.Bence fena olmamış.

yok murat daha boyanmadı mücahit abiye şaka olsun die yaptırdım dedim kırmızı ya da mavide kararsızım birde şu mazda stickerlerinden bulmak gerek  yazılar boya deilmiş
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok murat daha boyanmadı mücahit abiye şaka olsun die yaptırdım dedim kırmızı ya da mavide kararsızım birde şu mazda stickerlerinden bulmak gerek  yazılar boya deilmiş

Ne bileyim halay çektiğini görünce sazanlık yaptım.Ozaman siyah ve turuncuyada bak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sırıtma işine gelince her renk sırıtır zaten sırıtsın diye yapılıyor sanki,bunun mavisi bana biraz çırtlak gibi geldi resimdende olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ne bileyim halay çektiğini görünce sazanlık yaptım.Ozaman siyah ve turuncuyada bak

bulamadım o renk varmı yapılmış görebilecegim resim
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Kırmızı ve mavi arasındaysan kırmızı diyorum yazılarda boya oluyor galiba allttaki kuruduktan sonra şablonla yazıyı boyarsın

yazı boya deilmiş abi yabancı mazda forumlarında boyuyor ve direk sticker yapıstırıp bırakıolar anlatmıslar kare kare kırmızı ve titan gri buldum onu ekliorum

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

işte titanyuma mavi kaliper nasıl olur diye merak edenlere yanıt :tey:

Abi iyi ki kırmızı yaptırmışım derim bunun için. Bence mavi daha kötü olmuş ama hala sarıyı merak ediyorum.

Murat abiyi de kandıramamışız zaten, yaparsam siyah diyor 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yazı boya deilmiş abi yabancı mazda forumlarında boyuyor ve direk sticker yapıstırıp bırakıolar anlatmıslar kare kare kırmızı ve titan gri buldum onu ekliorum

Bende diyorum ne hayırlı olsunu. Bülent abi arabayıda mı boyattı :D

Abi aslında photoshop da hazırlayıp yaptırılabilir eğer stickersa. Zor birşey olduğunu zannetmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...